ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

lac coo
Bár nekem nincs meg a játék, de eddig amit láttam képet asszem V6-os volt😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

indul a mandula

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
Megy neten a warez is siman regelsz vmi nevet es kesz mar utazhatsz is

MaverickSXT
hi all akkor megint lesz futam remelem most nem szaggat majd annyira tegnap azt se tudtam hol a kanyar hol fekezzek

hát lesz..kicsit késõbb fél9kkor..
technikai okok miatt😞
szokásos néven jelszóval
HUN SG DTM Team
sg

geri15
lesz-e ma szerverünk? 😛

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Aha értem... és semmi IDE tiltó nem válik be ezek szerint 😞
Akkor mindig ki be húzgálhatom az IDE kábelt ha játszani akarok vele...

Magyarországra mikor jön a játék, mikor lesz kapható nálunk?

Na neke is megvan a játék meghajtók lehúzva szépen fut😊))

Neten hogy tudok vel játszani vagy másoltal nem is lehet?
Csiaki
?
<#falbav>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Duddits
Ha letiltod a meghajtót és újraindítod, akkor megint látni fogja a meghajtókat... Tiltással amúgy se mûködik, le kell húzni!

Akit érdekel Clio kupa az jöjjön a --- HUN --- serverre HUN a jelszó
összes pálya,fair play,10 kör idõmérõ

Milyen IDE letiltot használsz ?Nekem csak akkor mukodott ha lehuztam az IDE kábelt és a deamon tools-hoz csatoltam az alcohollal nem mukodott,se a starfuck nem volt hatásos.
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne (már tudom, hogy mindnekinek a könyökén jön ki), de felpakoltam a játékot és kérte, hogy indítsam újra. Ok újra indítottam. Majd utánna elindítottam az IDE letiltot ekkor is újra indította a gépem. Majd a játék lefuttat egy ellenõrzõ profit és ott hibát észlelt a protect.
Mit tegyek?

Csiaki
Hi!

Nekem az lenne a gondom hogy valaki el tudná magyarázni nekem hogy egy DFP-hez hogyan álítsam be az irányítást.Ha be van kapcsolva a 900fok akkor azért nem lehet irányítani, ha nincs bekapcsolva akkor pedig pár mm fordításnál beveszek bármilyen kanyart.Szóval ehez kellene nekem 1 kis beállítási tanácsok!
Köszi.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Duddits
Nincs.

MaverickSXT
hi all en vissza raktam a toca 2 ot es bele varialtam a 3 bol a kormanybeallitast es most nagyon jol lehet menni a 2 ben is kormannyal bar mar nem sokan nyomjak neten azert nekem a 2 o nagyon tetszik sokat jatszunk vele a haverokkal

van már hozzá esetleg valami crack?<#pardon1>

te nem vagy suliba/Munkahejen??

én sikeresen szinészkedtem a "magyar Beteget"
és már itthon vagyok 😄

Indul a mandulo --- HUN --- pro sim
Valami GT vel

Sunyi RóKA
Hali min denkinek

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

az a zigazság h a cliot nem szeressem a "porszívó" hangja miatt.
a DTM mel jobban kijövök
de természetesen benézek hozzád karesz...😄

Amikor fennt vagyok csinálok ---=== HUN ===--- servert!Kód:HUN
Általában Cliot nyomunk s vagy hogy pro simen!Hogy fékezni is kelljen!Akit érdekel jöjjön nyomjuk!!!

hehehe..vicceltem csak..
Érdekel!!

hát tegnap(vagyis ma) északa mentem 1 pályát és némi német tudásból kiszedtem szavaikból h nem laggol nekik..
ugyanis nekik más a szolgáltató..nagyobb sávszéljük van..
meg jobb gépük..

MSN en megbeszéljük a GTR-t
csak suliba vagyok.

MaverickSXT
Nem vagom a nemeteknek nem laggol?

MaverickSXT
bocs nem szankedossan tartottalak fel csak gondoltam eretekelned a gtr <#wink>

a <#kocsog> németek bejönnek a mi (én) serveremre mert nekik nagy a pingjük..
és õk nem tudnak csinálni szervert....
néha idegesítõ mikor bejönnek..**rá verik a mezõnyt..és kedves mosojjal távoznak
és miattuk laggol a szerver.

miattad nem tudtam az északa aludni 😄
itt meg **a tanár h ne aludjak 😄

de megérte..
viszont a GTR még mindíg nincs meg 😞😞

MaverickSXT
hali

jóreggelt all!

Alexease
..\Savedata\pchardwareconfig.ini

ExtraWideWheelLock=0 -- 720-as Logi (nem kell)
SteeringLinearity=1.000000 -- Linearitas
Mode1MaxStrength=1.200000 -- Ez az FFB ero (itt 20%-al erosebb mint az Options-ben)
Mode1Tightness=0.100000 -- Az FFB "kemenysege".
ForceFeedbackMode=1 -- 0=nincs FFB, 1=normal FFB, 2=normal FFB+kozepre huzas.
radeer
Nagyon jó gém.
Kössz a visszaolvasgatott segítséget.
Legnagyon help a prioritás átálltíása az akadás eltüntetéséért.
Nekem kormányt ( Microsoft Sidewinder FFB ) lekezeli JÓL!! de néha , meg alapjában gyenge az erõvisszacsatolás...igazából lehet a sok hozzászólás között megtalálnám, de esetleg leírhatná még 1x valaki hogy lehet a FFB erõt növelni a játékban.

THX

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Nekem hasonló gondjaim voltak és ujra le kellett szednem mert nekem elõször nem iso-ba írták ki és ezért nem ment.Utánna már hiába iso-ztam vissza nem mûködött😞

Nagy Vas :)

hello lehet hogy volt már ez a kérdés de nem tudná nekem vki megmondani hogy lehet elinditani a nem eredeti toca race drive 3 at? mert állandoan amikor chekolja a cd t azt irja hogy hibás cdkey hogy ilyenkor mit tudok csinálni? elõre is köszi!!!

Intel Pentium 3.0Ghz Abit ic-7 G, Geforce 6800, 512 Ram [nem sokáig]

senki sem multizik?

Nagy Vas :)

avcom
ez nem, ez ilyen

lac coo
Ez nem V6-os ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
hey Panther, nem lehet innen a Clio-t kioperálni valahogy? Gondolom sejted hova szeretném... <#vigyor>

gizmoplayer
ezt jó lenne tudni, én is kiv. vagyok rá, nem tudja valaki?

Zetorg
melyik portot használja a játék?

Ja na szép egy csapat gyült ott össze szadam1989 kis anyázós fasszopóval az élen

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

MaverickSXT
na ja csak nem tok ra bejutni

megy a szerver

MaverickSXT
gyakoroltatok mi?nekem sajna nem volt ra idom

MaverickSXT
ok jovok

szerver indul...5perc múlva

MaverickSXT
nem retri champion hanem csak retri

MaverickSXT
jo a dtm vagy a v8 supercars azok eleg jol vezethetoek de ratok bizom a honda cupa is jo bar ott nem nagyon kell fekezni

MaverickSXT
lehet folytatni mert ha bajnoksagba mesz akkor mikor a kov futam kezdodik van a menube vmi retry arra ranyomsz akkor abba hagyhatod es tod folytatni onnan

nekem mind1 mit nyomunk..
csak a DTM az jobb. (nekem ez teccik)
de nyomhatunk mást is..

8tól Szerver HUN SG DTM Team
Jelszó : sg