ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hidd el segiteni fog
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Le tudnátok írni h. h. kell elindítani a játékot?
Az nfo fájl azt írja h. kihúzom a kábeleket a CD meghajtóból és elindul, de ez nálam nem mûködik, szóval kellene egy kis segítség.
A lejjeb lévõ képpel illusztrált kormány pontos nevén: Logitech® MOMO® Racing -et a sogorom a múlt 7végén a saturn üzletben 20 eFt -ért vette akciósan.
Ha vki tud segitsen a #2025 hozzászóláson leirt problémán.
Thx
Nem láttam semmit kiírva.
Megõrülök, sose lesz 6 óra, mennék már haza.
itt a févörit server az az enyém..ott mindíg kérdezõsködöm h ki magyar..azoknak küldöm a frendset..így legközelebb tom h ki haver és így nem lehet banolni..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de ha hozánk jössz tuti nem banolunk ojat akit "ismerünk"..
Pls ird le h hol láttad..és megbeszéljük.
nemértelek..
Köszi a játékot skacok, jó volt. <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Nem tudom mi a baja, de kezdetben a procira gyanakodtam, hogy esetleg túl melegedett, de nem... 😞
Így most kutakodhatok tovább miokozza ezt a xart 😞
Végre szeretném kipróbálni a neten is a game-t 😊
SG (nagybetûs) a jelszó!
DTM Class
1perc és lehet próbálkozni! Pálya az majd elválik! De egyenlõre csak 1et teszek be 5körösre!
Hanektek ok...
Megpróbáljak én csinálni egy szervert? Nem biztos, hogy megy, de aki akar próbáljon meg csatlakozni.
Csak mondjátok meg milyen feltételekkel indítsam a teszt szerververem.
Forza.
Elnézést érte..teljesen Váratlan pillanatban!!!
**asszátok meg..pedig lennénk vagy hányan..
hogy bill gatecc halna meg ezzel a gecc* rendszerrel..