ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Nem tudja valaki, h a replay nézése közben a kocsikat követõ kamera (olyan mint a TV-s kamárák) hogyan lehet változtatni úgy gondolom, h azt a kamerát ami a kocsikat követi?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Voodoo
Nos ezek megvannak? :
Daemon 4.03
Alaplap+VGA Driverek Frissitése,
vagy ha ezek sem segítenek akkor ird le léccives a géped Tulajdonságait.
Procid, Vga-d Memóriád
egyenlõre ennyi...ezeket nézd meg léccives
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
<#nemtudom>#nemtudom>
Segitségre lenne szügségem.Amikor online játszok akkor mindíg kiakad a Toca3.Már újra telepítettem de akkor is azt írja hogy:Az RD3.exe hibát észlelt ezért leált stb.,stb.A tûzfalamat is kikapcsoltam.Mit csináljak hogy simán fusson a neten a játék?Egyszerüen nem jövök rá a +oldásra kérlek segitsetek!
köszi:
Hálámadár
Thx az Infot a FF kormányhoz, ma kipróbálom.
Utána bemásolod a következõ sort:
start "C:\GameZone\Race Dirver 3\" /ABOVENORMAL RD3.exe
Utána kijavítod a C:\GameZone\Race Driver 3 kifejezést arra, ahol neked az RD3.exe található (magyarul ahová telepítetted a játékot). Ezután Fájl -> Mentés másként -> elnavigálsz oda, ahová a játékot telepítetted, és filenévnek beírod, hogy runme.bat majd Intézõvel elnavigálsz a játék könyvtárába, és leellenõrzöd, hogy tényleg csak runme.bat a file neve, és a Jegyzettömb nem csapott hozzá egy .txt -t is. Ha minden oké, akkor duplakatt a file-on. Ha Microsoft AntiSpyware-ed van, õ még rinyálni fog, de te mondd neki nyugodtan, hogy engedélyezed a file futását (Allow).
Ha nem mûxik, szólj!
Nem akarok gyengeelméjûnek látszani, de valaki lenne olyan szives
és leírná fehér ember számára is érthetõen, hogy hogyan kell létrehozni azt
a bizonyos "runme.bat" fájlt. :-(
Köszi elõre is.
Én néztem de 2x-er láttam a Magyar servert ,de mire beléptem volna eltünt 😞
Szoros befutó Indianapolisban:
Féloldali gumihurut (ennyit arról, hogy "Opel, ami sose kop el" <#vigyor>#vigyor>):
Remélem, azért használt autóként még beszámítják... <#vigyor>#vigyor>
Csabi egy huszáros mozdulattal elém jön:
És még valami a FAQ-hoz: ha valakit kivág az asztalra a Browse Sessions-re bökve, akkor a következõ próbálkozásnál próbáljon meg valamilyen szûrést alkalmazni (pl. csak Touring Cars - DTM jelenjen meg, vagy csak amerikai szervert listázzon, stb.)
Qrva rossz hírem van....
Ez történt..: Felfõtt a procim..A Winfos összeomlott..a 80as vinyóm kaputt
ha elinditom a gamét..a starforcce jön be és a winfos befagy..
szal frankón mehetek venni procit....
Qrvára sajnálom skacok!!!!!!!!!!!!
most haver próbálja életre bírni az õ gépét h gamézzak...
eddig nem sok sikerrel..
MAV faxom h ijenkor ojan messze lax..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
indul a mandula
start "C:\GameZone\Race Dirver 3\" /ABOVENORMAL RD3.exe
És utána ezzel futtatni.
(Nálam a C:\GameZone\Race Dirver 3\ -ba van telepítve a játék, értelemszerûen esetleg ezt módosítani kell)
VW Jetta II 1,8T
Lesz szerver? 😊
Technikátol Függ...
Mikor várható este server ?