ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MimaSKATE
csá ,,,,nem indul a játék lehuzom a meghajtót és akkor sem mi lehet?

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

Idézet a #2190 hsz.bõl: ha valakit a progi kivág az asztalra a Browse Sessions-re bökve, akkor a következõ próbálkozásnál próbáljon meg valamilyen szûrést alkalmazni (pl. csak Touring Cars - DTM jelenjen meg, vagy csak amerikai szervert listázzon, stb.)

MaverickSXT
Kapcsold ki a combined pedalst a kormanybeallitasnal akkor kulon megy a fek meg a gaz

macleody
F1 vagy F2.
arty
a joy saját szoftjában a kombinált pedálkezelést kapcsold ki vagy be 😊

Forza.

SD456
Sya all!

Nem tudja valaki, h a replay nézése közben a kocsikat követõ kamera (olyan mint a TV-s kamárák) hogyan lehet változtatni úgy gondolom, h azt a kamerát ami a kocsikat követi?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Vádá
Hali. Olyan kérdésem lenne hogy nekem logitech formula force gp kormányom van.A játékba ha a beállításokra megyek meg tudom adni a jobbra balra irányt meg a gázpedált de a féket már nem sõt elkezd folyamatosan lefele menni még nem nyomok másik pedált és ha esetleg a fék részhez sikerül feltornásznom akkor se a lefele nyilacska jelenik meg melette hanem egy balra nyíl belépve a játékba pedig egyáltalán nem müxik semmi.Kormányt winfosba leteszteltem teljesen jó pedál test csíkok is jók semmi remegés nem fog be stb....valakinek esetleg hasonló problémája? Maverick beállítását ha bemásolom azzal meg hibátlanül müxik minden de ha én akarom bekalibrálni akkor nem...

Voodoo

MaverickSXT
Ne browse sessiont nyomj hanem quick racet szer ugy jo lesz

Szai.
Nos ezek megvannak? :
Daemon 4.03
Alaplap+VGA Driverek Frissitése,

vagy ha ezek sem segítenek akkor ird le léccives a géped Tulajdonságait.
Procid, Vga-d Memóriád

egyenlõre ennyi...ezeket nézd meg léccives

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Halálmadár
Hello,szevasztok!
<#nemtudom>
Segitségre lenne szügségem.Amikor online játszok akkor mindíg kiakad a Toca3.Már újra telepítettem de akkor is azt írja hogy:Az RD3.exe hibát észlelt ezért leált stb.,stb.A tûzfalamat is kikapcsoltam.Mit csináljak hogy simán fusson a neten a játék?Egyszerüen nem jövök rá a +oldásra kérlek segitsetek!

köszi:
Hálámadár

Hi

Thx az Infot a FF kormányhoz, ma kipróbálom.

Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Jegyzettömb
Utána bemásolod a következõ sort:
start "C:\GameZone\Race Dirver 3\" /ABOVENORMAL RD3.exe
Utána kijavítod a C:\GameZone\Race Driver 3 kifejezést arra, ahol neked az RD3.exe található (magyarul ahová telepítetted a játékot). Ezután Fájl -> Mentés másként -> elnavigálsz oda, ahová a játékot telepítetted, és filenévnek beírod, hogy runme.bat majd Intézõvel elnavigálsz a játék könyvtárába, és leellenõrzöd, hogy tényleg csak runme.bat a file neve, és a Jegyzettömb nem csapott hozzá egy .txt -t is. Ha minden oké, akkor duplakatt a file-on. Ha Microsoft AntiSpyware-ed van, õ még rinyálni fog, de te mondd neki nyugodtan, hogy engedélyezed a file futását (Allow).
Ha nem mûxik, szólj!

Sziasztok!

Nem akarok gyengeelméjûnek látszani, de valaki lenne olyan szives
és leírná fehér ember számára is érthetõen, hogy hogyan kell létrehozni azt
a bizonyos "runme.bat" fájlt. :-(
Köszi elõre is.
Hummm melyik serveren nyomtátok?
Én néztem de 2x-er láttam a Magyar servert ,de mire beléptem volna eltünt 😞

Pár kép ma estérõl:

Szoros befutó Indianapolisban:

Féloldali gumihurut (ennyit arról, hogy "Opel, ami sose kop el" <#vigyor>):

Remélem, azért használt autóként még beszámítják... <#vigyor>

Csabi egy huszáros mozdulattal elém jön:

És még valami a FAQ-hoz: ha valakit kivág az asztalra a Browse Sessions-re bökve, akkor a következõ próbálkozásnál próbáljon meg valamilyen szûrést alkalmazni (pl. csak Touring Cars - DTM jelenjen meg, vagy csak amerikai szervert listázzon, stb.)

Na ugy látszik ma már nem jön össze a dolog 😞

?

😄

MaverickSXT
A kod sg hogy csak mi legyunk

MaverickSXT
Indul HUNGARY OR BAN

MaverickSXT
Pill es indul csak sunaval dumalok

jöhet

MaverickSXT
Hi all csinaljam a servert?

hi all....(nem otthonról)
Qrva rossz hírem van....
Ez történt..: Felfõtt a procim..A Winfos összeomlott..a 80as vinyóm kaputt
ha elinditom a gamét..a starforcce jön be és a winfos befagy..
szal frankón mehetek venni procit....

Qrvára sajnálom skacok!!!!!!!!!!!!
most haver próbálja életre bírni az õ gépét h gamézzak...
eddig nem sok sikerrel..
MAV faxom h ijenkor ojan messze lax..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

szevasztok, fog menni nekem a játék , ha geforce mx 440-es grafkártyám van?
ZzzZzZZZzzZ...
hummm semmi infó serverröl ?

MaverickSXT
Suna hol a server?

Gabor1990
Én se<#rinya>

<#conf>
én nem látom még a servert 😞

nah
indul a mandula

MaverickSXT
Ja igen egyeb palya javaslatok alapjan keszulnek a palyak csak jo lenne vmi vegleges hogy ne mindig mas palyakon kelljen menni ami valtozatlan, hockenheim, surfers paradise ,norisring es adelaide ,a tobbire johet javaslat ,15 palya lehet

MaverickSXT
Kicsit szajba ragosabban kellene leirni mert sokaknak igy nem fog menni

Jó let még egyszer kösz!
Raho
Köszönjük a tanácsot. Már frissítettem is.<#eljen>

VW Jetta II 1,8T

Raho
Nincs mit!!!<#pias>

VW Jetta II 1,8T

Gabor1990
OK.Kössz

19:45tõl

Gabor1990
Szevasztok
Na akkor mikro indul a szerver?

Én még azért annyit hozzátennék, hogy ha FF kormányt használsz és néha (kb. 20-30 mp-ként) "megröccen" a játék, akkor akészíteni kell a játék könyvtárába egy runme.bat file-t a következõ tartalommal:
start "C:\GameZone\Race Dirver 3\" /ABOVENORMAL RD3.exe
És utána ezzel futtatni.
(Nálam a C:\GameZone\Race Dirver 3\ -ba van telepítve a játék, értelemszerûen esetleg ezt módosítani kell)

Nagyon Köszönjük!!!!<#worship><#worship><#worship>

Raho
Csináltam egy kis egyszerû FAQ-t, és SimaSuna intézkedik egy moderátor segítségéjért. LINK

VW Jetta II 1,8T

REmélem a technika engedi ma a küzdelmet, mert most talán ok lesz a gépem áramellátása is 😊

Sziasztok!

Lesz szerver? 😊

19 vagy 19:45...

Technikátol Függ...

Sziasztok.

Mikor várható este server ?

macleody
Nem biztos. Én a 4.0-ást használom. Igazából egyelõre X-akta, hogy némelyik gépen miért nem indul.
Kösz, mindjárt kipróbálom, én régi daemonnal csináltam ezek szerint az lesz a probléma.
Kis Segítség:

Link a Daemonhoz:

Daemon 4.03