ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
Nez meg mas forumokat is es nezd meg a banner plusz jatek kapcsolatot ,meg a faq kat http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112960182

Cápafogxy
És ugye only DTM-el megyünk!???

MaverickSXT
Na nekem edes mindegy ,ez a te oldalad csinald ahogy jonak latod

döntsd el h jó vagy nem mert akkor csinálok másikat <#email><#nevetes1>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

konkrétan a toca 3 DTM részbõl nincs kép a guglin..reggel óta keresem..nem találom..

Cápafoxy jöhecc nyugodtan!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
Amugy a banner jo

Cápafogxy
Ma este is lesz valami futam?
És lehet jönni nem olyan profiknak is mint pl én?

MaverickSXT
Azt vagom hogy dtm ,de azert ez a forum nem?es akkor kellene csinalni egy faq t es ott lehetnenek ezek a dolgok

Jó a banner!
Ha gondolod itt is van kép
http://www.duen.hu/foto.php?o=foto_resz&id=624
http://img180.imageshack.us/my.php?image=pic0686zh.jpg

Battlelog: kvantahun

mivan? te mondtad hogy DTM lesz
de akkor változtatok 😄

mond h mi legyen rajta...
itt mindenki DTMezik..szal azé gondoltam h a márka képviseletek rajta legyenek

MaverickSXT
Hova lesz igy a varazs?

MaverickSXT
Jo az uj banner csak epp koze nincs a tocahoz

Köszi.
1 Baj van vele h ez a Merci 3 ajtós és nem 5<#lookaround> De majd Még szétnézek!

Jó az új banner.<#nevetes2>
Sztem Jóéjt All!! Este talizunk 😄

ebben 1et értek de viszont lehet h kevesebben tudnak rájönni.
De régebben kipróbiztuk MaverickSxt-vel..és nehezen tudott bejönni..de megpróbizhatjuk

Scrácok! Legközelebb tegyünk már próbát azzal, hogy lejelszavazzuk a szervert, hogy a külföldiek ne tudjanak csak úgy bebaromkodni...

Yrda
szép ez a játék

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Brühühû, tele a szerver...<#rinya>

Dietrich
ok.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én se látom <#szomoru1>
Big Daddy
Megy a szerver?Én nem látom.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

sztem lassan elindulok..aztán majd jösztök 😄

Sziasztok

Elkeztem egy sg fórumos mercit csinálni, majd rakok be képet.
Este jövök én is.

ma 8 órától indul a SERVER.. HUNGARY Or BAN néven!!
Hajrá ezsgé!!!

Sajnos nem érek ehez.
ÁÁÁ Norisring ez a neve de amint olvasom az be van falazva 😄
Na mindegy akkor meg kell vele barátkoznom.

lesz csak *szakadom ezzel a bannerral..
aki tud bannerhoz linket beilleszteni dolgokat az szóljon 😄

Big Daddy
Lessz este szerver?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Hali.

Hány pálya lesz a bajnokságban és eddig melyiken nyomjátok.
Légyszi írjátok le.

kösz
MaverickSXT
Laguna van de az ilyen jo palyak mint Long Beach,Road America sajna nincsenek majd csak ha a 2 bol sikerul beraknom

Dietrich
nem tudom mi van meg belõle..de Long Beach, Road America, Laguna Seca..ezek a lagjobb pályák a jenkiknél.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaverickSXT
irom az etalon palyakat:Hockenheim,Norisring,Adelaid,Surfers Paradise, Phillip Island,Hidden Valley, a tobbi cserelheto es johetnek ra szavazatok

Big Daddy
Hú tényleg az nem az igazi.Viszont a Laguna seca odab@sz

Big Daddy
Hülyén írtam.Azt a filét másoltam a gamedata/chamsip könytárba.Onnantól ha kiválasztom melyik bajnokságba akarok menni/tök mindegy/mindig kifagy.

Szerintem azt a pályát lekéne cserélni egy másikra ahol végig derékszögû kanyar van meg van 2 visszafordító. Ez van nem jut eszembe a neve ezért írom körbe 😄 Lehetne helyette pl Osersleben vagy pl vagy Brno. De ez csak egy ötlet volt.

ne a mapokat másold bele...
amit küldtem azt az 1 filét kell a champship mappába és kész 😄

Big Daddy
Sztem jók,viszont nálam lefagy az egész játék ha bemásolom a mapokat.Nemtudjátok mi lehet a bibi?

MaverickSXT
SUNA!!!!!!!!Beteg vagy?en nem haragszom es azt se mondtam hogy ne add oda senkinek a palyakat epp azert keszulnek hogy mindeki aki keri megkapja de mivel hazigazda lettel nem artana beleszerkeszteni a bannerba egy faq linket tod ahogy mar mondtam,de reszemrtol be lehetne rakni a faq oldalarol a bannert bar az dtm de ugy is mindig azzal megyunk

Dietrich
dede irta korábban, hogy te csinálod.

MaverickSXT
amugy vannak palyak de senki nem szolt mit szeretne,vagy jok azok amik vannak?

Dietrich
Thx megjött.
jóval gyorsabb voltam így 😄

MaverickSXT
de szer jo ez ami most van

MaverickSXT
mi a bajod az eredeti banneral?akkor rakd fel ami a faq oldalan van ,viszont az mar nem igazan toca, es akkor lehetne ez dtm topic is

MaverickSXT
Jonnek ma is nyomni csak elszalt a kormanyom adaptere es igy eleg necces az iranyitas ,de lehet megprobalom

bocs de még az az eredeti toca banner volt.

MaverickSXT
Nem azert mondtam csak orultem volna ha megemliti a nevem foleg miutan anyit dumalunk msn en,a "regi motorosok" tudjak

Big Daddy
Hát sztem mindenki tudja itt hogy te csináltad a pályákat<#worship>

MaverickSXT
de mar nem adom mert osztogatsz mindent a te vedjegyed allat

MaverickSXT
jo volt az ,foleg ahogy megcsinaltam

normalis képet akartam berakni erre lekicsinyitette..de keresek normal képfeltöltõ oldalt