ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Használj szûrõt a browse sessionnél...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Dietrich
újraraktam és detto...exe hiba
lehet format c: kell ide 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Valamiért nekem is elszáll a multiban
Dietrich
meg visszatérek az Ásványviz nickre..azt nem akarják talán kirúgni mert nem németes hangzású, mint a koreai Dietrich 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én ugyanígy vagyok..azóta baszakodom de mindig exe hibával kibasz..a single az menne.
amig nem inditották újra a szervert nem volt gondom 😉

Big Daddy
Sry de ezt most nem egészen értem.<#fejvakaras>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Akkor az nem lehet hogy a nickkel amivel játszanál nem léptél be a gamespy oldalán, csak regelve van?

Battlelog: kvantahun

Big Daddy
Mindent kikapcsolok elméletileg,de lehet hogy valami rejtett windows-os progi bekavar.Nemtom sajnos,bármilyen tippet szívesen fogadok.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Lehet hülye elképzelés de a tûzfal vagy vírusírtó nem kavar be a dologba? Elsõre ez jut eszembe. Másodikra meg semmi más 😄 Hátha vannak nálam okosabbak is és õk segítenek.

Big Daddy
Jaja azt én is megköszönném!

Big Daddy
Hát ma is 1 élmény volt skacok!<#worship>
A nicknevem meg azért más mindig mert szopat ez a rohadék.Nem tudok rájönni mi lehet a gond.Nem tudok csatizni a gamespy-hoz mert azt mondja,ellenõrizzem az internet kapcsolatot.Ha csinálok új nicket akkor meg azzonnal mûködik.Nincs valami tippetek mi lehet ez?Elég gáz így mert van már kb50 nickem.Segítsetek légyszi ha tudtok.

Valaki rakna be a kedvemért top köridõket az egyes pályákra?
Na most mi történt? Kidobott a játék és most nem találom 😊 LEfagyott vagy csak én vok béna?
Nem engedett vissza a játék. Megint szarakodott. Nem keresett szervert hanem kidobott az sztalra. Egy restart segítene de lusta disznó vagyok és amúgy is már csak 2 futamra maradtam volna. Szóval majd legközelebb.

Egyébként nagyon jó volt a játék.

fernando torres
próbáldd Frapssal

Hogy lehet képet csinálni a játékból ? Print Screen -el nem engedi 😞

Visszavonva!
Én miért nem látom a Hungary or Ban-t?
Team Speak Server:

IP cím : 80.98.87.177
Jelszó: 123

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sztem lassan idnul a game..bent tali...TSen is vagyunk 1 páran 😄

Big Daddy
Jövök én is de most nem szarakodok a ts-el.

na lassan összegyûlünk a TSen is..
8tól indul a game!!! A szokásos néven!

Dietrich
ok ez van nekem is..

Cápafogxy
Én fenn vok ts-en.

Cápafogxy
Én használom mind2 beszélgetõt de inkább a teamspeak-et javaslom.

Ha lesz server akkor valaki írja be meg mond hogy milyen néven.

Ts Serverrel Rendelkezem!
IP cím : 80.98.87.177
Jelszó: 123

Várok mindenkit!

A Codemasters fórumán találtam egy olyan topicot, amely az online játék közben élõszavas kommunikációt firtatta (ergo: ne pötyögni, hanem dumálni lehessen). a válasz az volt, hogy pár klán e két progi közül az egyiket használja:
TeamSpeak
Ventrilo
Esetleg nem próbáljuk ki majd valamelyiket?

MaverickSXT
azert nem erdemes vele tokolni mert ugy is csak te latod ,a tobbiek siman a gyari skint fogjak latni

Hm.. mindenki kocsit fabrikál 😊 Ezek szerint meg lehet válltozatni a kocsik külselyét valahogy? ÉS ez multiban is látszik, vagy ott csak a gyári festések vannak.
Dietrich
jó dolog ha NF4-es alaplapja van az embernek 😄

Dietrich
nehogy azt hidd 😊

fernando torres
akkor buktad,én nem mert nem toom hogy hogyan kell...

fogadok 1 1000sbe h most mindenki a kocsiját fabrikálja!

ha igen akkor képeket nyomassatok PLZ..szeretném látni a mûveket😄

köce

ma lesz server... 8kor

én az iRippert használtam kiválasztod azt a kocsit amin változtatni akarsz
lemented bmp-be azt a képet amin a rendszám van megrajzolod visszaimportálod
majd mented az egészet így jónak kell lennie.

Cápafogxy
Ma este mikor lesz verseny?

lol ! Nekem engedi , most a clio-mat festem át 😊

van 1 kis bibi..nemtok változtatni a kocsin..szal a rendszámtáblát akarom megváltoztatni..de nem engedélyezi h belenyúljak..miért?

thx

C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 3\gamedata\cardata\dtmx
Ezek a DTM autok de a többi is a cardata mappába van

... kõzbe megtaláltam <#papakacsint>

Nagyon jó lett ! Megrobálok én is egyett 😄
De hol vannak az autók fájlai ( a kûlsõjûk ) ??

Így igaz suna feltette ide az oldal linkjét ahonnan le lehet tõlteni.
Aztán mivel más progim nincs paint-el szenvedtem.
Sikerûlt megnézni Maverick?

MaverickSXT
kell hozza az iripper kibontod az auto kepeit es szerkeszted

MaverickSXT
en nem latom a kepet<#falbav>

Na ez nem sikerûlt itt a link akit érdekel Sg merci 1
Sg merci 2 Sg merci 3

Big Daddy
Elõröl nagyon jó,de oldalról kicsit "hmmm,izé".Sry.
Egyébként hogy csináltad?Látszani fog ez multiba is?

Sziasztok
Befejeztem az Sg-és mercit.
Csak ennyit tudtam kihozni magamból remélem azért tetszik.

Tudom ,hogy ti játék közben nem látjátok de én ezzel közlekedek.

Big Daddy
Nekem van Toca3-as dtm-es képem.Átküldöm ha kell.