ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
upgradeltek egyet 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
csak kipróbálás erejéig😞..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amúgy én is megkaptam azt 200-as fájlt és megmondom õszintén én 80-at használtam belõle mert azt hittem hogy mivel ez lett szét küldve ezért ki is lehet használni. de én nyugodt szívvel vissza rakom 26-ra. nekem tök mind1
Aki akar az jön tocazni,aki nem akar,az nem jön. A haverság meg megmarad! Legyen mindig 1 server,legyen ide felírva mikor van,azt dönse el az OP hogy lesz e setup ,bár szerintem ne legyen mert az akkor is kiderül hogy milyen becsületes valaki,ha nincs setup,sõt,akkor derül ki igazán,mer ha setup nélkül hackeli át valaki a gépét,akkor egy nagy csaló köcsög.
Én jáccok,csak ne legye up grade,mer szerintem semmi értelme,me akko én is leszedem a maxot,aztá megosztom mkinek,aztá akkko meg ugyan ott vagyunk mint up grade nélkül,csak kicsit gyorsabb a gép,de minek....?? (a vezetés a lényeg)
hagjál már.. :p
6. éve hogy van netem (boldog modemes idõk) és ezalatt kb. 40 embert ismertem meg személyesen a netnek köszönhetõen(vannak köztük olyanok is akiket nagyon sokan ismerhetnek tévébõl, egyébb irott sajtó útján)és nagyjából 10 olyan van akikkel rendszeres a kapcsolat is. De egyikükkel sem játék kapcsán jöttem össze hanem mezei fórumozgatások alkalmával.
A maradék 30 ember is tart a kapcsolat de nem olyan rendszerességgel..max. évente 1-2x találkozunk a többit fórumon vagy mélben megejtjük a nagy távolság miatt.
Szóval ahol normális a társulat bármi kialakulhat, de ahol csak a vádaskodás az anyázás és hasonlók ott halott a dolog.
CSókolom??
ha megtudnád az enyémet vagy pl. gstylét leszúrt cukaharát is dobnál 😉
Tökéletesen egyet értek veled Mav, de gondolj bele! nem azért játszunk coll nélkül mert úgy sokkal jobb... hanem mert egséz egyszerûen sokszor élvezhetetlen lenne collal a játék mert gondolom te se örülnél neki ha vki minden második körbe összetörne a lag miatt és mehetnél boxba. Sztem ha tehetnénk mindenki inkább collal játszana. A másik: abba sajna télleg igazad hogy upgrade az ellenõrizhetetlen, de sztem az lenne a legjobb ha full max upgradet használnánk mert akkor nem lehet nagy elõnyt szerezni(csalással), aki pedig még így is klasszisokkal gyorsabb mint a többiek annál kibukik hogy vmit buherált a verda tulajdonságaival. Most ezt a klasszisokkal gyorsabb alatt nyilván nem azt értem hogy ha nálam sokkal gyorsabb vagy egyenesbe, hanem mondjuk aki már nálad is sokkal gyorsabb, mert azért te sztem elég sokat foglalkoztál a setuppal és amit lehet kihoztad a kocsiból. De szólj rám ha tévedek!
pl ha a gtr 2 is 10 ruppó lesz..én tuti nem fogom megvenni(nem azért mert drága hanem másra kell a zsé)..ha törtel is megy neten akkor semi akadálya..
1 kedves tel.társaságtól kaptunk meglepetést amit bizony ki kel fizetni(70E)...így csúszik a kormány is(30E)..a tárcsafékem is(20E)...
hiába dolgozom..ha nem kapok annyit h "jól" éljek..mert diákmeló az = a 0val..
számold ki mi az ideális kredit..megosztjuk mindekivel..és CSAK azt a filét lehet használni!!
(erõsen keresem a server konfigot h be lehessen állítani)
na de majd csak alakul vhogy..
ennyi pörgés után csak úgy ne dobjuk el..
lehet..sõt mindenkinek más az izlése gamék iránt..ez 1 arcade játék..a gtr..gtr2 meg szimulátor...de ennek a gaménak is megvan a maga gyönyöre..
amikor 353t mentem nem upgardevel mentem....
de tudom h vannak tõlem 1000Xjobbak..és tisztelem becsülöm õket..és a fair játékot..és visszaraktam mindent normálra...
nekem sincs régóta netem..kb 1 éve van...azóta sok embert ismertem meg...
az elején azt hittem h itt 14-19 évesek gaméznak majd..de mikor meghallottam h MAV 32..meg még jó páran idõsebbek tölem..én eldobtam az agyam..
de barátok lettünk..és 1 game kihülése miatt nem kéne egymást is elhagyni..
legyen ez A csapat!!
sok jó ember kishelyen is elfér..
<#pias>#pias><#love12>#love12>
nagyon régóta csak szimulátorokkal tolja velem ellentétben, open wheelben mindig rávert a társaságra jó pár mp-t abban nem volt semmiféle upgrade baromság..egyszerûen nagyon jól tud és ért is a setuphoz ami nem csak a váltó és a gumi nyomásban merül ki. Csupán csak a pályákat nem ismeri még annyira mint mások, de a morisringre gyakorolt miután elõzõ nap megkérdezte melyik pályán lesz a menet.
Azt nem tudtam, hogy ez csalásnak is számíthat.
Gondolom ha csak upgrade nélkül setuppal megyek, és valahol a végén vagyok, akkor nem csalok!!!!!
A másik meg az, hogy csak azért tudtam elöl lenni, mert a 2. helyrõl rajtoltam, és valakivel körökön keresztül küzdöttem az 1. helyért, tehát nem biztos, hogy én voltam a leggyorsabb.
Amiért még elöl tudtam maradni, az, hogy vigyáztam az autóra, és így sérülés mentesen köröztem
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
De felõlem tólhatjuk setup nélkül is...
Toca powaaa - vmit találjunk majd ki, mert kár volna a ha mindenki kiszálna!!!<#dumcsi>#dumcsi>
a csapat nagyon jó..tök rendes mindenki mindenkivel( még ha némi félre értés is van)..(hol nincs?)...megértem azokat akik napokig setupoltak az upgréddal és most át kell álnijuk a no upgradéra..de a setup a tiszta verseny....
sajna ez a mai napom el lett b@szva rendszer rakással..finomítással..és még ez a úpécé is bezavar..bocs h nem volt server..de 5-10 percenként leállt a modemem..
(lehet be kellett volna 1-2 csekket fizetni??)...holnap 7tõl vállalok 1 nagyobb gammát..csak fél 9ig..mert vasárnap go melózni..(kell a kormány)...(érdekesség h LFSben-és GTRben tudok ezzel a tecsós kormánnyal menni..a tokába nem😞...)mind1..jóccakát<#wave>#wave>
Vamos Argentina!
Viszont a bajnokságot (ha lessz egyáltalán ezután)sztem csakis setup nélkül van értelme megcsinálni.Én setupoltam majdnem 1 hónapig de leszarom mert ez így nem jó.Sajnos a játék hibája az upgrade.Legfõképpen az hogy ellenõrizhetetlen.Viszont azok után hogy a szabályzatban le van írva hogy mindenki annyit használ amennyit akar,nem értem mi volt a mai vita kiváltója.Remélem meg tudunk egyezni mert én így nem játszom többet.Összejött egy jó csapat,jókat röhögtünk meg játszottunk,de ez ma már nem így volt.Még amikor poénból játszottunk Maverick szerverén akkor is volt pár ember aki setupolt mind állat pedig csak poén lett volna.De mindenkinek joga eldönteni hogy hogy játszik.Én személy szerint nem fogok igy ha sértõdések veszekedések vannak.Sajnálnám ha felbomlana ez a csapat de így semmi értelmét nem látom ennek az egésznek.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Vamos Argentina!
Jah és nem azt mondtam,h "nagy arcok",hanem "nagy harcosok" csak szar a mikrofonom és férehallottátok!Ilyen nem mondanék,csak ha kurva mérges vagyok,esetleg...
Vamos Argentina!
asszony meg holnap melózik se TS se kormány ilyenkor már nem javasolt használnom..:p
majd holnap
szal..nemtom..nálam még csak 10 óra van.....vagy az én órám késik vagy az övéké siet..de balhét rendezek<#boxer>#boxer>ha még 1 ijen lesz
Aki akar jönn: toca3.tx.hu
kb 10 perc múlva kezdünk.
nem kussolunk..(legalábis én)...
a Safety Car-t csinálgattam...Maxra tekert hangerõ mellett 😄