ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
1:30:788
upgradeltek egyet 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

csabi12
Létezik ilyen. Le kell tölteni mindenkinek a lelkiismeret.big fájlt.<#kacsint>

haha...Gf 6600am lesz pillanatokon belül..😄
csak kipróbálás erejéig😞..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Monnyuk kösz azé,hogy nekem is megosztottátok azt a sok "up" ot... ,ezt azé nem felejtem el!!!<#gun>
azt keresem...ojan helyeken járok h magam se tudom..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
Suna, olyan beállítási lehetõség nincs hogy setup legyen de upgrade nem? mert ez lenne a legkorrektebb.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

pfu...kezdõ...(amateur)

Dietrich
amúgy schumi most ment egy 1:33 alatti kört nürgburgringen..amatõr <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
én nem azt mondtam hogy legyõzhetetlen vagy! majd hülye leszek az egyik ellenfelem et isteníteni<#vigyor>. amúgy meg azért javasoltam hogy legyen a max upgrade mert azt már nem lehet följebb tornászni, mert ha kisebbet állapítotok meg szabálynak akkor mindíg lesz vki aki megszegi, mert mint tudjuk a szabályok azért vannak hogy megszegjük õket<#vigyor>.
amúgy én is megkaptam azt 200-as fájlt és megmondom õszintén én 80-at használtam belõle mert azt hittem hogy mivel ez lett szét küldve ezért ki is lehet használni. de én nyugodt szívvel vissza rakom 26-ra. nekem tök mind1

Dietrich
engem a játék érdekel..leszarom ha 28. is vagyok többet ér nekem ha emberek ellen kell küzdeni és nem a buta gép ellen, ami akkor is nekem jött ha 2. kört adtam neki norisringen :p

Nem tudom mi a gond....
Aki akar az jön tocazni,aki nem akar,az nem jön. A haverság meg megmarad! Legyen mindig 1 server,legyen ide felírva mikor van,azt dönse el az OP hogy lesz e setup ,bár szerintem ne legyen mert az akkor is kiderül hogy milyen becsületes valaki,ha nincs setup,sõt,akkor derül ki igazán,mer ha setup nélkül hackeli át valaki a gépét,akkor egy nagy csaló köcsög.
Én jáccok,csak ne legye up grade,mer szerintem semmi értelme,me akko én is leszedem a maxot,aztá megosztom mkinek,aztá akkko meg ugyan ott vagyunk mint up grade nélkül,csak kicsit gyorsabb a gép,de minek....?? (a vezetés a lényeg)
MaverickSXT
szerintem ez nagyon nem a korrol szol es igen nekem is volt modemem 1 2 k,fu de szar volt,amugy en sismerek 61 eves netest is es igaza van dietrichnek ha anyazason alapul a dolog akkor az mar reg halott ugy,en tolerans vok az evek alatt megtanultam es a gepet sajat oromomre tartom es nem a net miatt ,tehat en tovabra is tocazom mert szeretem,es jo a csapat is,es naon nem erdekel ki hany eves,az esz nem kor fuggvenye,en nagyon sok emert ismertem meg neten de a tapasztalat az az hogy az idosebb korosztaly jobb,bocs ha vakit megbantottam ,de az oregek komolyabban veszik pl az ilyen upgrades dolgokat,nekik a jatekrol szol az upgrade es nem csak a nyeresrol,ja es igen zs90 en se vagyok asz,legyozheto vok amint azt mar lattad is amugy 50 kreditet raktam be magamnak!!! ,azert adtam a 200 ast mindenkinek mert kivancsi voltam ki milyen es az tortent amire szamitottam,itt most nem fogok pedalozni senkinek de aki erti az tudja mirol beszelek

<#pias><#vigyor2>

Dietrich
csak de..
hagjál már.. :p

Dietrich
"nekem sincs régóta netem..kb 1 éve van...azóta sok embert ismertem meg..."

6. éve hogy van netem (boldog modemes idõk) és ezalatt kb. 40 embert ismertem meg személyesen a netnek köszönhetõen(vannak köztük olyanok is akiket nagyon sokan ismerhetnek tévébõl, egyébb irott sajtó útján)és nagyjából 10 olyan van akikkel rendszeres a kapcsolat is. De egyikükkel sem játék kapcsán jöttem össze hanem mezei fórumozgatások alkalmával.
A maradék 30 ember is tart a kapcsolat de nem olyan rendszerességgel..max. évente 1-2x találkozunk a többit fórumon vagy mélben megejtjük a nagy távolság miatt.
Szóval ahol normális a társulat bármi kialakulhat, de ahol csak a vádaskodás az anyázás és hasonlók ott halott a dolog.

csak nem????
CSókolom??

Dietrich
"de mikor meghallottam h MAV 32..meg még jó páran idõsebbek tölem..én eldobtam az agyam.."

ha megtudnád az enyémet vagy pl. gstylét leszúrt cukaharát is dobnál 😉

ZS90
Hi all!
Tökéletesen egyet értek veled Mav, de gondolj bele! nem azért játszunk coll nélkül mert úgy sokkal jobb... hanem mert egséz egyszerûen sokszor élvezhetetlen lenne collal a játék mert gondolom te se örülnél neki ha vki minden második körbe összetörne a lag miatt és mehetnél boxba. Sztem ha tehetnénk mindenki inkább collal játszana. A másik: abba sajna télleg igazad hogy upgrade az ellenõrizhetetlen, de sztem az lenne a legjobb ha full max upgradet használnánk mert akkor nem lehet nagy elõnyt szerezni(csalással), aki pedig még így is klasszisokkal gyorsabb mint a többiek annál kibukik hogy vmit buherált a verda tulajdonságaival. Most ezt a klasszisokkal gyorsabb alatt nyilván nem azt értem hogy ha nálam sokkal gyorsabb vagy egyenesbe, hanem mondjuk aki már nálad is sokkal gyorsabb, mert azért te sztem elég sokat foglalkoztál a setuppal és amit lehet kihoztad a kocsiból. De szólj rám ha tévedek!

nem értettem fére..csak van akinek nem adatik meg más játékra...
pl ha a gtr 2 is 10 ruppó lesz..én tuti nem fogom megvenni(nem azért mert drága hanem másra kell a zsé)..ha törtel is megy neten akkor semi akadálya..
1 kedves tel.társaságtól kaptunk meglepetést amit bizony ki kel fizetni(70E)...így csúszik a kormány is(30E)..a tárcsafékem is(20E)...
hiába dolgozom..ha nem kapok annyit h "jól" éljek..mert diákmeló az = a 0val..
számold ki mi az ideális kredit..megosztjuk mindekivel..és CSAK azt a filét lehet használni!!
(erõsen keresem a server konfigot h be lehessen állítani)
na de majd csak alakul vhogy..

Cápafogxy
Most fogom újratenni a gépet és én már nem rakom újra a toc3-at, csak a 2-t fogom.

MaverickSXT
Vmit felre ertettel Suna,en nem mondta hogy ha ez a game kihult akkor good by,van am mas autos game is es nem hinnem hogy ez a tarsasag a tocatol fuggene,nekem ugyan ugy haverom mindenki,mondjuk en mar eleg regota netezek es sajna van ugy ha megszunik egy game akkor a baratsag is,viszont firet mar nagyon reg ismerem es nem a jatekok miatt vagyunk haverok,csak vannak gamek amiket egyutt nyomunk,bar neha seggbe kene rugjam a nyers modoraert ,ot a toca 2 bol ismerem,napokig szarakodtam neki neten keresztul hogy menjen a game es nagyon jo baratok lettunk,de ennek koze nincs a tocahoz tehat aki haver az a toca utan is az lesz szerintem,a baratsag es a toca nagyon nem ua es amugy ez mar nem az igazi,se coll se semmi es megy az esz nelkuli upgrade meg az esz nelkuli elozgetes,semmi izgalom hogy mikor elozzek mikor menjek boxba ,azert ez igy eleg necces,en kiszamolok egy idealis kreditszamot es azt fogom hasznalni de nekem kell a setup es mindenkinek a lelkiismeretere bizom mennyit hasznal,bar van itt olyan akiben bizom hogy fer jatekos,de kell az auto kulombseg mert minden online futamba es a valosagba se egyformak a kocsik...... Fu ez megint szep hosszu lett

Én nyomatom veled ha gondolod.

délelött nincs kedvetek játszani 1-t?
Ez A GAME ÉLNI FOG!!
ennyi pörgés után csak úgy ne dobjuk el..
lehet..sõt mindenkinek más az izlése gamék iránt..ez 1 arcade játék..a gtr..gtr2 meg szimulátor...de ennek a gaménak is megvan a maga gyönyöre..
amikor 353t mentem nem upgardevel mentem....
de tudom h vannak tõlem 1000Xjobbak..és tisztelem becsülöm õket..és a fair játékot..és visszaraktam mindent normálra...
nekem sincs régóta netem..kb 1 éve van...azóta sok embert ismertem meg...
az elején azt hittem h itt 14-19 évesek gaméznak majd..de mikor meghallottam h MAV 32..meg még jó páran idõsebbek tölem..én eldobtam az agyam..
de barátok lettünk..és 1 game kihülése miatt nem kéne egymást is elhagyni..
legyen ez A csapat!!
sok jó ember kishelyen is elfér..
<#pias><#love12>

MaverickSXT
Hat sracok ahogy gondoljatok,de a setup nelkuli dologbol is balhe lesz,ugyanis vannak mas trukkok is a jatekba es aki kicsit vagja a dolgokat meg is fogja csinalni,van am aki setup nelkul is tud menni surfersbe 1.20 as kort,na ennyit arrol hogy no setup,vmi mast kell kitalalni mert vannak fair jatekosok es azoknak eslyuk se lesz igy,ugyanis setup nelkul is van tuning,suna mar bebizonyitott,de ahogy gondoljatok,es ahogy suna is mondta ez a game mar haldoklik

firefox6
egyetértem Richarddal
sztem s ekll setup, többek között azért mert kurvára nem értek hozzá

Dietrich
na ja ott is voltak akik setuppoltak ezerrel surfers pályán, miközben csak ulibuliztunk egyet..én jót röhögtem a fûnyírón meg a monstersen 😊

Dietrich
aki gstyle-t csalónak nevezte jó nagyott tévedett...ugyanazt a big fájlt használja mint mindenki más.
nagyon régóta csak szimulátorokkal tolja velem ellentétben, open wheelben mindig rávert a társaságra jó pár mp-t abban nem volt semmiféle upgrade baromság..egyszerûen nagyon jól tud és ért is a setuphoz ami nem csak a váltó és a gumi nyomásban merül ki. Csupán csak a pályákat nem ismeri még annyira mint mások, de a morisringre gyakorolt miután elõzõ nap megkérdezte melyik pályán lesz a menet.

én is benne vagyok hogy setup nélkül legyen, mert én egyáltalán nem értek hozzá...

csabi12
Én is a setup nélküli bajnokságot támogatom, mert úgyis feszültségek lennének abból ha valaki nagyon gyors egy pályán, pedig lehet,csak nagyon jó a beállítása. Egy bajnokságot nem lehet úgy játszani, hogy mindenki annyi upgraddel megy, amennyivel akar. Szenvedtem a setupokkal sokat(bár ez nem szenvedés),de én hajlandó vagyok ezt feladni!!<#eljen>

gstyle
Ugyanazt a creditet használtam amit itt mindenki, és egész délelõtt a Norisring-i setup beállítását készítettem.
Azt nem tudtam, hogy ez csalásnak is számíthat.
Gondolom ha csak upgrade nélkül setuppal megyek, és valahol a végén vagyok, akkor nem csalok!!!!!
A másik meg az, hogy csak azért tudtam elöl lenni, mert a 2. helyrõl rajtoltam, és valakivel körökön keresztül küzdöttem az 1. helyért, tehát nem biztos, hogy én voltam a leggyorsabb.
Amiért még elöl tudtam maradni, az, hogy vigyáztam az autóra, és így sérülés mentesen köröztem

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

sztem majd kipróbálhatjuk úgy is hogy csak setup van és upgrade nincs.
De felõlem tólhatjuk setup nélkül is...
Toca powaaa - vmit találjunk majd ki, mert kár volna a ha mindenki kiszálna!!!<#dumcsi>
hát amennyit én belõle hallottam az annyit mond..h ez a gamme..kialudt..vagyis már csak parázslik(haldoklik)...
a csapat nagyon jó..tök rendes mindenki mindenkivel( még ha némi félre értés is van)..(hol nincs?)...megértem azokat akik napokig setupoltak az upgréddal és most át kell álnijuk a no upgradéra..de a setup a tiszta verseny....
sajna ez a mai napom el lett b@szva rendszer rakással..finomítással..és még ez a úpécé is bezavar..bocs h nem volt server..de 5-10 percenként leállt a modemem..
(lehet be kellett volna 1-2 csekket fizetni??)...holnap 7tõl vállalok 1 nagyobb gammát..csak fél 9ig..mert vasárnap go melózni..(kell a kormány)...(érdekesség h LFSben-és GTRben tudok ezzel a tecsós kormánnyal menni..a tokába nem😞...)mind1..jóccakát<#wave>

chalezlopez
így van... röviden:legyen korlátlan a setup, VAGY ne legyen setup, és így senki nem durroghat az esélyegyenlõtlenségbrrghr miatt... a társaság qva jó, nekem még soha nem voltak netes cimbijeim, mert még rövid ideje van csak netem... (amióta a cégem fizeti <#nezze> ), de már megjelentek a bomlásra utaló jelek... valamit találjunk má ki, mert el fog baszódni az egész...

Vamos Argentina!

Big Daddy
Hát a mei versenyrõl "vitáról" csak annyit hogy nem értem.
Viszont a bajnokságot (ha lessz egyáltalán ezután)sztem csakis setup nélkül van értelme megcsinálni.Én setupoltam majdnem 1 hónapig de leszarom mert ez így nem jó.Sajnos a játék hibája az upgrade.Legfõképpen az hogy ellenõrizhetetlen.Viszont azok után hogy a szabályzatban le van írva hogy mindenki annyit használ amennyit akar,nem értem mi volt a mai vita kiváltója.Remélem meg tudunk egyezni mert én így nem játszom többet.Összejött egy jó csapat,jókat röhögtünk meg játszottunk,de ez ma már nem így volt.Még amikor poénból játszottunk Maverick szerverén akkor is volt pár ember aki setupolt mind állat pedig csak poén lett volna.De mindenkinek joga eldönteni hogy hogy játszik.Én személy szerint nem fogok igy ha sértõdések veszekedések vannak.Sajnálnám ha felbomlana ez a csapat de így semmi értelmét nem látom ennek az egésznek.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

chalezlopez
én is a setup nélküli gamét támogatom... az van! A gátvédelem a az máár ssspeciális dolog...

Vamos Argentina!

NAh így volt jo srácok,setup nélkül. Én ezt támogatom!!
Jah és nem azt mondtam,h "nagy arcok",hanem "nagy harcosok" csak szar a mikrofonom és férehallottátok!Ilyen nem mondanék,csak ha kurva mérges vagyok,esetleg...
chalezlopez
hú skacok ezután a menet után még a ventillátorok is mingyá szétpörögnek a gépemben... (kicsit nehéz hûteniük a 150-200fps-emet...) <#eplus2>

Vamos Argentina!

Dietrich
nekem meg nem volt netem a fûnyírós ment után 😉
asszony meg holnap melózik se TS se kormány ilyenkor már nem javasolt használnom..:p
majd holnap

a kedvenc szolgáltatóm jelezte h a mai ÉJFÉLtõl karbantartás lesz reggel 6ig...
szal..nemtom..nálam még csak 10 óra van.....vagy az én órám késik vagy az övéké siet..de balhét rendezek<#boxer>ha még 1 ijen lesz

chalezlopez
ööö hogy beszéltétek meg...? nem vágom...

Vamos Argentina!

chalezlopez
na! halihó! lehet jelentkezni!!! <#integet2>

Vamos Argentina!

Cápafogxy
Áhhh, 10 kör nem jó, akkor csináljuk úgy ahogy megbeszéltük ts-en.

Aki akar jönn: toca3.tx.hu
kb 10 perc múlva kezdünk.

hát max 1 10 köröst bevállalok..
nem kussolunk..(legalábis én)...
a Safety Car-t csinálgattam...Maxra tekert hangerõ mellett 😄

chalezlopez
ma nem lesz game? nagyon kussoltok skacok... <#boxer>

Vamos Argentina!

firefox6
van szerver
jleszo: sxt

firefox6
mehetünk.
csináljam, servert...?

nincs kedve vkinek 8 elött játszani 1-t?
Dietrich
no problem..

chalezlopez
semmi csak egy kis magyarázat volt 4073-ra...

Vamos Argentina!