ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
legközelebb majd olyan indít szervert akinek több usert elbír a nete és beférsz..ha pl. Meverick vagy suna is lett volna akkor én sem férek be tegnap ebbe a 6 slotos 3 körös buliba..

Brno hosszabb verseny a mai nap? Mondjuk nem 82 körre gondoltam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hali.

Ehh..itt mindig valami balhé van mostanában...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaverickSXT
En toroltem a hszt nagyarcu

MaverickSXT
Nekem szepen irogass takonypoc,mert j ly helyett????mekkora lama vagy

kicsit hosszú lett

<#wave><#wave><#wave>

ui: este jövök..addig "has alkoss gyarapíts"

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

mi a jóisten hónajmankós f@sza van itt?....
hát 1. "azaz, 30-35 évesen pontos j-vel az ilyen" az ly 2karakter a j csak 1..soxor az ember rövidít...(na mer te nem szoktál..)(hsz-t..nem lett volna értelmesebb kiirni h hozzászólás?)
hát 2. nem csûrök csavarok dolgokat..csupán azt irtam le h gennyes a meló...és nekem nem igazán éri meg..éppen eleget vagyok fent..1000+1 dolgot kéne csinálnom..
de most menjek dógozni 5 ruppóért..ami szinte semi..(5 lemezbõl megvan az 5E)
3. ha vmi bajod van azt velem beszéld meg..ne itt..
4. én megyek hozzád..bontom a házatokat (az egész bérházsort) az alapoktól..
5. itt ne nagyon szórakozzál mert az átlag életkor itt nem 8-10 év...hanem kicsivel több (mondjuk úgy 20al)
6. Nem vagyok szánalmas...csak nem szeretem ha vmi miatt el van b@szva 1 teljes napom..
7. majd én eldöntöm magamnak h mi a jó....ha nem vagyok benne biztos akkor kikérdezem más véleményét..
8. gyere gamézni..és ott legyen nagy szád...ne itt a topikban..
de ha vmi nem teccik..akkor vagy megszokod vagy megszöksz..

köszi chalez az infót 😄.....én így is büszke vagyok magamra (rátok)...elértem már pár dolgot..
átmentem 1-2 átélhetetlen dolgon..sok pofont kaptam az élettõl..de talpra álltam..és küzdök...
és most küzdök azzala tudattal h 3:3kor indulok....
SZEVASZTOOOOOK

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Gyökér,há ki kezdte............. aludjá wazzze,má késö van!!!!!!!!
Bertino te fasz köcsög,mit pofázol itt??? ki vagy te majomarcu szarházi,hallod....
<#violent>
chalezlopez
ne aggódj... csak hogy tudd:hamarosan a kezedben fogod látni a momo-t v. a wingmant... <#eplus2> akkor majd lehet, h. kicsit büszke leszel magadra, h. olyan vmiért dolgoztál meg, aminek nagy örömmel veszed majd hasznát... más azt a pénzt 2 hónap alatt elfüstöli... nem célzás volt vkinek... sajnos tapasztaltam én is 1.5 évvel ezelõttig... <#falbav>

Vamos Argentina!

ZS90
amúgy boccs hogy sokáig tartott a "vascora" de anyám kitalálta hogy vegyem föl a Szombat esti lázt hogy megtudja majd nézni a Gigaszar után... és ezért nem mehettem vissza...<#falbav>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
Most nem tudom mit sírsz... csak egyszer löktelek meg, amúgy meg engem is meglöktek rögtön az elején és ha nem löktek volna meg akkor max akkor tudtalak volna meglökni amikor lekõrözlek<#hehe>

Meg van ertve. Csak akkor nem ertetem miert tortent, meg uj vagyok.

LCD kijelzõt szerelek be..nyomógomb sort "ragasztok", kamerát pattintok be..
vagy pakolom a teló paneljait gépbõl tálcára..unalmas...monoton meló..

Cápafogxy
Mit is csinálsz egész pontosan a telefonokkal?

hát ja ami kb még 3 hét..mert 1 héten nem bizi h tudunk menni 2 napot..
én csak 7végén tok menni....de 2-3X túljelentkezés van...
de holnap megyek 2.jára <#wink><#shakehead>megint hullaként jövök haza...

Dietrich
6 nap és ott a momo <#integet2>

ugye...nekem se éri meg...Qrvára lefáraszt a munka (monoton)
megutáltam a nókia-kat (most h tudom mennyi baja van)(akinek nokiaja van 6020 6310 azt nem én csináltam)....
12 órában van 4X 10-15 percnyi szünet(édeskevés)...az oda út fárasztó....nagy zaj..a gépek miatt.. ha vége a melónak a város zaja megváltás a fülemnek....
de viszont a kormányhoz kell a pénz...szal szar(qrva sz@ar) meló de 5E az 5E....

Big Daddy
Nem!<#shakehead>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

firefox6
meg hát
remélem nekem is lesz hamarosan...
VASÁRNAP - HÉTFÕ N NEM LESZEK MERT GO BOGÁCSRA HAVEROKKAL 😄 😄 😄
TARTUNK EGY KIS BULIT 😄 😄 😄
HA kedden nem jövök akkor DETOX BAN VAGYOK 😄 😄

na aszem go sleep...holnap hajnal 3kor kelés...go meló<#shakehead>..este 8kor jövök..
5E ftal a kezemben...
lassan(nagyon lassan) meg lesz a kormányra való...
12óra meló+1-1 óra utazás+1-1óra készülõdés=5E huf ft... megéri??

Dietrich
nekem amúgy 12-öt elbír a gépem mint Mavericknak

chalezlopez
nnna alakulgat a topic külalakja... nagyon +

Vamos Argentina!

Dietrich
jó lenne ez a coll ha nem létezne a lagg intézménye..meg ha ZS90 nem jönne nekem állandóam <#hehe>

chalezlopez
bocs! csak 6 emberke fért el és a megszokott régi társaságból vki nem fért be miattad... sorry a sávszélem nem bír el több embert... azért remélem nincs örök harag?! <#integet2>

Vamos Argentina!

nekem még nem volt ijen...
de nézd meg új VGA driverrel..

firefox6
bocs bakolorand csak az az igazság h hatosra csinálta a servert chalez és maresz jött volna, jelentkezett ts en. + õ már nagyon nagy törzstag ám.
sry

Nálam állandóan kifagy a mûszerfal, vagyis a térkép és a sebességmérõ. Egyszerûen megáll az óra és a térkép egy adott pillanatban, általában az idõmérõ és a verseny elején és utána már nem is jó, akkor sem, ha restartolom a futamot. A verseny ettõl még megy tovább, de rendkívül bosszantó, hogy minden kanyart meg kell tanulni, mert nincs térkép. Volt már valakinél ilyen?
Minek koszonhetem ezt Chalez?

megcsináltam szebbre... pirosfehérzöld..ez a magyar toca 3 föld 😄

chalezlopez
ts: 80.99.172.51

Vamos Argentina!

chalezlopez
mega THX mondj nekem má megvan...

Vamos Argentina!

Cham.BIg FELTÉVE!!!!!!!!!!!!!!!

chalezlopez
van szerver pass:sg

Vamos Argentina!

támogatom....
pil..kirakom

ZS90
jaja, nem is rossz ötlet

chalezlopez
szvsz fel kellene tenni ide a fórumba a letölthetõ hivatalos .big filet. még sok "versenyzõnek" nincs meg...

Vamos Argentina!

még a game sincs fent.."nincs helye" mert 160 Gb adat tele teszi a vinyóját..

ó istenem 4 hónap hiánycikk(azé K😎...hát az qrva sok..

firefox6
hát akkor jo gamet
pro slimen lehetetlen bill el

tudom vezettem már 😄

Hungary Or BAN
sg

Ts: 80.98.87.49:8767

firefox6
lol
na ne nevettess
próbáld má meg.
nem kanyarodik szinte, kipörög mint a picsa...pff

simán...fire..ez kihívás...

firefox6
PRO SLIM???????????????,,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááá
NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
AZT BILLEL NEM LEHET JÁCCANI :S :S :S :S

aakko küldjétek el nekem is,mer nekem annyi sincsn.. lol
THX
MaverickSXT
hamarossan indul egy proba futam surfersben full coll pro sim damage es az 50 kredites meghatarozott alkatreszes upgrade,legalabbis nekem es sunanak

ZS90
télleg mi lesz ma a program?

nem ártana elküldeni mindenkinek... :d sztem 😄

MaverickSXT
en ilyet nem mondtam,de fogalmam sincs hogy tudsz menni 1.20 at upgrade nelkul alapautoval,amugy kesz az uj big file 50 kredit meghatarozott alkatreszekkel 1.10 vminyit mentem igy hockenheimbe ja es uj palya korok lettek beleirva

csabi12
Na újraraktam a játékot, minden fájl az eredeti, kivéve azt, hogy beraktam az egyik pálya helyett surferst.Az idõm 1.20.11. Maverick most akkor én csaló vagyok??<#kerdes><#felkialtas>

hm..tanoncok..ki van téve a verda tetejére a T jelzés???