ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tõlem függ..
tegnap is kiirtam és csak Maresz jött..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Udv!
Lesz ma online verseny?
mimóza..
lehet esõs pályán mennni..
erre már az elején rájött a zseni MAV..
csak esõbe hosszabb a fékút..más beálítás..
jobb szárazon..

éjszakai vezesés?..van 1átalán olyan pálya ahol van éjszaka??
mert sztem nincs..
így nem lesz északai túrházás 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hello mindenkinek!

Egy elég érdekes infot találtam a neten.Az összes meglévõ pályán lehet esõben vezetni, csak egy kis módósítás kell a játékban.

Ez alapján bárki megtudja csinálni:

"Basically the method I have been using is to:

1. Copy the Sunny version of the track "sun" and rename it to "rai"

2. Open the textures.big in the newly copied rai folder and replace the two sky textures with the rain ones I copied from Oran (ora1)

Note: The name of the sky textures varies in some of the tracks so the rain ones need to be renamed accordingly.

3. Save the textures.big in the newly created rai folder

4. Open the track.big file and replace the following files with the rain version from Oran (ora1)
- Light.dat (Not sure if this one is needed, but works well with it)
- lights.ini (I think this effects the sunlight)
- track_shadow.px (This removes shadows on the tracks)
- trkinfo.ini (This contains fog settings)

3. Save the track.big in the newly created rai folder

The only thing left to do is edit the champ.big and add rain to the races you want it on like so:

Weather1 = Sunny
WeatherProb1 = 100
Weather2 = Rain
WeatherProb2 = 10

I'm not sure what the WeatherProb stand for? But these are the settings I use and it works well."

Fontos:
Ha hálózatban akartok játszani akkor a módósításoknak mindenkinél fenn kell, hogy legyen mert különben timed out üzenettel kilép a játék.

Egyébként szerinem hasonló módosításokkal éjszakai vezetést is lehetne csinálni.

Csak ennyi, akit érdekel annak jó szórakózást.
ma már nem mert holnap suli...
de holnap leszek😄

hat ja az lesz! meg leszel?
nem jött senki..csak a Maresz..
lenyomtunk 2 pályát 2en... 1:1 lett a vége 😄

gamespy ne használjatok..semmi értelme.
kalap I< a I< I ...
tocan belül kell gamézni..

En megyek csak ez a GameSpy Arcade lassan tolt be
ha 40ig nem jön senki megyek szunyálni..

HUNGARY Or BAN!
jelszó nincs!!

éppen az h ha FAT rendszered van akkor bézheted..
NTFS rendszer tud 4Gnél nagyobbat kezelni

misirulez
D-rõl C-re átmásolta,vagyis kicsomagolta...😊
hogy én miértnem gondoltam erre eddig...😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

En mennek! Mi lesz a neve?
misirulez
Szerintem õ letöltötte, .mds/.mdf-et és nemtudja, hogy hogy installálja...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Hmm...értem, mámrinthogy tökre nem értem, de mind1, a lényeg, hogy asszem akkor NTFS-s rendszerem van és az nemtud kicsomagolni 4 gigát, én kb ennyit fogtam fel...

Akkor perpillanat, b...hatom azt a filozofiát, hogy ezen a gépen valaha fog futni

???

na vártam h ir vki h mi legyen..

Dietrich
na most akkor mi van? <#nezze>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

de hülye vagy..te csinálod..<#wilting>

oke
oks 9tõl benne vagyok..

Igen legyen!
Legyen?

installáló csomag??
mire gondolsz?
az image fájlra?
FTP serverek..Torrent oldalak ajánlatosak..esetleg havertól..
vagy gamés boltokból..

Udv!
Lesz ma verseny?
Hello!Valaki meg tudná mondani ,hogy honnan töltsem le a játék installáló csomagját?
chalezlopez
na az lehet... de ezt már nem nekünk kéne eldönteni... HAHÓÓ Misirulez!

Vamos Argentina!

Dietrich
gyere át a másik fórumra és fûzzük be 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gstyle
😄DD

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
Hali.
szervezzük be HS-t <#hehe>

gstyle
Hali!!

Nos ez jó kérdés😊))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
lesz ma game vagy nézzem a gyûrûk urát inkább? 😉

arty
az a C: meghajtója ... azt irta a D: meghajtóra akarja kicsomagolni, az pedig 100% h fat32, mert a winrar ebben az esetben jön ezzel a hibaüzenettel 😊

Forza.

Dietrich
Hali.

Megnéztem hajnalban a champ car houstoni versenyét.
az adelaide-i pálya a fasorban sincs hozzá 😉

ZS90
Hi all!
Nah este bepróbálkozok egy kõrrel hát ha Anyám nem szól érte, feltéve ha lesz verseny. De azt elõre bocsájtom ha hírtelen eltûnnék akkor az A már ismert okok miatt lesz<#vigyor>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

szia.
persze csatlakozhacc 😄.. ha használod a cham.big filét (másold be: toca3/gamedata/chamshipbe..ott írd felül az elõzõt)
a kapcsolatod nem téma..kivéve ha közbe msn..torrent..ftp megy (azért szaggat vagy a memóriádat kevesli...vagy más közbe msntorrentftpzik..az is bezavar) ITT csak úgy játszhat az ember ha ezek ki vannak kapcsolva...(Collusion nincs a kapcsolatok miatt)
nos igen 99%ban DTM megy...(az adja úgy át az igazi feelinget..nemtom kinek hogy de nálam így van+ még a Vintage még úgy az is passzol😄)
a replay meg nem mindenhol de akad...ez a game hibája..lassan jön pecs ami majd javítja a dolgokat (remélhetõleg)

Hali !

Azt szeretném kérdezni,hogy csatlakozhatok-e hozzátok én is egy kis online versenyre néha ? Nekem sajnos 512/96-os adsl-em van,néhányszor már felnéztem 1-2 szerver-re,de eléggé szaggatott volt a téma.
Amúgy a World Tour-al még 60%-nál tartok,szóval nem ismerem még teljesen az összes pályát,de azért teljesen kezdõnek se mondanám magam.
Olvasgattam itt az írásaitokat,és csak azt látom,hogy DTM-et nyomtok mindig,más champ-at nem szoktatok ? Szerintem egész jól sikerült a játékba az autocross,baja bug téma,ami nagyon tetszik nekem.

Ja az miért van,hogy a játék nálam nem szaggat egyáltalán,de replay-nél akadozik mint az állat ?!

chalezlopez
ooopppssszzzz!! fájlencer:NTFS!! odalent...

Vamos Argentina!

chalezlopez
ott az ész!!! <#worship>

Vamos Argentina!

arty
fat32 fájlrendszerû lemezre akarod kicsomagolni, csak NTFS tud tárolni 4 gigásnál nagyobb fájlt egyben!

Forza.

MaverickSXT
nem kell csomagolgatni semmit,a damon siman megnyitja a rar filet is,es tudja moutolni

romet
Ma lesz game?

nyisd meg a total commandert, aztán a Toca.Race.Driver.3.SFCloneDVD-MiRROR mappát, és azon belül van egy mir-toca3.sfv nevü fájl, ezt inditsd el, aztán várd meg míg megcsinálja a tesztet. Ha van hiba, akkor kiirja hogy mi a hiba, hogy meik fájl. töltsd le ujra azt a fájlt, ami hibás volt. ha nincs hiba, akkor csak rakjad össze<#vigyor2>

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

ha a csomagolásnál van gond akkor újra le kell töltened a gamét..
vagy FTP vagy torrentoldalról...

nah..van a toca race driver 3 mappa (amit letöltöttél)
fogod kicsomagolod h MDS/MDF kiterjesztésüek legyenek....
Démon 4.03mal bemountolod..telepíted...restart..kihúzod a kábelt (a dvdjét)
2 klikk az iconra...és game

misirulez
A D-n vannak a tömörített 47 mappa, és a d-re csomagolnám ki..., ott meg van 11GB szabad...nah mind1...😞 márnemtom mit cisnálni...😞

Sztem csinálj egy lemeztöredezettségmentesítõt.
Valószínûleg ezt azért írja ki mert nincs egybefüggõ 4 egész valamennyi gigabájt szabad hely...

Cápafogxy
Olvasd el a FAQ!!!-t.

hy
hogy kell a starforsos játékokat elindítani?
az egyik haveromnál sikerült valami progival de se nálam se senki másnál nem.
pedig ugyanúgy csináltuk
chalezlopez
ÁÁÁ bazz ez már nekem magas...

Vamos Argentina!