ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ja
én is lépek aludni...nemtudok reggelig várni
firefox6
feladtátok vagy mi?

firefox6
holnap nem igen jövök, me tanulni kell, de mi van má???
fasz kivan má, soha semmi gém???

Raho
#4708, #4710 Köszönöm!!!<#eljen>

VW Jetta II 1,8T

MaverickSXT
egy kis plus tuning meg a hasznalatban levo palyak

misirulez
Egyébként micsoda az a Cham.big....?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Felõlem játszhatnánk online...<#pias>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

MaverickSXT
Na latom el meg a forum <#smile>

akkor utána jövök...
hm..jön az (anyátok közt)
majd késõbb re

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

látom aktív vagy..😄
gyere nyomjunk pár karikát..
Hol??
mennyit?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

(bajnokságot megse merem kérdezni....)
amúgy lesz ma game?
láttom nincs....yyeeaaahh
nincs kedvetek ma 1 korai gamehez?(fél 7)
ZS90
Hello!
Ezt már én is beraktam néhány nappal ez elött<#vigyor0>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

<#integet2>http://pcforum.hu/hirek/10195/Elethu+autos+jatekvezerlot+mutatott+be+a+Logitech.html
misirulez
<#taps><#integet2>

firefox6
BOLDOG SZÜLINAPOOT RAHO!!!!

chalezlopez
<#taps>

Vamos Argentina!

Boldog Szülinapot RAHO-nak!!!

chalezlopez
Van 1 érzésem: mihelyt kijön a bannerban ott lesz nagybetûkkel... szvsz

Vamos Argentina!

Maffya
Bocs srácok most látom a kérdöjel lemaradt!<#falbav>

Sorry!!!<#worship><#worship>

sztem is csak kamu...
szoltak volna egyéb helyekrõl...de még semmi

chalezlopez
hol? Link pls! ...csak kamu <#eplus2>

Vamos Argentina!

chalezlopez
na jóóóó SORRY attól aki éjszakai futamot akar menni!!!

Vamos Argentina!

chalezlopez
sztem az menjen éjszakai futamot akinek két anyja van...<#duma>

Vamos Argentina!

nah 30kor megy 1 verseny..10 kör...
Hockeinheim essõben

misirulez
Én is mennék ha lehet.(?)

nem látom sehol...

Maffya
KIJÖTT A CRACK

romet
Kb hány órakor lesz?

romet
Megyek én is!

sok körös lesz?
gstyle
Ne Nürburgringen😊)))

Ott oknyomozó riportot folytatok a pálya mellett folyamatosan😊))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

melyik pályán???

csinálok nemsokára csak megvárom míg lejön az E.V.E ..kb fél óra..
azt go

gstyle
Sziasztok!

kormány

ma lesz race???

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

az igazság az h én billel tolom..nyomtam kormánnyal is...
de én a billhez vaok hozzá szokva..
az LFS-t az elején szintén billel nyomtam..a közepe felé vettem elõ a poros kormányt 😄

misirulez
gyors közvélemény kutatás:

Az online játszók közül hányan nyomják kormánnyal?
Csakmert azt tudom, hogy LFS online kormáyn nélkül felejtõs, nekem wingmanom nyáron meghalt azóta nem is nagyon autóztam, de most nemtudom...lehet megint beruházok egyre, csakk azt nem tudom mennyire fonts ebben a gémben, szal sokat számít-e a "félgáz" "félkanyar"...

Dietrich
miután van indycar és ovál nekik biztos van éjszakai versenyük..merthogy van a valóságban 😊
a champ car is most éjszakai versenyt rendezett az utcai pályán..monaco F1 milyen lenne este? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ja ma én is jönnék...
ZS90
Hali!
Lesz ma gém? Tegnap mondtam hogy benézek de igazából halott volt a topik és kezdõdött a Gyûrûk Ura és kimaradt a dolog úgyhogy ha tudok akkor jövök ma ha lesz gém

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

chalezlopez
hajrá!! tójjad neki, gyakorolj... aztán jöhetsz gammázni velünk...<#vigyor2>

Vamos Argentina!

misirulez
jajj de láma vagyok, vegyétek, úgyhogy az elõõbb nem kérdeztem semmit...😊

misirulez
Bocsi, hogy megint a láma kérdéseimmel jövök, hogy vegyem lejjeb a grafot, hogy ne akadjon annyira?
Igazából most sem akad láthatóan csak érzem, hogy lassú, és gyors kocsival igy elég nehéz, mert elég pörgõs a játék, szal elõször azt csináltam, hogy 1024-es felbontást átálítottam 800*600-ra de az lett az eredménye, hogy a képernyõ jobb felébõl úgy 3-4 centit levágott, szal nem láttam amik ott vannak...

szal mit állítsak, hogy gyorsabb legyen(nagyobb FPS?)

Éjszakai pálya nincs a játékban (szerinem csak konzolon mükszik) de Iripperel megnyitod a languages.big fájlt és az angol nyelvnél van night bejegyzés a sunny mellett.

Amúgy én kipróbáltam champ.big-et átírva lehet éjszakát választani.

Tényleg csak egy ügyes srác kéne aki ért a graf progikhoz.
misirulez
Ha bárkit is, érdekel megy a game...😊 most asszem boldog vagyok...😊

csak mondjuk ahoz kéne olyan is aki éppenséggel tudja használni a PS vagy egyéb képszerkeztõket..
de én eddig nem láttam a gémben éjszakai pályát...
de ha vki csinálni akarja és ért a kép fabrikáláshoz hát rajta...

Nemgondoltam volna, hogy vannak kishazánkaban ilyen zseniális emberek, de mindíg lát újjat az ember.

Az éjszakai pályát meg szerintem úgy lehetne megcsinálni, hogy a nappali ég képeket besötétíteni valamilyen grafikus programmal.
Kicsit sötétebb lenne mint esõs vezetéskor, és nem lenne borúlt az ég.
Persze nem lenne teljesen sötét mert szerintem nem csináltak az autóknak fénycsóvát.
Az angol szövegben amúgy van night,ha átírod champ.big-et lehet választani éjszakát.
Szerintem meg lehetne csinálni.

De akkor MAV.. biztos tudja a megoldást<#vigyor3>