9798
  • lippet
    #9798
    Hello!

    Nem rég kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Azt szeretném megkérdezni, hogy ebbe lehet különböző modokat tenni?
  • Gab920926
    #9797
    üdv!
    lenne egy kérdésem haverral szeretnénk neten nyomulni de nemtudjuk hogy kell :) a portot beállítani
  • marty999
    #9796
    sziasztok. az lenne a kérdésem h én a toca race driver 3-at genius twin wheel f1 kormánnyal jáccom és a kormány beállításánál középállásban a kormány balra húz. nincs vmi finom hangolás a kormányhoz vagy vmi leírás a javításához. köszi
  • Vass Gábor
    #9795
    az nincs is pc-n.
  • Gut
    #9794
    A "Ballor" honlapján van GT-s fórum és elég jó a csapat. Ott szoktak a fiúk online-ozni. Vagy nem szereted a Gran Turismo-t?
    Jer, nézz be hozzánk is!
  • noca
    #9793
    Üdv.
    Eladó Trust márkájú FF380 FFB Racemaster tipusú vezértlőm. Árban megegyeznénk.
    Ha érdekelne valakit:
    E-mail: [email protected]
    Bocsi, hogy beírtam, de hátha valakinek kellene!
  • bency
    #9792
    Szia,en PC-n jatszok,online en tudok jatszani,engedi,csak eleg unalmas idegenekkel!
  • Gut
    #9791
    Szia!
    De régen írt ide vki, nekem sem válaszoltak!
    Konzolon játszod? Mert nekem úgy elment a kedvem tőle, allábbiak miatt: Tier32-t nem lehet megcsinálni és vannak versenyek amit nem tölt be a PS2. Állítólag softwere hiba... Vagy Te online szeretnéd? Nekem az még nem keltette fel az érdeklődésem.
  • bency
    #9790
    Tudom hogy nem mai jatek,de azert jo ez is,nekem nem megy a GRID sajnos! :( De en kifejezetten szeretem a Tocat,azert kerdem!
  • SimaSuna #9789
    2006-7 között volt menő a Toca.azóta számos új játék jött ki.pl Grid, meg az enefes shit. A Toca magja átváltott GTR, GTL, GTR2 majd most rFactorra. HRC TEAM néven megtalálod a köztudatban. www.hrc-team.hu üdv!
  • bency
    #9788
    Hy,enis jatszok mar egy ideje,vagyis regebbem jo sokat,de most ujrarakta,nem szoktak lenni Magyar Toca versenyek?
  • Gut
    #9787
    Hallottam a játékról, h softwareileg "valami nincs rendben vele". Ezt egy kollégám mondta, még akkor mikor kiadták. Nem emlékeztek, ezt mire érthették?
    Kössz
  • Gut
    #9786
    Nem volt rossz a kód, csak elnéztem egy "O" betűt, ami "0" volt. Így beléphettem a Honda versenyekbe és kész is vagyok velük. (Nem adott semmit érte.) A terep verseny nehéz volt, a többi nem. Ha meg akarod nyitni, írd meg az "Acces" kódod és írom vissza a "Bonus" kódodat!
  • Gut
    #9785
    Megint felmentem a Honda honlapra, h adjon egy új kódot a Honda verseny megnyitásához, mert rosszat adtak meg múltkor!!!!! Ha most is rossz a kód, robbantok!
    Azért én nem írnám le a konzolos játékokat. Nem kételkedem abban, h sok az árkád jellegű köztük, de kűzdeni bizony ott is kell. Csak lehetnek olyanok, akik ebben nem lelik örömüket vmiért, hanem élőkkel jobban szeretnek játszani. Engem az zavarna ott k-ra, ha kitúrnának és ezen veszteném el a versenyt. Nem bírom elviselni az igazságtalanságot. Igaz, h a valódi versenyekből is kieshet az ember és nincs visszaút, de ott azért kevesebb lehet a köcsög aki szándékosan nekimegy az embernek. Aztán lehet, h nem így működik...
  • atti73
    #9784
    Valószínű senki nem vitte végig vagy ha igen (amit kétlek!) az nem olvasta ezt a fórumot. Mindenesetre azért ekkora hibát véteni hogy nem megfelelően tesztelik a játékot és egy korábbi modell autóval kell nyerni tiszta agyrém. Általában a legtöbben egyébként nem sokat játszanak a játékkal és inkább multiznak, én azt azért nem szeretem, mert csomóan csalnak meg ha kikapnak lépnek, így meg mi értelme az egésznek? A múltkor kipróbáltam a a Williamsel a neten, hát nem akarok nagyképűnek tünni de nem nagyon volt ellenfelem, ennyit számít hogy valaki végigküzdi magát a játékon. Mondom egyedül a Flatout amivel szórakoztató a neten játszani.
  • Gut
    #9783
    Gyerekek!
    Tul.képp elbeszélünk egymás mellett! Volt néhány kérdésem, úgy 20 hsz-el ezelőttig és még mindig nem kaptam választ!
    Pl: Van-e, lesz-e jó, 900 fokos kormány XBox-hoz?
    Attin kívül van-e vki, aki eljutott a Toca3 Tier32-ig és megoldotta-e vhogy, ill. hogyan kellene?
    Van-é köztetek olyan akinek az összes BONUS versenye nyitva?
    Ha ezekre nem kapok választ akkor nem sok haszna volt számomra annak, h ide benéztem, legfeljebb annyi, h megerősítettetek abban, milyen jó a GTR2 és az rFactor. Legalább egy szóval válaszoljatok, igen, v nem!
    Köszi!
  • WNW
    #9782
    A consolok a fiatalabb, illetve a leulok egyet jatszani egy kicsit vasarlokornek keszulnek.. Ehhez viszonyitva lovik be a nehezseguket, a bonyolultsagukat.. Ami bonyolultabb, nehezebb, az mind altalaban pc-re jon ki.. Szoval minnel elethubb (nem a kepi megjelenitesre ertem), vagy osszetettebb egy jatek, annal valoszinubb, hogy pc-re jelenik csak meg..
  • Gut
    #9781
    Nem tudom elképzelni, h a Forza-hoz (XBox360-hoz) nem csinálnak kormányt! Minek az élethűség, ha két bottal lehet csak vezetni????? Egyszerűen nem értem... Nem hallotatok vmi. reménykeltő dolgot ezzel kapcs? Ti mégis jártasabbak lehettek a témában.
  • Gut
    #9780
    A GT4-ről van aki azt tartja, h árkádos... Én pedig azt keményen végignyomtam, 24h-ás is volt közte, realtimeban. Lehet, h nekem van a legtöbb pontom itthon. 10x végigcsináltam az összes licencet és mission-t, maxira. Nem tartom magam kezdőnek. Természetesen lehetnek nálam sokkal jobbak. Más játékokba a változatosság kedvéért megyek bele. Nem feltétlenül keresem a tökéletes szim-et. Ha sok félével játszom, inkább annyit szűrök le, h egyik ilyen, másik olyan. Ha már belemerültem, nem igazán tudom megmondani, h amivel játszom az most szim, v nem. Hamar tudok alkalmazkodni és élvezem a játékot. GT5-re nagyon kiv. leszek!
  • SimaSuna #9779
    konzolra szimulátor...hááát..
    max a GT4-5...más nemhiszem...
  • Gut
    #9778
    Köszi, most kissebb gondom is nagyobb annál, benevezzek vhova. Pillanatnyilag az állásom forog kockán. Nem csak Toca-val játszottam eddig. Biztos igazad van. Ki is próbálnám a dolgokat. Nem vagyok az az igazi csapatjátékos. Mint korábban írtam, végigtolok egy játékot és nekem az elég. Nem szeretek elmerülni a dolgok legmélyéig, m onnan nincs megállás. No meg alkalmazkodni sem szeretek. Több féle játékot szeretnék még végigvinni. Elégedett vagyok azzal is, ha egy game-ben a licence-ket többször aranyra csinálom, v megnyerem a "legnehezebb" versenyeket. Várok egy olyan game-et konzolra, amire azt mondják, egy jó szim.
    Viszont még mindig nem, kaptam választ a kérdéseimre. Nem haladtam előre abban amiben tul.képp benéztem ide. Remélem nem azért, m nem jutott nálam tovább még senki az említett dologban..?
  • SimaSuna #9777
    úgy őszintén, akkor hol fogod "megtanulni" a versenyzést...
    a TOCA nem adja vissza azt az élményt ami Online versenyzés alatt van...
    az rFactor jóval komolyabb játék mint a Toca...főlem mert szimulátor, és nem arcade...
    pl Dietrich barátom 44éves...elég komolyan gyűri a versenyzést...
    pedig nem mai róka az öreg :)
    a fő tulajdonságok ennél a járéknál a koncentráció, az autó beállítása, és a csapat szellem...

    szeptembertől BMW E92-es moddal lesz bajnokság..ha gondolod próbáld ki...és szeptemberben jelentkezz :)
  • Gut
    #9776
    Mit gondoltok, milyen lesz a GT5? Vagy mi a véleményetek a GT5 Prologue-ról? Egy időben sűrűn látogattam a Ballor GT4-es honlapját.
  • Gut
    #9775
    Nincs gépem, nincs NET-em, nem is tervezem h veszek. Valahogy nem érzem fontosnak. Ez a mai világban talán elképzelhetetlennek tűnhet. PS3 és Xbox360-ra gyűjtök.
  • WNW
    #9774
    Miert nem johet szoba az online..?
  • Gut
    #9773
    Akinek nyitott az összes BONUS-a, az legyen szíves jelentkezzen!
    Köszi
  • Gut
    #9772
    Egyelőre ezek a hsz-ok nekem nem mondanak semmit. Ti nem LAN-oztok vhol? Csak online? Mert az nekem még szóba sem jöhet.
  • SimaSuna #9771
    itt SG-n van a topik :)

    link :)
  • Gut
    #9770
    Ellátogattam, regisztrálni próbáltam, mindent jól csináltam, 3 X nem sikerült...
  • SimaSuna #9769
    látogass el a Hungarian Racing Club topikba :)

    FAQ felett a HRC fórum linkje :)
  • atti73
    #9768
    Igen azt jelenti :) Én is régi motoros vagyok már :)
    Egyébként én sem nagyon értek a pc-hez, megvettem egy komplett gépet és nagyon megvagyok elégedve vele.
    Komolyan nagyon drukkolok Neked, hogy sikerüljön ha már ennyi energiát bele öltél! Én szégyen szemre feladtam, nagyon idegesítő így, hogy lehetetlen megcsinálni. Majd írjál az új tapasztalatokról!
    Üdv. Attila
  • Gut
    #9767
    A 73 azt jelenti a neved mellett, h '73-as vagy? Én '70-es vén róka.
  • Gut
    #9766
    Van kormányom, - már írtam - tényleg nem tudok felállni melőle! Én annyira nem értek a PC-hez, h nincs az a kis zökkenő, ami nekem óriásinak ne tűnjön. Esetleg, majd ha megbízhatóbbak lesznek a PC-k.
    Egyébként a Donningtonnal én 6 órát kűzdöttem és így 2. lettem, de 14mp-el elvert az első. Nekem is uaz a véleményem, h nem tesztelték. Én sem szoktam versenyt feladni, ha beledöglök is nyernem kell.
    Nagyon kedves vagy, de nekem egyelőre csak konzolos játékokat ajánljatok!
    Üdv: GUT
  • atti73
    #9765
    Sziasztok!

    Ismét visszatértem. Amint látom nem javult a helyzet. Teljes mértékben egyet kell értsek mindennben Gut-al, addig játszom én is egy játékkal amíg végig nem viszem és számomra sem az online a legfontosabb, ezalol csak a Flatout2 a kivétel ami a legszórakoztatóbb autós játék a mai napig szerintem. Gut: a a gépcserétől ne ijedj meg én is sokáig vaciláltam, de aztán megérte és azóta a legújabb játékok is a legjobb felbontásban is zökkenőmentesen futnak és az élményért mindenképp megéri. Ami pedig az irányítást illeti szerezz be egy egy kormányt, ha eddig szeretted az autós játékokat utána nem bírsz majd felállni. Valóban a Logitech a legjobb, a Force Ex-et 10-12 ezerért lehet kapni.
    Visszatérve a játékra ahogy korábban mondtam letettem arról, hogy végig vigyem mert 1-2 óra játék és a tapasztalatom is azt mondta, hogy ahogy Te is megállapítottad bizony lehetetlen végig vinni. Még soha nem adtam fel játékot végigvittem a Gridet, az összes Flatout-ot, a GT Legends-et stb. A 32.rész olyan mint ha 10 évvel ezelőtti Forma1-es autóval kéne a mai mezőnybe nyerni, aki ezt kitalálta az biztos, hogy nem tesztelte a játékot rendesen vagy rosszindulatú volt.
    Amit ajánlanék Neked és szerintem tuti tetszene az a GT legends. Szórakoztató és a szimulátorhoz jóval közelebb áll.
    Egyenlőre ennyi.

    Üdv. Attila
  • Gut
    #9764
    OK! Rákeresek.
  • SimaSuna #9763
    RBR a legrealisztikusabb rallye amit eddig kiadtak.
    rallysimfans.hu -> online verseny lehetőség

    LFS - ide komoly versenyzők járnak akik a "tökéletes játékélményre törekednek"

    GTR2 a GT és NGT versenyekre van optimalizálva de van rengeteg add-on, ugyan ilyen játék a GT Legends ahol a 60as 70s évek autóival kocsikázhatunk.

    rFactor már kicsit "jobb"...számomra legalábbis..élvezhetőbb...

    rFactoros ligák:

    HRC-Team.hu
    Maszim.hu
    VSR.hu
    Simcompany.com

    a többi liga és versenyei, élő TVs közvetítései:

    Simsporttv.com


    Youtube-on nézelődj a játékok iránt :)

    vagy keress rá youtube-on a SimaSuna vagy Gerzson barátom nevére :)
    van 1 pár videónk a GTR2 és rFactoros életünkből :)
  • Gut
    #9762
    RBR megvan, de még nem fogtam bele. Miért szeretik azt sokan? Nem akarod meghozni a kedvem hozzá? Írj egy pár mondatot!
    Kössz!
  • Gut
    #9761
    Akkor én mindvégig Hard Core-ban mentem, mert minden ki volt kapcsolva. Nem az egész Toca-val van bajom, csak azzal az egyel amit alább leírtam. Sőt, azon kívül elég könnyűnek tűnt. 2-3 hónap alatt letudtam minden versenyt. Idén nyáron teljesen rákattantam. A Bonus-ok is készen vannak, Normal és Hard módban. Úgy érzem, nem tudod melyikről beszélek. World Tour mód, Tier32. Próbáltad? Az egész NET-et átböngésztem és nem találtam senkit aki megcsinálta, csak PC-n, csalással.
  • laci 700
    #9760
    Toca-ban is van árkád meg valamivel élethűbb mód (irányításoknál lehet beállítani). Ha megszokod a GTR-t utána sokkal könnyebb lesz a toca.
  • WNW
    #9759
    Menjetek fel siman on-line, egyik csinaljon sessiont, de jelszavasat, amit elore megbeszeltek.. Az a legyegyszerubb...