Harcoljunk a vírusokkal 2005-ben is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a gondom.. Semmi nem talál semmit, és nagyon kétségbe vagyok esve! Legyetek szívesek segíteni! De tényleg nagyon fontos lenne! Elõre is köszi mindenkinek!
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Norton Antivirus sztem mindenki fülében szinte a legrégebb óta cseng..
"Computer Associates eTrust is nagy név"
"és ha megfelelõen van frissítve +windóz urasag is akkor 50%ban alszom normálisan, hogy reggelre nehogy történjen vele valami..."
A NODnál rosszabbat még nem láttam 😊
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
LOOOOOOL Sztem meg bölcsebb maradtál volna, ha nem szólaltál volna meg....
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Mind1 lehet hogy a gépek válogatják melyik jobb nekik<#alien2>#alien2>
Én maradok a NOD32-nél, amit a tesztek is igazolnak, és nem tart egy full scan 20 napig, mint a szép színes csillivilli nortonnál.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ha rám hallgatok akkor NOD32-t ne használjatok mert semmit sem ér! (Ez személyes tapasztalat)
Teljesen friss adatbázissal nem talált semmit a gépen pedig volt rajta mocsok.
Helyette Symantec ami rögtön megtalálta a vírusokat és törölte is!!!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azért annyira nem nehéz, csak meg kell nézni pl. a www.checkvir.hu tesztjeit.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ha tényleg olyan frankó lesz akkor biztos kirakják a fiúk, hadd tanuljunk belõle...
így javítgatva már jobb, de elsõ olvasásra olyan ordító hibák voltak benne, hogy hihetetlennek tûnt, hogy egyáltalán kikerült a cikk.
a 75%-al kevesebb meg az eredeti 75%-a, de ez már igazából tökmindegy.
összességében a szándék kiváló, a kidolgozottság és átgondoltság viszont sok kívánnivalót hagy maga után.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de mint írtad is, a lényeg hogy mindenki kiválaszthatja a számára szimpatikusat, sõt a magunkfajta paranoid androidok 2félét 8).
ps: a frissítést illetõleg valszleg igazad van, bár nem nézegettem de ez a szubjektív tapasztalatom nekem is...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
vírusírtónak amúgy antivirt használok, atyám gépén avg fut. elõbbi keres rar ace és imp(!) tömörítvényekben, utóbbinak van emilvédelme (rezidens rész mind2ben van). szvsz az ingyenesek között is mindenki talál megfelelõt. mindenesetre eléggé várok egy friss vbulletin tesztet windows platformra...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
1., Úgy kezdtem a cikket, hogy " A teljesség igénye nélkül..."
2., Ha észrevettétek, akkor mindenhol egy-egy program került feldolgozásra, mert ez nem power usereknek szól, hanem azoknak, akik tapasztalatlanok. Nekik pedig, ha beadok 20 programot, akkor nem tudja, hogy mi van, felteszi mindet, összeakadnak, 89 ezer karakteres lenne a cikk, stb.
3., Sorry, hogy kihagytam a Virus Bustert, nem használtam még, bár ismerem (olvastam róla).
4., Természetesen tagadhatatlan, hogy amiket írok, azok az én választásaim is egyben. Sok ember véleményét meghallgattam, sokmindent kipróbáltam magam is, sok rendszert raktam rendbe, és ezek a programok mindig beválltak, mûködtek, könnyen tanulhatóak voltak.
5., köszi a megértést és konstruktív hozzászólást azoknak, akiknek sikerült elolvasni és felfogni az elsõ 2 bekezdést is
'Virusbuster - ami a legjobbak között van, magyarok által gyártott, és az elmúlt években a legtöbbször kapta meg a 100%os response-ért járó díjat', bocsi, ha ket malomban orlunk, de ha a Virus Bulletin Award-ra gondolsz, azt legtobbszor a nod32 kapta meg.
http://www.virusbtn.com/
Ezek mind ingyenes programok...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
igen, fõleg, hogy az MS minden hónap második keddjén adja ki a frissítéseket hibajavításokat.
plusz nagyon NAGYON szomorú, hogy a vírusirtók közül ki lett hagyva a Virusbuster - ami a legjobbak között van, magyarok által gyártott, és az elmúlt években a legtöbbször kapta meg a 100%os response-ért járó díjat (szorosan mögötte második a Panda, ami szintén kimaradt a listából) - a virusbuster évente kb 3000 ft, és ezért rendes, profi védelmet nyújt vírusok meg rokonságuk ellen.
azt meg végképp nem emlegetném, hogy az MS Antispyware ellen eldurrogtatott sorok alá beraktátok az SG-n "vírusirtó"-nak nevezett féreg eltávolító programocska egy screenshotját.
az, hogy az emailban terjedõ férgeket és a spameket egy kalap alá veszi a cikk, azt már nem is kommentálom.
szomorú, hogy ilyen összedobált cikket raktatok ki 😞