29
-
Ez a gondom.. Semmi nem talál semmit, és nagyon kétségbe vagyok esve! Legyetek szívesek segíteni! De tényleg nagyon fontos lenne! Előre is köszi mindenkinek! -
tengu #28 gyengébbek kedvéért javítok: szóval semelyik más vírusirtó nem talál spyware-t, a Panda viszont igen, nem is gyengén... -
tengu #27 Osztom a véleményem, szerintem is a Panda termékek a legjobbak. Egyik sem talál spyware-t, pedig meg kell hagyni, manapság a fertőzések 88%-a az. Szóval Panda... -
kaguar #26 EN sokmindent kiprobaltam a Nortontol a Nod32-ig de a legjobbnak minden tekintetben a PANDA PLATINUMOT talaltam! aki nem hiszi gyozodjon meg rolla! -
#25 soksok ember próbál soksok féle vírusírtót....
Norton Antivirus sztem mindenki fülében szinte a legrégebb óta cseng..
"Computer Associates eTrust is nagy név"
"és ha megfelelően van frissítve +windóz urasag is akkor 50%ban alszom normálisan, hogy reggelre nehogy történjen vele valami..."
A NODnál rosszabbat még nem láttam :) -
#24 Én a tapasztalatomat írtam le semmi mást nekem nem jött be a NOD és ennyi!
-
#23 Kötekedés rlz mi?? -
#22 "Ha rám hallgatok akkor NOD32-t ne használjatok mert semmit sem ér!"
LOOOOOOL Sztem meg bölcsebb maradtál volna, ha nem szólaltál volna meg.... -
#21 Nálam a Norton müködik jól a NOD pedig nem!
Mind1 lehet hogy a gépek válogatják melyik jobb nekik
-
#20 sok sikert a norton-hoz , szintén tapasztalat hogy nem ér semmit , remélem neked szerencséd lesz vele :)
Én maradok a NOD32-nél, amit a tesztek is igazolnak, és nem tart egy full scan 20 napig, mint a szép színes csillivilli nortonnál. -
#19 Hy!!
Ha rám hallgatok akkor NOD32-t ne használjatok mert semmit sem ér! (Ez személyes tapasztalat)
Teljesen friss adatbázissal nem talált semmit a gépen pedig volt rajta mocsok.
Helyette Symantec ami rögtön megtalálta a vírusokat és törölte is!!! -
Buszsofőr #18 Kipróbáltam ezt aDannyBoy által ajánlott Spybot-ot. Talált 3 cuccot. -
#17 neked ha nem tetszik egy film akkor jobbat forgatsz helyette? -
#16 "A legelterjedtebb programok a McAfee, F-secure, Symantec Norton Anti-Virus (NAV), PC Cillin, Kaspersky Anti-Virus, NOD32, illetve az Anti Vir Guard (AVG). Ezek közül objektíven nehéz győztest hirdetni"
Azért annyira nem nehéz, csak meg kell nézni pl. a www.checkvir.hu tesztjeit. -
archkoven #15 Itt a lehetőség Dzsini, írj te cikket témában!
Ha tényleg olyan frankó lesz akkor biztos kirakják a fiúk, hadd tanuljunk belőle... -
#14 amit rosszul írtál azon nem segít az első 2 bekezdés... 3-4 nap a winupdate-nek, antispywareként feldobni az ms malware removert, és ha már tényleg gyorsan tanulható dolgokat akarsz ajánlani (amivel teljesen egyetértek), akkor magyar nyelvű programokat azért csak nem illik kihagyni. (hogy egy kalap alá vetted a féregszállító mailokat (amik akár a legjobb barát emilcíméről jöttek), és a spamot az viszont szerintem hiba)
így javítgatva már jobb, de első olvasásra olyan ordító hibák voltak benne, hogy hihetetlennek tűnt, hogy egyáltalán kikerült a cikk.
a 75%-al kevesebb meg az eredeti 75%-a, de ez már igazából tökmindegy.
összességében a szándék kiváló, a kidolgozottság és átgondoltság viszont sok kívánnivalót hagy maga után. -
galocza #13 nálam adaware spybot után csak "elhanyagolható" (?) dolgokat szokott találni (negligible objects - most recent dolgok).
de mint írtad is, a lényeg hogy mindenki kiválaszthatja a számára szimpatikusat, sőt a magunkfajta paranoid androidok 2félét 8).
ps: a frissítést illetőleg valszleg igazad van, bár nem nézegettem de ez a szubjektív tapasztalatom nekem is... -
pip #12 Hat velem meg mindket eset megtortent, az is, hogy a Spybot talalt az Adaware utan valamit, de tobbszor eppen az ellenkezoje fordult elo. Ezert hasznalom mindkettot. Plusz hogy vsz az Adaware-t gyakrabban frissitik. Persze mindenki izlese szerint, jo hogy van amibol valasztani ingyen :) -
galocza #11 hát ez nagyon nem igaz. spybot után futtatva adawaret soha nem talált semmi érdemlegeset (én is kipróbáltam, miután végre beletették a netes frissítést). +spybotban ott a teatimer.
vírusírtónak amúgy antivirt használok, atyám gépén avg fut. előbbi keres rar ace és imp(!) tömörítvényekben, utóbbinak van emilvédelme (rezidens rész mind2ben van). szvsz az ingyenesek között is mindenki talál megfelelőt. mindenesetre eléggé várok egy friss vbulletin tesztet windows platformra... -
aDannyBoy #10 Nah hozzászólok akkor én is :)
1., Úgy kezdtem a cikket, hogy " A teljesség igénye nélkül..."
2., Ha észrevettétek, akkor mindenhol egy-egy program került feldolgozásra, mert ez nem power usereknek szól, hanem azoknak, akik tapasztalatlanok. Nekik pedig, ha beadok 20 programot, akkor nem tudja, hogy mi van, felteszi mindet, összeakadnak, 89 ezer karakteres lenne a cikk, stb.
3., Sorry, hogy kihagytam a Virus Bustert, nem használtam még, bár ismerem (olvastam róla).
4., Természetesen tagadhatatlan, hogy amiket írok, azok az én választásaim is egyben. Sok ember véleményét meghallgattam, sokmindent kipróbáltam magam is, sok rendszert raktam rendbe, és ezek a programok mindig beválltak, működtek, könnyen tanulhatóak voltak.
5., köszi a megértést és konstruktív hozzászólást azoknak, akiknek sikerült elolvasni és felfogni az első 2 bekezdést is -
pip #9 hat akkor hadd legyen egy konstruktiv hozzaszolas is: ajanlanam mindenkinek a Lavasoft ceg Adaware nevu termeket, spy- es adware ellen van, ingyenes, eleg gyakran frissitik es tobb szir-szart felfedez a gepen mint a cikkben is emlitett Spybot. En mindkettot hasznalom, egesz jol kiegeszitik egymast. -
Cat #8 szerintem ha 15 virusirtót ir oda akkor is lekiabáljátok a haját, mert nincs ott a 16ik -
RpPRO #7 http://www.checkvir.hu/
'Virusbuster - ami a legjobbak között van, magyarok által gyártott, és az elmúlt években a legtöbbször kapta meg a 100%os response-ért járó díjat', bocsi, ha ket malomban orlunk, de ha a Virus Bulletin Award-ra gondolsz, azt legtobbszor a nod32 kapta meg.
http://www.virusbtn.com/ -
p00h #6 egyiksem az :D -
#5 McAfee, F-secure, Symantec Norton Anti-Virus (NAV), PC Cillin, Kaspersky Anti-Virus, NOD32, illetve az Anti Vir Guard (AVG).
Ezek mind ingyenes programok...? -
Herkulles #4 Ide pont jó ez a cikk. Mivel aki még nem tudja mi fán terem a vírusirtó annak tökéletes, aki meg otthonosan mozog a témában, annak jó volt átismételni. -
#3 Szerintem itt elsősorban az ingyenes programokról van szó, azért nincs benne pl. a vírusbuster. -
p00h #2 szerintem nemrossz a cikk, csak aki az sg-t olvassa az sztem már tisztában ban ezekkel. -
#1 "Ha készen van, kapcsoljuk be az automatikus frissítést, illetve paranoiások végezhetik manuálisan is, de 3-4 naponta mindenképp érdemes szétnézni."
igen, főleg, hogy az MS minden hónap második keddjén adja ki a frissítéseket hibajavításokat.
plusz nagyon NAGYON szomorú, hogy a vírusirtók közül ki lett hagyva a Virusbuster - ami a legjobbak között van, magyarok által gyártott, és az elmúlt években a legtöbbször kapta meg a 100%os response-ért járó díjat (szorosan mögötte második a Panda, ami szintén kimaradt a listából) - a virusbuster évente kb 3000 ft, és ezért rendes, profi védelmet nyújt vírusok meg rokonságuk ellen.
azt meg végképp nem emlegetném, hogy az MS Antispyware ellen eldurrogtatott sorok alá beraktátok az SG-n "vírusirtó"-nak nevezett féreg eltávolító programocska egy screenshotját.
az, hogy az emailban terjedő férgeket és a spameket egy kalap alá veszi a cikk, azt már nem is kommentálom.
szomorú, hogy ilyen összedobált cikket raktatok ki :(