35
-
#35 hát bazz, fake az egész, 500 évig senki nem vesz észre + 5 ablakot, ennyire az olaszok sem hüjék ... -
#34 LOL -
HUmanEmber41st #33 Miért csak most találták meg ? Biztosan Da Vinci-féle időzár védte -
Dredd #32 Zerinte ma Törög Zultán az! -
Péntek #31 Életkor: 14-18 között
Ezek után jó lesz az 8-nak is -
Bulamer #30 te kőtöszkőc velem
nem vagyop egy fenomén(irás terén) szoval ne velem kőtszkőty
2-sőr,6-wiski -
#29 Szándékos! -
#28 Szerintem az emberiséget emberi dolgok viszik előre. Pl. informatika az alapvető lustaság végterméke :) -
RpPRO #27 Az a kelybarlang nagyon ut...
Kb. egyszinten van egy olyan mondattal, mint pl: Az o kutyalya nagyobb.
A 2.-at mar lattam leirva, orulok most az 1.-nek is :)) -
Péntek #26 Mit akarsz? Egy tízévestől nagyon jó teljesítmény -
#25 Ezt hány üveg sor után sikerült megírni?
-
Bulamer #24 na az jo film
mekora szám lehetet mikor a szerztesek be vezték a vilnyt meg a adsl és ki festetek és nem tunt fel nekik hogy ott van őcác éve egy csukott ajtó/mekora por leht ott--->biztos gyakran takaritanak/ -
Gyumika #23 Ha majd furcsa madarat láttok repűlni,vagy egy di-
zájnos autó zörög az ablakotok alatt, rájöttök mit
is találtak Leo papa után.Üdv mindenkinek. -
haxoror #22 Mivan itt senki sem látta a HudsonHawk-ot Bruce Willis-sel?!
Azonnal adjátok el az összes arany cuccotokat mert pár hónap múlva már nem fognak semmit sem érni :D -
galocza #21 eddig tartott amíg megfejtették, mit takar a felirat a falon:
eylehűM icniV ad odranoeL
8) -
M2 #20 Hát igen, amilyen figyelmesek arrafelé, lehet hogy még Leonardo is bent csücsült csak azt már ciki lenne bevallani. :-) -
#19 nem tunt fel nekik, hogy ott mar 500 eve nem gyujtanak estenkent gyertyat/vilanyT:) -
#18 Arra lennék kiváncsi, mit hallgatnak el, mert hogy nem üres volt a műhely az tuti.. -
#17 Én csak azt nm értem h h nm vették észere ha voltak rata ablakok......:) -
#16 Már akkor nagyon híres volt, és gondolom nem akarta h. mindenki a nyakára járjon.
Nem olyan hihetetlen dolog ez. :) -
HUmanEmber41st #15 Nem hagyott ott titkos készülékeket, akkor meg minek dugdosta ??? -
The Termentor #14 leonardo zseni volt, ezert nem talaltak meg 500 evig a muhelyet.
nem ertem mit kell ezen fennakadni :) -
lokko #13 az a helyzet hogy minden épületet staikailag meg kell vizsgálni bizonyos időközönként, ilyenkor minden ilyen befalazásos turpisságnak ki kellene derűlnie -
#12 Vazz' ötszáz év kellett ehez? Biztos kiürült a monostor kasszája és megnyitották a helységet a tudósközönség előtt, hogy pénzt szedhessenek az ott eltöltött időért...
A másik meg, hogy egy ilyen kolostor nem feltétlenül kis alapterülető objektum. Szal' lehet, hogy mégse olyan feltűnő egy befalazott ajtó.
Mindenesetre én örülök, hogy meglelték a Három Nagy közül egy egyik kélybarlangját! -
Bulamer #11 Kicsi a világ -
p00h #10 hát ja, nem 1 mai hír... -
#9 hmm...én ezt a cikket már olvastam valahol pár hete... -
#8 egy ilyen keretu cikk megsem szolhat arrol, hogy mindemellett a tanitanyok kemenyen k*rvaztak is nemde?:D s azok nyomai....:D -
#7 hat ecsem TNTt az ajtonak
Meselj csak hol volt ez? Szervezzunk ejszakai turat s raboljuk ki:D -
Zozo76 #6 Nem tűnt fel senkinek hogy kívül jóval nagyobb az épület mint belül?
Mikor még harmadikba jártam az általánosban, a gödöllői kastélyban mutattak egy bezárt szobát hogy ott meg nem járt senki, mert nem tudták kinyitni az ajtót! Ki az a hülye aki ezt elhiszi? :) -
Flashy #5 oké, Leonardo műhelye. de mi volt benne?? csak egy kis "graffitit" említ a cikk, semmi más. -
Herkulles #4 El, aztán valakinek feltűnt pár év múlva, hogy annak nem kéne ott lennie, mert fizikailag belül hiányzik a ház fele -
HUmanEmber41st #3 És ez eddig el volt falazva ??? -
M2 #2 Nagyon jól menedzselik Leonardo-t, és most Firenze is egy újabb turisztikai látványossággal gyarapodott.
Irigylem őket (és remélem előbb-utóbb el is jutok oda). -
Shadow_THH #1 király remélem sok dolgot találtak még ott