24
-
#24 az a baj a Microfossal, ha kell nekem egy tuzhely, akkor meg kell vegyem hozza a hutot, a porszivot es a mosogepet is -
pemga #23 Egyelőre a cégeknél sincs minden rendben :). BSA periodikusan meghirdet tömeges amnesztiát, amikoris kihívhatod őket a cégedhez, megnézik mid van, és aztán adnak egy számlát sok nullával a végén; cserébe nem jelentenek fel. -
palika22 #22 Szerintem is csak idő késleltetés bármi másolásvédelem. Nekem relatíve elég sok eredeti játék szofrverem van,(kb. 30-35 százalék, vagyis magasan az átlag felett, főleg magyar nyelvű játékok)Nade, egy 100e offiszkára és egy 40e XP-re már nekem se futja. Szerintem is egy "kis" árkorrekció kellene........ Nem értem, miért nem csinál Pl. a hazai Microsoft olyan akciót, hogy aki legális XP és Office progin dolgozik a munkahelyén, az kaphatna egy ugyanolyan csomagot otthonra MAGÁNCÉLRA kb. 20.000 Ft-ért? Persze nem kell semmi sallang, ilyen köny olyan csicsa-micsa stb. csak szipla CD-k szimpla tokban és kész! Szerintem ilyet nagyon sokan vennének..... (én is) Szerintem degeszre keresnék magukat. -
pemga #21 A listából ne felejtsd el a support-ot se :). Egyébként amit írsz, az egyre inkább kezd elterjedni. Magyarországon az OEM vasaknak nagy múltja van, hardware-t nálunk főleg így vesznek az emberek. Most már kezd elterjedni a "fapados" szolgáltatás is, pl. MaTel anyukája úgy ad úgy ADSL connection-t, hogy nem kapsz semmit: se telefonos support, se router, se szines-szagos magazin, install-cd v. tárhely, csak tisztán a minőségi szolgáltatás sallangok nélkül, jóval olcsóbban. Úgy tűnik kezdenek rájönni, h. erre is van igény. -
_Rico_ #20 Én szinte mindennel egyetértek:
Sodi: totál igazad van, habár nincs bajom az angollal, de a szinkronos gammákkal nem lehet Dunát rekeszteni.
Macc: Bizonyára sok $ elmegy a másolásvédelemre, de sztem a szar játékon nincs nagy védelem, a nagy cég aki jó játékot csinál annak meg talán ez már nem olyan nagy plusz költség. Persze nem biztos, hogy így van...
Trabant: Hát igen. Ha napi szinten használnám az office-t akkor sem adnék többet érte mondjuk 10 lepedőnél, de azt is foghúzás effektussal.
Másfelöl engem nem érdekel, hogy kapok e hozzá egy szar manuált, meg egy csirli-virli dízsdoboszt amit kitehetek a polcomra, és szép szines dvd/cd-t teszek a drive-ba. Nekem pont jó TDKn... :) De azért hozzátenném, hogy ha normális áron adnák a játékokat, akkor is ezt csinálnám, csak akkor meg is cselekedném azt a lépést amit a rlz-ek végén láthatunk: Ha teccik a gamma akkor támogasd & vedd meg! -
trabant #19 Inkább ez az általad fabrikált mese. Áruld már el nekem hogy egy 7-800 rongyos fejlesztőeszközt melyik egyetemista tud megvenni? És ki adna ki 100 rongyot egy szaros Office-ra, Windows-ra? Vagy te fizeted mindenkinek? -
Gabest #18 de abban megvan az összes i! -
#17 Az a baj, hogy nem ugyanannyit fizetsz, hanem kétszer annyit, viszont csak a töredékét keresed... :( -
#16 Ha elnökválasztáson indulsz, én rád szavazok! -
#15 Ez is jó indok! :) -
#14 én minden magyarra szinkronizált akciójátékot megveszek. a gond az, hogy egyetlen ilyen sincs.
angolul karattyoló szarra nem fizetek ugyanannyit, mint az, akinek az az anyanyelve. -
crx #13 Ez ugy ahogy van hüjeség hiába minden probálkozás egyszerüen visza lehetne folytani a kalozkodást semi trük az eredeti dvd ára 500 Ft a sima irhatoé 1000 és igy mindenki megy a boltba.:) -
#12 Ebben igazad van, megállítani nem lehet, amit levédenek azt fel is lehet törni. Ez késleltetésnek jó csak. -
Garfield #11 Aha, gondolod te azt.
Nézd meg itt, az SG-n, a különböző másolásvédelemmel és a jogi szabályozással kapcsolatos hírek mellett megjelenő kommenteket: rengetegen elvből nem vesznek legális cuccot és ehhez fabrikálnak egy tessék-lássék indokot.
Képzeld, nem azért nem veszik az emberek, mert sokba kerül, mert másolásvédett, mert izé (itt most valami izzadságszagú kifogásra kell gondolni), hanem mert hozzájuthatnak ingyen és sok ember igényességi küszöbén már kívülesik az, hogy egy adott zene vagy játék a TDK vagy Ritek kiadó gondozásában van-e meg neki, vagy esetleg eredetiben. -
#10 ha nem olnenek ezekbe a masolasvedelmi vackokba annyi penzt, lehet annyival olcsobb lennenek a vedett termekek, hogy tobben megvennek, de legalabb annyival tobben, amennyi valos kart okoznak a masolt anyagok... -
#9 Hasonloan sikeres lesz remelem, mint a macrovison.
Megallitani a masolast, ugy sem lehet. Max kesleltetni. -
#8 Látom, nagyon magabiztosak és gyermekien reménykedők vagytok. Visszasírjuk mi még egyszer a Starforcét.. -
Athlon64 #7 Ja ez nem neked szól, hanem az okos-tojás más/véd fejlesztőknek :)))))) -
Athlon64 #6 -
GABOR16 #5 Pontosan :) -
mixi #4 Csakúgy, mint a Mitsubishi-t micubisinek... -
gonz #3 Így legalább nem kellesz 1000 féle másolásvédelmet feltörniük az "illetékeseknek" :) -
juhand #2 Ha valaki megtöri, ne tegye közzé a technikát csak miután elterjedt a rendszer. -
Gabest #1 "ásolásvédelmi" :)
Egyébként tudtátok, hogy a matsushita-t macustának ejtik?