Nem marad ügyvéd nélkül a Think Secret üzemeltetője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macc
Szerintem az informatort akarjak kiugrasztani a bokorbol. Ha nem akkor gaz az egesz ugy. Amugy meg en nem az Apple-t becsulom, hanem a termekeit amit hasznalok (es a programozoit), azon ez meg nem valtoztat...

Azért inkább a termékeik alapján becsüld vagy ne a céget.

Ez hülyeség. Az ipari kémek nem szoktak aláírni titoktartási szerzõdést.
Az meg nem mindegy, hogy egy terméket mikor és hogyan tálalnak a közönségnek, baromi sok pénz mulhat rajta.
Ha hülyeségeket tett közre akkor hitelrontásért perelhetik, ha igazságokat akkor ott információ lopás történt, amiben legalább bûnrészes a gyerek.
UNREG
Nagy kár, mert eddig becsültem az Apple-t...

Sir Quno Jedi
A lényeg az, hogy a fiú semmiféle titoktartási szerzõdést nem írt alá a céggel, semmiféle üzleti, vagy személyes kapcsoltban nem áll a céggel, tehát kb. az égvilágon semmit sem kérhetnek számon rajta. Keressék a saját belsõs információkat kiszivárogtató munkatársaikat, mivel azokkal vélhetõleg van munkaszerzõdésük és valószínûleg aláírták a titoktartásit, így azokon joggal kérhetnek efféle dolgokat számon !

Ilyen egyszerû lenne ez egy liberális alkotmánnyal rendelkezõ szabad "jogállamban"...JA, hogy ez nem az, hanem az USA, bocs tévedtem ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3