E-SportS

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Milyen lenne baszod... nem elég hogy azon izgulsz h mikor baszol el egy lövést még azon is izgulhatnál hogy hány ezren nézik a meccset a TV-n nah... huh!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bercy
de, azert elofordul. mi is segitettunk mar kisebb magyar klannak.
😄DD

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Egyébként ilyen bajonkságokon végülis mindeki nyer valamit, nem? A rendezõk profitot a nyertes meg százezer dollárt 😊

Hát pont ez a baj, de vkinek átkell enni a helyuket, lassan kiöregednek a dologbol de ezt inkább CSS-re értettem,

Szal benéznének CSS-be és ott, mert április környékén ok is átállna(biztos forrás)

És akkor amelyik klánt kinéznék aguknak, ha belegyneznek az lehetne a CSS squadjuk, most így huyleségnek hangzik de kellene adni esélyt az ujaknak is és higgyétek el sztem nem hülyeség

vagy beveszik õket második csapatna, amivel Õk is jól járnak

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ranGer2
"Tomi holnap lesz CB meccsünk az xy on ellen az xyz csatornán este 8 tól... nézed?" 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Pedig nem olyan távoli... szvsz tényleg egy pár éven belül létrejön egy olyan csatorna amely ligákat,kupa versenyeket közvetít.. nah az lesz csak igazán a jó...

Hmmm szerintem nem segítenek nekik, ugyanis egy idõ után konkurenciát látnak benne. Mondjuk én nemvagyok egoista csak egy kicsit 😊

Neten igen, de a TV azért más.. Nagyot néznék ha az Sport1-en látnám a CPL-t.

Segíteni

A felkarolást hogy érted?

Én Cs-t megunnám..És kitudja hogy 10 év múlva mi lesz? Lehet hogy 10 év múlva csõdbe megy a valve, akkor meg jön másfajta játék? Nemtudom...még hobbiszinten elmegy a dolog, de gondolom a versenyekre keményen készülnek a srácok

Hát, én nagyon követem ezeket az eseményeket. Nemrég elcsodálkozva láttam hogy a The Titans (CS KLÁN) tavalyi bevétele közel 26 millió ft volt. Hogy a magyar CS Scenerol is essék egy kis szó, elmondom véleményem: A nagyobb, régebbi klánok sokat fejlõdtek az utóbbi idõben, de egyre több lesz a "most alapítok egy klánt és lesz ami lesz" klán, ezket általában egy olyan ember alapítja aki egy hete játszik az adott játékkal. Szerintem ha valaki komolyan gondol egy játékot abbol rosz játékos nem lehet! És igen, elkébzelehtõ hogy éveken belul akár elég elismert klánunk legyen (M.o.-nak) Persze azért van hátrányunk az Ameriakkal és a Németekkel szemben, mivel még M.o-on nem igazán vannak jó internetkapcsolatok, elérhetõ áron. És már M.o-on is van egy-két elismert, nívósabb verseny. Persze szerintem azért olyan is lehetne, hogy nagyobb, elismert klánok (xDK, FoP, Xp) felkarol egykét olyan kissebb klánt amelyekben tehetséget lát, szerintem sokkal gyorsabban, jobban fejlõdne a magyar CS Scene.

Ez úgy van mint a sportok, csak ezt egész nap mûvelve erõsen kihat az egészségünkre, és szociális kapcsolatainkra. Az egész nap gép elõtt ülõk általában annyit érnek el hogy elhíznak és megunják a játékot.

Ésszerû huzamosságal kell gyakorolni, és komolyan kell venni. Én 1 éve Call Of Dutyzok, ami nem hosszú idõ, de komolyan egy háromnegyed éve kezdtem el , akkor volt pár lehetõségem hogy a magyar scene krémje közé kerüljek, de kételkedtem a CoD jövõjében, és erõs késztetést éreztem átállni CS-re, CSSre, és még mindig nem vagyok biztos benne mit akarok.

repro
neten most is találsz
szokott lenni élõ rádiós közvetítés is

N0 TXT TLK PLZ!4!

pedig nem kell hozzá semmi...Valaki kijárja a 8 általánost, éjjel-nappal játszik cssel bekerül jó cs társaságba alapítanak egy klánt és dõl a lé :-) Csdak nem mindig jön össze. Ez kb olyan mint a zenész szakma. Valakinek összejön valakinek nem. De nem kell hozzá befektetés 😊

Igen, nem csodálkozékha 3-4 év múlva meccseket vetítenének a TVben...

zaki
<#email> 😄

És a sok athléta, úszó mellett ott fog állni egy rakás számítógépes játékos 😊

Del...Na jó nem csak vicceltem :-) A téma nekem nagyon tetszik, bár bevallom nemfoglalkoztam annyit a dologgal. De azért megdöbbentõ...CS-bõl meglehet élni? És nemis akárhogyan! 😊

zaki
lassan olimpiai sportág lesz <#idiota><#zavart2><#confused>

Arról szeretném a véleményeteket hallani, hogy szerintetek milyen irányba fejlõdik a magyar, és internacionális Cybersport. A számítógépek az utóbbi egy-másfél évtized alatt (mondjuk nem az én idõszakom volt, de tudom honnan indult az egész) óriási iparrá nõtték ki magukat, és ezzel együtt a multiplayer játékok is... Eleinte csak kisebb LAN-partikat szerveztek, aztán versenyeket, ma már iskolák is vannak, ahol jó pénzért játszani tanítanak. Milliárdokat szánnak pár híresebb játék (CS, Q3) verseny lebonyolítására, óriási fõnyereménnyel jutalmazzák a nyerteseket, a világ legojbb CS csapatának még TV-reklámja is volt Svédországban.

És szerintem szükség volt egy ilyen topikra, mert jópár embert érint, a többiek kérem kíméljenek a "felesleges topik, del" típúsú hozzászólásokkal.

← ElőzőOldal 3 / 3