E-SportS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
hat, a pro gamerekrol megvan a velemenyem, sot azokrol is akik sok idot toltenek el ilyen jatekokkal.

sok idot toltottem el ilyen berkekben, es most hanyni tudok az ilyen emberektol.

ranGer2
Nemvalószinû

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

dronkZero
Heh, szerinted volt rá idõnk? 😊)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ranGer2
ja 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

dronkZero
Hát ez a "kiöregedés" dolog elég viccesen hangzik... Nincsenek multis FPSek olyan rég óta még, hogy azóta nagyon "öregedni" érezném magam... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bercy
nekem teccik. sztem rakasd be.
ranGer2
rakassam be vagy szar??

hallottam róla magus.kösz szépen igyekszünk majd.

ranGer2
Nem egy nagy szám.. 😞 sajna nem tudtam most jobbat..

Bercy
telleg, a COD NT hogy szerepel?
mi BFV-ben sajna a csoport 3. helyen vegezve nem jutottunk tovabb. meg nem volt elegge osszeszokott az NT. majd legkozelebb.
ranGer2
COd beli SeS esekre gondoltam.. 😊 mind1 veheted annak hogy hülye vagyok 😄DD

Bercy
enis SeS-es vagyok 😛
SeS::7thCR (battlefield vietnam)

U.I.:a banner merete szvsz kb 500*100-as legyen
ranGer2
csinálok 1 bannert a topicnak oks?
mekkora legyen pixelre?

ranGer2
Kösz!
nincs... 😊 õk magasabb körökhöz tartoznak 😄DD nem süllyednek le... 😄 bár a PsY sek et nem bántom õk jó arcok mind!!

Bercy
uj logo?
joak
1ebkent van itt vki aki Sonic eSports-os???
ranGer2
😄DDd

mennyi topklánplayer :o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

magus
gl mclane, en pont most leptem ki codebol, vigyetek a hirnevet magasra

ranGer2
😄DD jéé tényleg 😊 Clowns of da eternity 😊 bocsi hogy eltévesztettem meg F2k-s nak néztelek 😛 amugy tegnap nemtom miért nem játszottunk ellenetek.. 😊 majd lehet ma vagy nemtom meglátjuk 😊

ahhoz képest tegnap nem akartatok ellenünk pcw-zni😛
.code<<IR

ranGer2
nem is voltál? hm mind1.. 😊 most szerintem training van egy jó 2 hétig... szal csak PCW és lehetõleg külföldi vagy magyar top 5 bõl 😊
de akkor melyik klánban vagy?

nem vagyok f2k-s,nem is voltam.tervezzük, hogy kihívünk, titeket, csak ahogy hallom, nagyvadra fáj a fogatok😉

ranGer2
nekem meg te F2K-s nak tünsz 😊 megy a jóhíretek mindenfelé.. 😊 nah jó nem gonoszkodok.. meg hallottak alapján nem itélek!

ranGer2
ja a MI klánunk 😊 nem csak az enyém 😉

akkor az rsh a te klánod? õk az 5ikek.

ranGer2
van 3v3 meg sima s&d nah azt játsszák 5v5 ben és az Inf skills az elsõ...

ranGer2
Hun Call of Duty ladder 5vs5

Vki volt itt jedi2 klantag ? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dél-Koreában tévében közvetítenk starcraft meg warcraft meccseket, és az ottani toppléjerek igazi sztárok, mit pl Európában a profi labdarúgok. Náluk elég komoly szinten megy ez a dolog. Nálunk meg talán 10 év múlva se lesz ilyen. Az egyszerû járókelû, nem is hallott még arról, hogy cyber-sport, ha igen akkor meg kiröhög, hogy ez nem sport, ami mondjuk igaz is, mert nem a hagyományos értelemben vett sport.
Ranger melyik klánról beszélsz ami 5v5be 5ik cb-n?melyik ladder?

Q1et nyomathatnak egy sportagnak. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ranGer2
<#vigyor> Kukucskálni a kivetitõre nem ér! a saját monitorodra figyelsz! 😄DD

Bercy
halistennek ilyen kielezet helyzetek BF:V ben nincsnek.
de aze majden oda vagtam a helit amikor meglattam h en vagyok a kepen.
az esportnak van minden sport fole emelkedesre eselyes jovoje ha az eswc-hez hasonlo szervezetek nem probalnak keresztbetenni a tobbinek es igy az egesznek. egyelore nem teheti meg ez az 1-2 szervezet ami ugy ahogy elfogadhato versenyeket csinal, hogy nyiltan versenyezzen egymassal, ez most csak arthat.

ranGer2
<#ravasz1>

ranGer2
huááá Áááááááááááááá 😄DDDD ilyenkor jön a remegés meg az izzadás... nahmeg döntõ meccs cb-n aztán egyedül a maradék 4 ellen.... mehetsz pakolni bombát ÉS MEGNYERED A KÖRT VAGY.... megnyertem nekik 😄

Ottto
Lehet, annyira nem foglalkoztam vele mert találtam anime csatornát is 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ranGer2
KÖzvetitést én is hallottam már.. amugy azok amit te láttál szerintem frag movie-k vagy ahhoz hasonlók 😊

Bercy
osszel volt egy kozep europai bfv donto. a mom park moziban.
kepzeld azt el h kb 200 ember ul a hatad mogott es a buzi vaszonra ki van vetitve. a shoutcast meg pont melletem ult es hallottam ha rolam beszelt....lampalaz rulez<#idiota>
akkor most megnézem hogy mi a te klánod ;o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Én se értek egyet...Hiába vagy tehetséges zenész, hiába írsz sokkal jobb dalokat mint pl. a Desperado vagy mittomén ha nincsen olyan ember aki segítsen. Kb a zenész szakmával lehetne öasszehasonlítani a multi szakmát. Tulajdonképpen egyik sem szakma csak egy szórakozás...

háát, igen, a magyar klánok tényleg nem sokat érnek a kölföldi profi klánokkal szemben, de végülis én kíváncsibb vagyok magának az e-Sportnak a jövõjére

ranGer2
A mi COD os squad unknak sokan segitettek már.. lehet hogy azért van hogy CB-n 5vs5 ben mi vagyunk az 5. ek... ami szerintem nem kis dolog 😊 de nem mondok inkább semmit 😊 kopp kopp 😊
nahmeg

Én ezt most magyar szintem mondtam amit mondtam

Ottto
Winampon már mennek ilyen csatornák, a battlefieldet nyomatják. Nemtom élõben vagy felvételrõl, tény hogy van!
Én sosem gondolkodtam ezen. Hogy a játék pénzt hozhat, csak szórakozás miatt játszom.
Egyszer voltam CoD klánban, de feloszlott 😛

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sajnos nincs esély

hát igen, warokon az elsõ dolog amit csinálni szoktam hogy felállok, nagy levegõ, szép lassan kifújom és nem izgulok ilyeneken, lehet eszembe em jutna hogy TVn adják.

A magyar esport egy 0 eredmenytelen semmi, talan a rendezvenyek azok, amikben valamit elerhetunk nemzetkozi szinten ha sikerul idecsabitani jo kulfoldi csapatokat is a magas dijazassal, de ehhez ido es sok penz kell. Talan egy rendesen fizetett csapat is tudna valamit nyujtani, de amig csak igy jatszogatnak mint most eredmenytelen fog maradni.

Tisztelet a kivételnek

az esély bennük van, nem a szponzoroktól függ ha valaki tehetséges játékos. Itt felfigyelnek rád ha jó vagy, mert az internetes lehetõségek maximálisan áthidalják a reklámozási gondokat, nem kell elmenni sehova ha szponzort akarsz találni.

persze de Te adnál lehetõséget ha egy elit klánban lennél? Adnál lehetõséget olyan embernek aki esetleg fél év múlva átveheti a helyedet? Ez itt a fõ kérdés. Természetesen vannak több csapatok de valljuk meg õszintén...mindenki a legjobb akar lenni, mindenki a csúcson akarja látni magát (legalábbis azok akik komolyabban foglalkoznak a csével pl.).