Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naraeha-n megválnék a karimtól.
LvL 77 IG - f10 - VoD, csak a kari, cuccok / geon nélkül.
Ingame geonért vagy HUF-ért.
de azért elmondom röviden, át akartam menni a bangora és oda adtam archelmester fiának a karimat Robinak hogy adja el a cuccokat és cserélje át öket bangos pénzre.
Persze a bangon semmit se kaptam és mikor vissza szereztem a karimat szinte semmije se volt. Csak rohadt nagy scammer népszerûsége.
Ráadásul a defense skiilt is felhúztak fullra ami szerintem csak skill pazarlás mert csak pajzzsal mûködik és a jc miatt megszivód majd.
Tudom tudom én voltam a hülye mind két esetben, nem szabad senkiben se bizni akit nem ismersz személyesen, tisztelet a kivételnek.
Kunyerálni én se szeretek de ez a 4. alkalom hogy a semmirõl kezdem el a kalonlinet. És igazából már nem is kell semmi, az event alatt összeszedtem elég pénzt a jc-re
Már csak elkéne jutnom odáig 😄
Wot: Totti93
Én is ezt hittem róla, és mikor abba hagytam a kalt gondoltam eladom a cuccaimat és eladom ebayen a geont.
De Geri jelezte hogy ö megvenné a +100 millámat meg is egyeztünk 15k forintba ( ami azt hiszem nagyon olcsónak számított akkoriba) és mondta ha lesz pénze akkor majd bizniszelünk, de kért egy kis elõleget és én meg voltam olyan hülye hogy mindent oda adtam neki kb fél évig ment a rizsa h nem sokára lesz pénze mire rájöttem hogy engem átbasztak.
Ez a fél év alatt könyörögtem neki hogy adja oda a pénzem vagy akkor adja oda az összes cuccomat de mindig csak az volt a válasz h majd.
És ök pedig azt mondták hogy ingyen és jó szívûen adtam nekik ezt a pénzt. Ez 2008 nyarán történt.
Nem egyszer kölcsön adtam neki a vagám cuccait hogy tudjon fejlõdni illetve Dt-re és mindig vissza kaptam ráadásul éveken keresztül megbíztam benne, még is ez lett a vége.
Azt hiszem Saigon volt akkoriban a neve.
http://www.freewebs.com/jamesrahal/naraehasscammerlist.htm
Én is újrakezdtem, bár én kérdeznék inkább kéregetés helyett. Azt olvastam sok helyen, hogy a vagának a defense skillt ki kell maxolni, mert a parry-hez ad bónusz %-ot. Igaz lenne ez? Az én olvasatom szerint a defense az block-ot ad pajzzsal. A parry az meg fegyverrel mûködik. Igazoljátok vagy cáfoljátok meg légyszi.
És nem hinném, hogy Geri átbaszott téged. Õ volt az egyik legrendesebb magyar a szerveren. Balázsból már kinézem. 😊
Köszönöm.
üdv: t
Ha esetleg valaki már nem játszik és tudna segiteni azt megköszönném 😄
Üdv: Anti 😄
Alienware m14x
Még mindig érdeklõdnék eladó karik után s1-s2 ön.
Akinek esetleg lenne pls irjon [email protected] vagy priviben.
Thx <#email>#email>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Lenne eladó Nareaha-n 52-es EA. Huf-ot s eurót fogadok csak el. Nem adom drágán. Mindennel együtt, e-mail,Sn.
Akit érdekel annak adok priviben elérhetõséget.
Haha én hamarabb kesztem a gémet <#vigyor2>#vigyor2>
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
A szervert egyenlõre jegeltem. Túl sok lehetséges csalás van benne, így nem éri meg. Eddig írtam egy 1/4 kész anticheatet hozzá. (sajna még kevés a prog tudásom) Hanin exp lenne azaz 1x exp, területek minden ami 2005 elsõ feléböl. De itt lezárom a szerver reklámozását, mert sztem minden lehetséges szabályt sértek épp. <#banplz>#banplz>
ui: Valaki emlészik még pengére v. Hexetra és a Magyar Lovagokra? <#nevetes1>#nevetes1>
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Nemsokára indítanék egy saját szervert. Nem tudom mennyire lenne érdeklõdés iránta. "Ancient Kalonline" lesz a neve és elsõsorban magyar játékosoknak szánom.
Maga a szerver készen áll, már csak a sok hack ellen kell gondoskodni ami még 1-2 hónapot vesz igénybe (sajnos).
Akit érdekel az írjon nekem bátron. 😊
Zox
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
Van egy eladó 56-os hermitem S1-en. Perfect stat-skill. Akit érdekel írjon személyes üzit.
...vagy Silkroados már nem is jó?😛
amugy Chambi nekünk beszélnünk kell egymással.
esetleg msn
nem jeleniti meg. vmiért:S
elõre is köszönöm. ( am GZ formátumu fájlt akar csomagolni..az majd láccik a képen h .gz, leszettem gz csomagolószerûséget, azza vmi bajvolt..de nem értem:/ vki plz help.
elõre is köszi
Köszi! 😊
Nem sûrûn vagyok online, msn [email protected]
Kenton lv46 Scythe/Sword Babylonian AnGiee lv39 Pure Bow Shadow Walker Martial Empires
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Esetleg valaki más? S1-en?
400-500Ft körül/kk?
Kenton lv46 Scythe/Sword Babylonian AnGiee lv39 Pure Bow Shadow Walker Martial Empires
Nem tom, mennyit adnál? @pacquiao
Ott vennék úgy 10-20kk-t
mail: [email protected]
ingame: fl GarO
Köszi a helpet.
Annyi idõ alatt questekbõl összeszedek 30-40 millát 😄
Valaki majdcsak megmondja hogy neki konkrétan itt meg itt esett G50 archer, addigis talán ez segít vmit 😛
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Most viszont kérdeznék ismét ,bár biztos untok már 😄
G50 Thief cuccot hol érdemes nekiállni farmolni?
Lvl 50 IS vagyok viszont csak full 46 clean armorral és viszonylag jó g48 daggerrel.
Köszi 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN