31
-
Mipi #31 Kár hogy a MATÁV magyar telekomra fog változni. A matáv magyarországon egy nagyon jó cég. a név nagyon jó és kár hogy hülye németre fog átváltozni. Az axelerot sajnálom nekem nagyon tetszik az AXELERO stílusa. És szerintem az is át fog változni T-Online -ra. Hát sajna minden magyar név át fog változni. PÁr év múlva egy magyar nevű cég sem lessz. Ami eddig még megmaradt magyar név pl: a PANNON GSM, HUNGAROTEL, Magyarország nevét is át kéne változtatni DEUTSCHEHUN -ra -
#30 Jó neked. /Nekem bezzed ilyenekt írogatnak:
" Tisztelt Ügyfelünk!
Elektronikus levelével kapcsolatban engedje meg, hogy az alábbiakról
tájékoztassuk.
Muszaki kollegáink jelenleg is dolgoznak ADSL és telefonvonal
megrendelésének megvalósításán.
A más területen felszabaduló kapacitást fogják az Ön megrendeléséhez
felhasználni, ezért sajnos nem tudunk még konkrét dátumot jelezni Önnek.
További szíves türelmét kérem.
Továbbra is állunk szíves rendelkezésére."
Na f@sza ugye. De majd a Matel... -
#29 vicc. -
tehen_m #28 ungarn telekom is ütött volna -
The Termentor #27 hehe a 4 eve vett WESTEL kartyam meg mindig muxik es ugyanugy h westelt ir ki :))))))))
amugy telleg az a legoltasabb hogy magyar teleKOM
mintha valami nemistudom mi. gusztusalan. pfuj -
#26 Hofi valahogy így mondta:
"Nem nyugszik a magyar, amíg nem szaros a szája!" -
#25 nekünk MAGYAROKNAK ez kell.
minden, ami egy kicsit is MAGYAR, eladjuk, elfelejtjük, megváltoztatjuk, letöröljük..
nem merem ide írni, hogy melyik rétegnek érdeke ez... -
tehen_m #24 Szerintem ez őt nem vigasztalja -
pepe003 #23 Nekem az igényléstől számított 6 napon belül bekötötték... -
tehen_m #22 Szívemből szóltál. -
#21 én inkább nem mondok semmit, mert megint ki leszek bannolva 3 hétig.... -
aDannyBoy #20 Kár a matáv névért, az egyik legerősebb brand volt hazánkban... -
#19 Már tudom értékelni az Invitel [impitel] igen jó hangzású nevét .. -
Emmegki #18 Ungarische Telekom. Hinter die Wörter. -
AS #17 Remélem olcsobb lesz minden! (álom)
-
Latency #16 A név miatt még semmi sem fog változni az biztos. Már a T-mobil is bántja a szemem, ha még ez is... -
#15 A tré mobil névváltása is gyenge volt, de ez mégszarabb. A fatáv, suxelero stb.. helyet hamarosan újakat lehet kitalálni. -
tehen_m #14 Sőt rosszabb lesz. A váltás költségeit valahonnan meg kell téríteni... -
Daniel Jackson #13 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én fülemet bántják az ilyen magyartalan nevek. -
The Termentor #12 de kurva jo! es mer lesz jobb a szolgatatas azzal hogy mas a neve?? -
#11 kihitte volna... -
Gabest #10 Inkább Matel, vagy várjunk csak... -
#9 Nem értem mit kell orrbaszájba átkersztelni. Sokkal szarabbul hangzik ez a magyar telekom. Ráadásul gondolom jön az elkerülhetetlen logóválasztsá, hozza meg az undorító németizlés alapján kiválasztott szinpárosítás.... Gratula DT! Menj vissza a bajorokhoz tehenet fejni... -
#8 Ez hogy hangzik majd...:
"Nektek van otthon Magyar Telekomos telótok?" -
pemga #7 Hááát, engem simán át akartak verni, hogy "mink ebben a boltban csak a Joy v. mifene csomagot" adjuk, a legolcsóbbat simán filctollal kihúzták az árlistából :). Az ADSL-telefon termékkapcsolásról sem szoktak le, ami azért gáz... -
#6 Csak az ügyintézés is legyen olyan mint amit a DT-nél tapasztaltam kintjártamkor... -
#5 T-ele 2 Rulezz -
pemga #4 Nekem kevesebb bajom van velük, mint az UPC-vel volt anno... Igazából ez most semmit nem jelent, csak befestik rózsaszínre (a cég alkalmazottainak: magenta) a boltokat. -
#3 2004 november 2.-án rendeltem ADSL vonalat a Matávtól, a megrendelést el is fogadták.
A mai napig nem jöttt össze nekik a bekötés. De majd talán a MT.... -
#2 nem arról híresek -
p00h #1 hát ez frenetikus... remélem megint gyorsítanak majd a neten