Befagyasztották az FBI internetfigyelő szoftverprogramját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s1lkforrent
Január van. Hányadik is? Hüm, 2005.
Huhh, nincs sok idõ hátra. Gyors lepedõakrobatika az asszonnyal, majd kivárás. Azután pártiskola Pistikének, névváltoztatás O’Brien-re.
Muháhá: 2050. Reszkessetek!<#eplus2>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Hupsz, félreklikkeltem. Eggyel lejjebb...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

<#worship><#worship><#worship>

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Zsoltika 007
<#nyes><#taps><#nyes>
Ez nagyon nagy volt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[HUN]PAStheLoD
amerika basszájba .. az új világ , a szabadság földje .. annyira nagy már ott a demokrácia , hogy a republikánusok vannak hatalmon és egy idiótát ültettek az elnöki székbe, mialatt egy pár száz fõs elit érdekei érvényesülnek .. ezen érdekek kb 200-300 ezer amerikainak kedveznek, a többiek meg le vannak szarva.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

noss
Navajo LOL 😄D
Mi vagyunk itt a bennszülöttek e z€u közepén! =)

________ `_~_\" noss

Szerencsére mi Navajo-jellegûek vagyunk: automata-fordítókkal semmire nem mennek, amúgy meg semmi más nyelvre nem hasonlítunk ránézésre. Tessék ezt a képességet használni 😊).
Nem biztos az. Az amcsik nem kispályáznak. Egyébként a Google valami hasonlót mûvel az internettel, csak más szempontok szerint szûr, és cask a web alapú kommunikációt (pl. ezt a fórumot is "lehalgatja" a Google).

Lacc
😄DD Nekem ez tiszta röhejnek tûnik, ekkora adatmennyiséget szûrni. Parasztvakitás.
b
lol!

bin laden, arafat, sharon, atomic bomb, terrorist, bassra, new york.

ezt hallagassák le. 😊

Tetsuo
Csak a zecselon figyel minket..

/Bomba, Bush, Terrorist!!!!! FBI Fuck! hehe/

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8