63
Egy új játékmagazin
-
DrSpock #23 Hát, ha hozol egy olyan hírt, mint hogy Ashley Simpson el tudja böfögni az ABC-t, akkor nyugodtan... -
#22 énisakarokírniagameproba!!!! -
DrSpock #21 Ezt kitől kérdezted? -
Ramza #20 Ti egészen pontosan mire számítottatok? :)))) -
KopaX #19 Nos, Hzx barátom megvette ma, és együtt olvasgattuk a szenzációs cikkeket, mint pl az Eric Clapton-Gordon Freeman összehasonlítást, mert ugye mindkettőnek van szakálla:)
Amúgy a 10-14 éves korosztálynak tökéletes lehet, a filmz, musiq és hasonló remek ötletek miatt:) -
DrSpock #18 Igen, ő az :). Lebukott? :) -
#17 Az egyik kepen HPEti kollegat velem felfedezni, o is tagja a dreamteamnek? -
#16 No nekem is megjott postan a csomag (nem hittem volna hogy debut napjan csenget is a masterchief), olvasgatom eppen, bar a GBA lefikazasa giga modon (ami szerintem egy fasza retro gep volt mindig is, sok ubr gameval), mely szerint oldalrra scrollozo, gagyi ovodas cucc,... a PSP bemutatoban melyen erintett... no mind1.
De a nagy mellu csaj kep tetszik:) Olvasni meg nem nagyon olvastam bele a PSP cikket kiveve._O -
DrSpock #15 No problemo :) -
#14 Hát vazzeg 2 perccel ezelőtt hozták be az irodámba. Egy kollégám megvette... :) Ez gyors volt! -
#13 Kűgyed, óvasnék... :) -
DrSpock #12 Küldjük, Apu, küldjük :) -
qper #11 Megvettem.
nekem NAGYON nem tetszett :( -
#10 ...és az én példányom mikor jön? :) -
#9 Ezt azt hiszem én is megveszem.
T*köm kivan úgyis az 1000ft-nál kezdődő cd meg dvd mellékletes sz*roktól. Az 576 volt az utolsó normális játékmagazin. Abban legalább tényleg szinte csak játék volt. De nagyon kíváncsi vagyok 300ft-ból mit lehet kihozni.
Mondjuk azt nem értem, miért a Konzolosok fórumán nyitottátok, kevesen fognak idetalálni, már majdnem nyitottam egy ilyen témát az Általános eszmecserében, de a kereső megmentett. Nem lehetne áthelyezni oda?
Amúgy megvette már valaki? -
#8 300ftot csak meger mar nem? az 576 konzol mellett is siman elfer.:) De az en szivem is az 576e, elso szam ota veszem oket:) -
gyurmandia #7 Sok sikert! Meg fogom venni (kiváncsi vagyok), de a szivem a 576Konzolé... -
DrSpock #6 No igen, aki csókos, az csókos :))). -
#5 varom szeretettel az ujsagot, amit hamarosan postaznak:)) -
DrSpock #4 Ez egy offline lap, január 21-én kapható lesz, az a lényeg... A honlap még sajnos tényleg nincs kész, bár szerintem már most sem rossz :). -
Cat #3 itt láthatod a véleményem... -
flashX #2 Kíváncsi vagyok, mennyire lesz konkurencia... -
DrSpock #1 Január 21-én jelenik meg a GamePro első száma. 52 oldalon PC, PS2, Xbox témákban, 298 forintért. Itt lehet beszélgetni róla.