63
Egy új játékmagazin
  • DrSpock
    Hát, ha hozol egy olyan hírt, mint hogy Ashley Simpson el tudja böfögni az ABC-t, akkor nyugodtan...
  • Martin576
    énisakarokírniagameproba!!!!
  • DrSpock
    Ezt kitől kérdezted?
  • Ramza
    Ti egészen pontosan mire számítottatok? :))))
  • KopaX
    Nos, Hzx barátom megvette ma, és együtt olvasgattuk a szenzációs cikkeket, mint pl az Eric Clapton-Gordon Freeman összehasonlítást, mert ugye mindkettőnek van szakálla:)
    Amúgy a 10-14 éves korosztálynak tökéletes lehet, a filmz, musiq és hasonló remek ötletek miatt:)
  • DrSpock
    Igen, ő az :). Lebukott? :)
  • CHEAPBOY
    Az egyik kepen HPEti kollegat velem felfedezni, o is tagja a dreamteamnek?
  • CHEAPBOY
    No nekem is megjott postan a csomag (nem hittem volna hogy debut napjan csenget is a masterchief), olvasgatom eppen, bar a GBA lefikazasa giga modon (ami szerintem egy fasza retro gep volt mindig is, sok ubr gameval), mely szerint oldalrra scrollozo, gagyi ovodas cucc,... a PSP bemutatoban melyen erintett... no mind1.

De a nagy mellu csaj kep tetszik:) Olvasni meg nem nagyon olvastam bele a PSP cikket kiveve._O
  • DrSpock
    No problemo :)
  • Martin576
    Hát vazzeg 2 perccel ezelőtt hozták be az irodámba. Egy kollégám megvette... :) Ez gyors volt!
  • Martin576
    Kűgyed, óvasnék... :)
  • DrSpock
    Küldjük, Apu, küldjük :)
  • qper
    Megvettem.

nekem NAGYON nem tetszett :(
  • Martin576
    ...és az én példányom mikor jön? :)
  • BaLeeX
    Ezt azt hiszem én is megveszem.
    T*köm kivan úgyis az 1000ft-nál kezdődő cd meg dvd mellékletes sz*roktól. Az 576 volt az utolsó normális játékmagazin. Abban legalább tényleg szinte csak játék volt. De nagyon kíváncsi vagyok 300ft-ból mit lehet kihozni.

Mondjuk azt nem értem, miért a Konzolosok fórumán nyitottátok, kevesen fognak idetalálni, már majdnem nyitottam egy ilyen témát az Általános eszmecserében, de a kereső megmentett. Nem lehetne áthelyezni oda?

Amúgy megvette már valaki?
  • CHEAPBOY
    300ftot csak meger mar nem? az 576 konzol mellett is siman elfer.:) De az en szivem is az 576e, elso szam ota veszem oket:)
  • gyurmandia
    Sok sikert! Meg fogom venni (kiváncsi vagyok), de a szivem a 576Konzolé...
  • DrSpock
    No igen, aki csókos, az csókos :))).
  • CHEAPBOY
    varom szeretettel az ujsagot, amit hamarosan postaznak:))
  • DrSpock
    Ez egy offline lap, január 21-én kapható lesz, az a lényeg... A honlap még sajnos tényleg nincs kész, bár szerintem már most sem rossz :).
  • Cat #3
    itt láthatod a véleményem...
  • flashX
    Kíváncsi vagyok, mennyire lesz konkurencia...
  • DrSpock
    Január 21-én jelenik meg a GamePro első száma. 52 oldalon PC, PS2, Xbox témákban, 298 forintért. Itt lehet beszélgetni róla.