GamePro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://supermario4ever.wordpress.com
https://supermario4ever.wordpress.com
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Bogyi: Megkérdezem Aszpikot, mi a link. Talán betéved valamikor (tegnap érkezett 2 mázsa füstölt tarja, azt kell abálnia...)
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
ha jól látom lesze egy mp3 lejátszókat boncolgató írás
<örül>örül>
meg látom lesz mercenaries cikk is (igaz már végigtoltam, de azért érdekel)
Nah, holnap meg is veszem szépen 😊
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
nem rossz, kifejezetten nem rossz...
érzõdik rajta, hogy még nem teljesen kiforrott a dolog, de kezdésnek bõven jó szerintem
biztos, hogy vásárolni fogom
semmi érte az a 300 forint kéthetente...
sok sikert nektek! 😉
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
.hzx
<#eljen>#eljen>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Remélem nem sértõdtök meg, de amiben király az a könnyedség...egy olyan 2 heti magazin ami a lányoknak a Hölgyvilág,stb bõven kell a játékot szeretõ közönségnek is.
Ez alatt nem a minõséget értem, hinkább azt, hogy sokféle dologról ír rövidebben. Kéthetente hátra lehet dõlni , és nem 5-6 oldalas cikkeket olvasni hanem gyors 1-2 oldalas játékismertetõkbõl le lehet vonni a konzekvenciát.
Grat hozzá, remélem fog annyira fogyni, hogy ne tûnjön el hamar...én mindenesetre vásárlótok vagyok kéthetente az tuti ;-)
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Bumm, az arcba... hadd szokják! 😄
Még csak pár cikket olvastam, de:
+ a megjelenés, meg a kinézet nekem bejön (árhoz képest fõleg)
+ két hetente fog megjelenni így egész napra kész lesz
+ az ára is nagyon bejön
+ friss és megjelenés elõtti gamékról írnak, ez sem rossz
- nagyon óvodás a szöveg stílus amit mindenhol erõltetnek
- a röviden-nél az erõltetett rtl klubos gumicsérkés majdmolós szöveg szerintem gáz, illetve most lehet, hogy még menõ de pár hónap múlva már nem lesz az SZERINTEM 😄
- tényleg úgytûnik, mintha a 14-16 éves korosztálynak készült volna
Na ha végigrágtam magam a cikkeken akkor írok még ide.
Ja és hozzátartozik, hogy direkt utálom az 1000ft feletti cd meg dvd mellékletes lapokat mert egyszerûen nincs szükgésem a sok szemétre amit rátesznek, meg a teljes játékra sem, fõleg olyan dárágán.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hát Te meg ki vagy?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy a 10-14 éves korosztálynak tökéletes lehet, a filmz, musiq és hasonló remek ötletek miatt😊
De a nagy mellu csaj kep tetszik😊 Olvasni meg nem nagyon olvastam bele a PSP cikket kiveve._O