GamePro

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
MIAKURVA? itt van spock? hmmm az GPO-n miért nem vagytok képesek szólni hogy miap*csa van?

Super Mario
Amúgy még él a honlap GamePro, de már nem az újságról szól.

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
A nyári számot megjelentettél májusban, azt mondták, hogy szeptemberre visszatérnek, de azóta semmi hír róluk.

balumaci
mikor halt meg?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Super Mario
No, ez az újság sem bírta sokáig.

Max 36
Az újság nagyon király,csak így tovább srácok.OLyan,mintha ti lennétek az 576Konzol kisöccse,nálam remekül kiegészíti egymást a 2 lap.Grathozzá,további sok sikert Nektek!

Isten most nem ér rá,segíthetek?

guardian hero
Ebbõl az SG-s reklámbannerbõl vegyétek már ki azt a rohadt villódzást lécci, mert mindjárt földhözvágom a monitort, köszi.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Köszi, asszem ez a legnagyobb dícséret, amit eddig kaptunk.
Bogyi: Megkérdezem Aszpikot, mi a link. Talán betéved valamikor (tegnap érkezett 2 mázsa füstölt tarja, azt kell abálnia...)
Bogyi007
Õrülten nagy kérésem lenne, a mai lapban van egy cikk és link ami leírja, hogy van egy oldal ahonnan letölthetõ az összes Dolby Surround és Digital klipp, valamint a filmgyárak kisfiljei a filmek elõtt. Ezt a linket szeretném elkérni...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Megvettem a lapot és meg vagyok lepõdve! Esküszöm olyan mintha újságírok készítették volna... Gratula!

Na, megjelent az új szám, a címlapsztorink pedig a Godfather címû kis csoda. Lehet véleményezni! (mármint a lapot...)
balumaci
Aranyos a néni, csak kicsit már elkésett, vagy nagyon korán van itt (mikulásruci) 😄
ha jól látom lesze egy mp3 lejátszókat boncolgató írás
<örül>
meg látom lesz mercenaries cikk is (igaz már végigtoltam, de azért érdekel)

Nah, holnap meg is veszem szépen 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Udv! Holnap jelenik meg az uj szam, a borító kint van az ideiglenes weboldalunkon, a www.gamepro.hu-n. Ha van vélemény, írjátok nyugodtan!
karaly
balumaci
nah, megvettem az újságot már pár napja
nem rossz, kifejezetten nem rossz...
érzõdik rajta, hogy még nem teljesen kiforrott a dolog, de kezdésnek bõven jó szerintem

biztos, hogy vásárolni fogom
semmi érte az a 300 forint kéthetente...

sok sikert nektek! 😉

CHEAPBOY
Cool <#vigyor1>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Pediglen ott van😊

gyerekek, ez iszonyatos. talan egy honap alatt kepes leszek elolvasni, ha reggelente nem birom tovabb a metro falat bamulni... ez kethetente buntetes 😊
Martin576
Hüjje ez a hzx, nehogy visszavegyetek a coolozásból!

Nem írtuk, hogy a GBA-ra gondoltunk 😊)). Meg különben is: nekem nagyon fekszik a kis cucc, meg persze minden, amit a Nintendo csinál 😊.
CHEAPBOY
S nem kvarczjatekozzatok le a GBAt...😛

Ez teljesen így van - tuti lesz olvasóközönség. Szerintem - bár ez csak a saját véleményem - ha egy kicsit visszavesztek a l33t és kewl szövegbõl, még szélesebb körben fogják az újságot vásárolni.

.hzx

Sephi
Most hoztattam a haveral!

<#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi, igyekszünk... Szerintem igen, errõl szól a lap, és remélem, ez sokaknak tetszeni fog 😊!
radeer
Én gratulálok az ötlethez, már nekünk is kellett egy ilyen dolog.
Remélem nem sértõdtök meg, de amiben király az a könnyedség...egy olyan 2 heti magazin ami a lányoknak a Hölgyvilág,stb bõven kell a játékot szeretõ közönségnek is.
Ez alatt nem a minõséget értem, hinkább azt, hogy sokféle dologról ír rövidebben. Kéthetente hátra lehet dõlni , és nem 5-6 oldalas cikkeket olvasni hanem gyors 1-2 oldalas játékismertetõkbõl le lehet vonni a konzekvenciát.

Grat hozzá, remélem fog annyira fogyni, hogy ne tûnjön el hamar...én mindenesetre vásárlótok vagyok kéthetente az tuti ;-)

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Martin576
A koncepció zsír, de én elvinném még inkább a klasszikus Matula-stílus felé... 😉

Bumm, az arcba... hadd szokják! 😄

mas szoval most mar muszaj lesz ragaszkodni hozza? :]
Röviden esetében nem a gumicsirke a vezérelv, nem érdekel minket, ezt már régebben kitaláltuk, és ilyen marad majd akkor is, amikoir már nem lesz menõ a gumicsirka (btw már most sem az).
GamePro 37. oldal, lap alja :|

BaLeeX
Na énis megvettem és belelapoztam.

Még csak pár cikket olvastam, de:
+ a megjelenés, meg a kinézet nekem bejön (árhoz képest fõleg)
+ két hetente fog megjelenni így egész napra kész lesz
+ az ára is nagyon bejön
+ friss és megjelenés elõtti gamékról írnak, ez sem rossz

- nagyon óvodás a szöveg stílus amit mindenhol erõltetnek
- a röviden-nél az erõltetett rtl klubos gumicsérkés majdmolós szöveg szerintem gáz, illetve most lehet, hogy még menõ de pár hónap múlva már nem lesz az SZERINTEM 😄
- tényleg úgytûnik, mintha a 14-16 éves korosztálynak készült volna

Na ha végigrágtam magam a cikkeken akkor írok még ide.
Ja és hozzátartozik, hogy direkt utálom az 1000ft feletti cd meg dvd mellékletes lapokat mert egyszerûen nincs szükgésem a sok szemétre amit rátesznek, meg a teljes játékra sem, fõleg olyan dárágán.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Semmilyen? Na, EZT még nem mondta senki... 😊
zaki
hát, nekem se nyerte el a teccésemet. olyan semmilyen az újság

Ahanyáháznihi? Hova gondolsz, Apu? 😊
Martin576
...most ki anyazott kit?

Ja, Te voltál az, még meg is van a leveled... Bemásoljam?
Nem Te jelentkeztél még régebben cikkírónak hozzánk?
Szia!
Hát Te meg ki vagy?
Ez az elsõ szám alapján eléggé távol áll a GamePro-tól, úgyhogy szerintem a Martin simán belefénre az anyázás, és a többi bicskanyitogató etikátlan oldal közé 😊

Fake hír??? És a hiteles játékújságírás???
Martin576
Ha kitalálok még olyanabbat az nem jó? <#beka2>

Hát, ha hozol egy olyan hírt, mint hogy Ashley Simpson el tudja böfögni az ABC-t, akkor nyugodtan...
Martin576
énisakarokírniagameproba!!!! <#idiota>

Ezt kitõl kérdezted?
Ti egészen pontosan mire számítottatok? 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nos, Hzx barátom megvette ma, és együtt olvasgattuk a szenzációs cikkeket, mint pl az Eric Clapton-Gordon Freeman összehasonlítást, mert ugye mindkettõnek van szakálla😊
Amúgy a 10-14 éves korosztálynak tökéletes lehet, a filmz, musiq és hasonló remek ötletek miatt😊

Igen, õ az 😊. Lebukott? 😊
CHEAPBOY
Az egyik kepen HPEti kollegat velem felfedezni, o is tagja a dreamteamnek?

CHEAPBOY
No nekem is megjott postan a csomag (nem hittem volna hogy debut napjan csenget is a masterchief), olvasgatom eppen, bar a GBA lefikazasa giga modon (ami szerintem egy fasza retro gep volt mindig is, sok ubr gameval), mely szerint oldalrra scrollozo, gagyi ovodas cucc,... a PSP bemutatoban melyen erintett... no mind1.

De a nagy mellu csaj kep tetszik😊 Olvasni meg nem nagyon olvastam bele a PSP cikket kiveve._O

No problemo 😊
Martin576
Hát vazzeg 2 perccel ezelõtt hozták be az irodámba. Egy kollégám megvette... 😊 Ez gyors volt!

Oldal 1 / 2Következő →