63
Egy új játékmagazin
  • Halfer
    MIAKURVA? itt van spock? hmmm az GPO-n miért nem vagytok képesek szólni hogy miap*csa van?
  • Super Mario
    Amúgy még él a honlap GamePro, de már nem az újságról szól.
  • Super Mario
    A nyári számot megjelentettél májusban, azt mondták, hogy szeptemberre visszatérnek, de azóta semmi hír róluk.
  • balumaci
    mikor halt meg?
  • Super Mario
    No, ez az újság sem bírta sokáig.
  • Max 36
    Az újság nagyon király,csak így tovább srácok.OLyan,mintha ti lennétek az 576Konzol kisöccse,nálam remekül kiegészíti egymást a 2 lap.Grathozzá,további sok sikert Nektek!
  • guardian hero
    Ebből az SG-s reklámbannerből vegyétek már ki azt a rohadt villódzást lécci, mert mindjárt földhözvágom a monitort, köszi.
  • DrSpock
    Köszi, asszem ez a legnagyobb dícséret, amit eddig kaptunk.
    Bogyi: Megkérdezem Aszpikot, mi a link. Talán betéved valamikor (tegnap érkezett 2 mázsa füstölt tarja, azt kell abálnia...)
  • Bogyi007
    Őrülten nagy kérésem lenne, a mai lapban van egy cikk és link ami leírja, hogy van egy oldal ahonnan letölthető az összes Dolby Surround és Digital klipp, valamint a filmgyárak kisfiljei a filmek előtt. Ezt a linket szeretném elkérni...
  • gyurmandia
    Megvettem a lapot és meg vagyok lepődve! Esküszöm olyan mintha újságírok készítették volna... Gratula!
  • DrSpock
    Na, megjelent az új szám, a címlapsztorink pedig a Godfather című kis csoda. Lehet véleményezni! (mármint a lapot...)
  • balumaci
    Aranyos a néni, csak kicsit már elkésett, vagy nagyon korán van itt (mikulásruci) :D
    ha jól látom lesze egy mp3 lejátszókat boncolgató írás
    [örül]
    meg látom lesz mercenaries cikk is (igaz már végigtoltam, de azért érdekel)

Nah, holnap meg is veszem szépen :)
  • DrSpock
    Udv! Holnap jelenik meg az uj szam, a borító kint van az ideiglenes weboldalunkon, a www.gamepro.hu-n. Ha van vélemény, írjátok nyugodtan!
  • lyonell
    karaly
  • balumaci
    nah, megvettem az újságot már pár napja
    nem rossz, kifejezetten nem rossz...
    érződik rajta, hogy még nem teljesen kiforrott a dolog, de kezdésnek bőven jó szerintem

biztos, hogy vásárolni fogom
    semmi érte az a 300 forint kéthetente...

sok sikert nektek! ;)
  • CHEAPBOY
    Cool
  • CHEAPBOY
    Pediglen ott van:)
  • Whave
    gyerekek, ez iszonyatos. talan egy honap alatt kepes leszek elolvasni, ha reggelente nem birom tovabb a metro falat bamulni... ez kethetente buntetes :)
  • Martin576
    Hüjje ez a hzx, nehogy visszavegyetek a coolozásból!
  • DrSpock
    Nem írtuk, hogy a GBA-ra gondoltunk :))). Meg különben is: nekem nagyon fekszik a kis cucc, meg persze minden, amit a Nintendo csinál :).
  • CHEAPBOY
    S nem kvarczjatekozzatok le a GBAt...:P
  • hzx
    Ez teljesen így van - tuti lesz olvasóközönség. Szerintem - bár ez csak a saját véleményem - ha egy kicsit visszavesztek a l33t és kewl szövegből, még szélesebb körben fogják az újságot vásárolni.
  • Sephi
    Most hoztattam a haveral!

• DrSpock
    Köszi, igyekszünk... Szerintem igen, erről szól a lap, és remélem, ez sokaknak tetszeni fog :)!
  • radeer
    Én gratulálok az ötlethez, már nekünk is kellett egy ilyen dolog.
    Remélem nem sértődtök meg, de amiben király az a könnyedség...egy olyan 2 heti magazin ami a lányoknak a Hölgyvilág,stb bőven kell a játékot szerető közönségnek is.
    Ez alatt nem a minőséget értem, hinkább azt, hogy sokféle dologról ír rövidebben. Kéthetente hátra lehet dőlni , és nem 5-6 oldalas cikkeket olvasni hanem gyors 1-2 oldalas játékismertetőkből le lehet vonni a konzekvenciát.

Grat hozzá, remélem fog annyira fogyni, hogy ne tűnjön el hamar...én mindenesetre vásárlótok vagyok kéthetente az tuti ;-)
  • Martin576
    A koncepció zsír, de én elvinném még inkább a klasszikus Matula-stílus felé... ;)

Bumm, az arcba... hadd szokják! :D
  • Whave
    mas szoval most mar muszaj lesz ragaszkodni hozza? :]
  • DrSpock
    Röviden esetében nem a gumicsirke a vezérelv, nem érdekel minket, ezt már régebben kitaláltuk, és ilyen marad majd akkor is, amikoir már nem lesz menő a gumicsirka (btw már most sem az).
  • Bagó Péter
    GamePro 37. oldal, lap alja :|
  • BaLeeX
    Na énis megvettem és belelapoztam.

Még csak pár cikket olvastam, de:
    + a megjelenés, meg a kinézet nekem bejön (árhoz képest főleg)
    + két hetente fog megjelenni így egész napra kész lesz
    + az ára is nagyon bejön
    + friss és megjelenés előtti gamékról írnak, ez sem rossz

- nagyon óvodás a szöveg stílus amit mindenhol erőltetnek
    - a röviden-nél az erőltetett rtl klubos gumicsérkés majdmolós szöveg szerintem gáz, illetve most lehet, hogy még menő de pár hónap múlva már nem lesz az SZERINTEM :D
    - tényleg úgytűnik, mintha a 14-16 éves korosztálynak készült volna

Na ha végigrágtam magam a cikkeken akkor írok még ide.
    Ja és hozzátartozik, hogy direkt utálom az 1000ft feletti cd meg dvd mellékletes lapokat mert egyszerűen nincs szükgésem a sok szemétre amit rátesznek, meg a teljes játékra sem, főleg olyan dárágán.
  • DrSpock
    Semmilyen? Na, EZT még nem mondta senki... :)
  • zaki
    hát, nekem se nyerte el a teccésemet. olyan semmilyen az újság
  • DrSpock
    Ahanyáháznihi? Hova gondolsz, Apu? :)
  • Martin576
    ...most ki anyazott kit?
  • DrSpock
    Ja, Te voltál az, még meg is van a leveled... Bemásoljam?
  • DrSpock
    Nem Te jelentkeztél még régebben cikkírónak hozzánk?
  • DrSpock
    Szia!
    Hát Te meg ki vagy?
  • Bagó Péter
    Ez az első szám alapján eléggé távol áll a GamePro-tól, úgyhogy szerintem a Martin simán belefénre az anyázás, és a többi bicskanyitogató etikátlan oldal közé :)
  • DrSpock
    Fake hír??? És a hiteles játékújságírás???
  • Martin576
    Ha kitalálok még olyanabbat az nem jó?