210
IQ teszt a http://www.iqtest.dk/main.swf címen
-
#130 netes tesztnek semmi értelme
a hivatalos mensa tesztet érdemes személyesen megírni
egyébként kortól is függ a pontozás
annak sincs értelme ha valaki állandóan iq teszteket tölt ki és úgy megy megírni
ugyanis az iq elvileg velünk született dolog, csalni lehet de nem érdemes mert csak magadat vágod át
egyébként a tesztek a matematika egyszerű eszközeit használják: forgatás, tükrözés, unió, metszet, kivonás,...
ha valakinek erre ráállt az agya akkor könnyen elérheti a mensa tagság 2%-os küszöbét is -
#129 145 -
Penguin #128 98 és 99-es hsz-ben lehet vmi... :P -
Penguin #127 A többiek eredményét elnézve asszem 122 pontommal elmehetek a sunyiba -
#126 Kösz, csak pont nem szeretném begépelgetni őket. Inkább valami letölthető változat érdekelne. -
#125 Bocsi kvizpart.hu a jó cím. -
#124 kvipart.hu
Ott nézz szét. Találsz egy rakás kérdést minden féle témában. Ugyan nem táblázat hisz a kérdésre válaszólni kell, de a semminél ez is több. -
#123 lehet, hogy műveletlen vagyok, de mit nevezünk műveltségi kérdésnek? -
#122 Sziasztok!
Szükségem lene egy rakat műveltségi kérdésre valamilyen adatbázisban, vagy táblázatban. (Kérdés + négy válasz, melyből 1 jó) Tud valaki esetleg ilyet, hogy hol lehetne letölteni, hozzáférni?
-
#121 nönönö nem méri az időt,ez le van írva a tájékoztatóban.és szerinted a kor mit számít? ha 20 éves vagyok többet és, mintha 16? -
simirizsa #120 Az időt is méri meg kor is elég erősen beszámit -
mate317 #119 Nekem 121-et dobott ki, pedig a 39 vagy mennyi kérdésből kb. 35 tök egyértelmű volt számomra. Hogy lehet itt sokakna 130 meg 140 körül? Nem irigység, tényleg nem reális szerintem. -
#118 A 18. kérdés környkénék meguntam ezt a vackot utána pénból összevissza klikkelgettem és még így is 100 felettit írt ki. Érdekes. -
#117 ez jó volt:) -
#116 A mensa tesztet mikor és hol lehet írni?
Középsulis elsős koromban én is írtam 142-es eredményű tesztet... -
#115 130 és nem érted? -
#114 132 hajnali 4-kor, megyek aludni -
#113 130
nem értem ha ennyi embernek magas az iqja itt, miért kérdezgeti 99%-uk, hogy az jó-e.
tuttommal nem 10 évesek járnak ide, akkor viszont már tudniuk kéne.... -
#112 átlagon felüli -
pista007 #111 132 az jó? -
#110 Nekem a végén, amikor elemezte az IQ-mat, egy hibaüzenetet dobott vissza:
OVERFLOW ERROR !!!
Amúgy asszem igen jól sikerült a teszt...
-
#109 [kék tábla] veled -
#108 a kék a béke jele, a sárga az írígységé, a fehér a megadásé, stb.
-
Gascan #107 ha már itt tartunk akkor a szinek mit jelentenek ? -
#106 Hm nekem 118. Az most sok vagy kevés? -
#105 mármint akkor, ha a teszt helyesen méri. -
#104 ott bizonyára a testmagasság van! -
Gascan #103 vertikalisan az y tengelyen nemjelolnek meg semmit ? -
#102 itt egy grafikon, hogy hogyan oszlik meg az IQ az emberek közt
-
Gascan #101 :) -
Gascan #100 nekem azt irta ki az IQ teszt, hogy az emberek 88 szazalekanak az inteligecia szint hannyadosa nem haladja meg a 118-at. -
#99 140-120? kicsit fura az ilyen méretű szórás... félek, hogy ezek a netes tesztek teljesen megbízhatatlanok -
#98 egyébként érdekes, hogy csupán az emberek 1%-nak van 130 felett az IQ-ja, mégis hány ilyen ember irogat ebbe a topicba -
Gascan #97 tudtok valamilyen jo kis IQ tesztet ami tok nehez ? altalaban 140-120 kozott csinalom oket -
#96 Ja, a 60 kérdésből 53 lett jó. Ilyenek jöhetnek még, úgyis unatkozom. -
#95 Nah, megcsináltam ezt is, amit írtál, 140 lett, 18 perc alatt, igaz már majdnem befordultam azon a sok: "ha minden nemtommi egyben bigyó is" stb kérdéseken. A végén már nagyon siettem, mert kész ez a teszt, de utólag egész érdekes volt. -
#94 126. :( Ostobaság, de szégyellem, mert volt már jobb is egy másik teszten. Bár igencsak kómás vagyok, lehet ezért. Meg siettem is, maradt 30 perecem. No majd eccer kitöltöm a hivatalos Mensa tesztet, már el akartam menni, de mindíg rosszkor van. Na, de segítsetek skacok: 34,36,37,39 - ezek a kérdések kifogtak rajtam, az időm nagy részét ezeknél töltöttem, de nem jöttem rá. Találtam utat, amin el tudtam indulni, de a végén nem jött össze. -
Realtibi #93 én a feléig elvittem ugy hogy kitöltöttem normálisan aztán nyomogattam
129 lett -
#92 Tudomásom szerint minden teszt úgy van "beállítva", hogy a 100-as hányados jelzi az abszolút átlagot és általában 15-ös szórást használnak, magyarán akinek 85 és 115 közé esik az IQ-ja az az átlagba tartozik. -
#91 Minden tesztnek ugyanaz a ponthatára, legalábbis ha a pszichológiailag szabványos tesztre épül.
69 alatt hülyék, 70-89 átlagos, 90-114 átlag feletti, 115-139 szuperintelligens, 140- géniusz.
De pl. a címsorban lévő teszten csak 108 pontomlett. Gondolom azért, mert kizárólag logikai tesztek voltak benne, és nem is a szabványos logikai IQ-teszt mintájára készült.