Jön a GeForce 6200 AGP változata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát GeForce (and TNT2) és az OS-ed. Lehet, hogy Linuxra, stb. frisebb driver van a külön linken, illetve a beta driverek is frissebbek.
Onnan a graphics driver, de azon belül?
Ezek közül melyik? http://www.nvidia.co.uk/page/drivers.html
Egyszerûen a legújabb driver-csomagot az nvidiától. Abban minden újabb, és egyes régebbi kártyákhoz benne van a driver.
Srácok ehhez milyen drivert kell leszedni?
most komolyn mi a kulõmbség két egyerõségu és más mûrkályu kártya kõzõt<#vigyor2>#vigyor2>
én mondotam vaze!!!
Tényleg!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Barna. <#vigyor>#vigyor>
Milyen királyul fest már a kártya TV-kimenetén a sárga cetlin az, hogy "dead"<#banplz>#banplz>
/*WTF?!*/
hajrá nVidia!
6600GT agp mellé ez sem egy rossz huzás ...
ATI-m van, szal mielõtt részrehajlással vádol valaki: kuss! Azt kell venni, aki az adott pillanatban jobb.
6600GT agp mellé ez sem egy rossz huzás ...
ATI-m van, szal mielõtt részrehajlással vádol valaki: kuss! Azt kell venni, aki az adott pillanatban jobb.
Forza.
Majd meglátjuk mennyibe fog kerülni!
Nekem tetszik, fõleg a passzív hûtés miatt.
Amúgy az én mx440-emnél csak jobb lehet...
Nekem tetszik, fõleg a passzív hûtés miatt.
Amúgy az én mx440-emnél csak jobb lehet...
Kicsit unalmas már ez az ATI-nVidia userek szócsatája... van amire jobb ez, van amire az jobb. Ugyanaz az áram folyik mindegyikbe ugyanolyan elektronok lökdösõdnek mindegyikben.
A nagy játékgyártók úgyis mindkét kártyára csinálják a prgket...
Ennyi erõvel azon is lehetne vitázni, hogy a szõke vagy a barna nõk jobbak...
A nagy játékgyártók úgyis mindkét kártyára csinálják a prgket...
Ennyi erõvel azon is lehetne vitázni, hogy a szõke vagy a barna nõk jobbak...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Hmm.Akkor is az ATI a jobb<#worship>#worship>