23
  • formatuq
    #23
    icram elkuldte a linket. koszi.

    24-Hour Viewing Period: When you click Play, your 24-hour viewing period begins. You must use it by 02/21/2005. What's this?
    Get More Viewing Time! After your 24-hour viewing period expires, get an additional 24 hours for $0.99 without downloading again!

    szoval nem $0.99 a film, hanem 2.99-3.99 ami meg nem nagy szam, hiszen a tv-n is vannak ilyen szolgaltatasok, ilyen aron. De egy probalkozasnak nem rossz.
  • SirLord
    #22
    ha valami teccik, azért legyetek hajlandoak fizetni...punktum
    amugy ezt a pasit nagyon szerettem, jol jácca a föjokat...(god/amerikai elnök)

    mi az hogy csak amcsiban lehet elérni??
    ijet se halottam még...
  • formatuq
    #21
    en amerikaban lakom.
  • I.C.ram
    #20
    Sajna már én is néztem, de csak amerikából lehet elérni az oldalt.

    gondolom nem örülnének az európai mozik, hogy az amcsiban hetekkel korábban vetített filmeket már fél európa látta ánnélkül, hogy megjelent volna már EU-ban.
  • TeszteloPontHu
    #19
    Annyiért már DVD-n, akcióban megveheted...
  • formatuq
    #18
    link?
    erdekelne a dolog, bar en nem tudok rola.
  • formatuq
    #17
    Ez az a hozzaallas, amikor te semmi keppen sem akarsz fizetni. ebbol is van sok.... csak ezek tolvajok is maradnak.
    De vannak olyanok, akik szivesen fizetnek kicsit kevesebbet, es annak akit megillet. Ez a tabor pedig szeretne a torvenyt betartani, es fizetni (ertelmes hatarokon belul)
    En latok jovot az utobbiban
  • lokko
    #16
    a kriminalizálás meg erősen kényes téma, úgy nem lehet egy jogállamban büntetőtörvényt hozni, hogy arról könnyen belátható hogy sokkal több kárt okoz a társadalomnak mint hasznot, így áll hazánkban például a drogtörvény, éppen ezért nem is alkalmazzák ...
  • gz8
    #15
    Tudod, hogy mennyi egy mozijegy? Kábé egy ezres. Csak nem a régi szép időkben divatos 4-5 forintos mozijegyegy-árakkal számolsz?
  • lokko
    #14
    Ragzon ... számolj egy kicsit 2-3 mozijegy ára szumma 2-3 rongy, és egy letöltött film minősége nem éppen DVD, szal sokérte, inkább bagóért 2-3 Euroért nézhessed meg egyszer végig videostreammel, az úgy korrekt. A legtöbb filmet amit csak úgy elloptam (letöltöttem) nem néztem meg egynél többször.
  • I.C.ram
    #13
    Tesóm mesélte, hogy amcsiban olyan van, hogy bevizetsz egy kezdő összeget (belépésidíjat), és utána 0.99 dolcsiért teljesen legálisan letöltheted a filmet.
  • artschiatwork
    #12
    dettó :)
  • Jimmyke
    #11
    Ez olyan mint a steam. Lassan ki se kell mozdulni otthonról :) Mindent online megveszel. Melózni is lehet. Hát a suli az más.
  • Razgon
    #10
    A zene, és filmipart ostoba barmok vezetik. Nem értem, miért ne lehetne korrekt összegért letölteni filmeket. Egy ilyen szolgáltatással jól kereshetnének. Természetesen a korrekt összeg alatt nem 5000-6000Ft/film árat értek. Szerintem, 2, max 3 mozijegy ára lenne korrekt egy letölthető filmért.

    A szankciók híveit nem értem, a fejlődés ellen nincs értelme harcolni. Nem logikus, és társadalmilag is káros a felhasználók kriminalizálása.
  • lokko
    #9
    jah a RIAA fejlődhetne a korral ahelyett hogy börtönbe akarná csukatni a fél nyugati világot. A oereskedéssel már rég elkésett, a társadalom nem tekinti bűncselekménynek a kalózkodást míg abból valaki nem csinál anyagi hasznot ebből, így az nem is lehet kriminalizálni, de mindenkiben megvan a becsület, hogy a szolgáltatásért fizetne, ha szemében érne annyit a dolog. Én pl hajlandó vagyok megvenni azokat a filmeket DVD-n amiket nagyra tartok, el is lophatnám, de úgy érzem ennyivel tartozom a készítőknek hogy pénbzt áldozzak rá, még ha ennek a zsénak csak része jut el hozzájuk ... nameg persze gyűjtőszenvedély, de erre nem lehet alapozni az egész szórakoztatóipart, így egyeztetni kell az anyagi érdekeket a fogyasztói igényekkel és a technológiai alternatívákat
  • Atomreaktor
    #8
    Hát ja, ha egy 500-asért letöltöm, akkor ok:)
    De így más is letölti 500-asért, aki aztán felrakja a netre ingyen, szal ugyanott vagyunk. Sőt! Nem kell várnunk a DVD rip-re és kamerás változatokat se kell néznünk többet. Köszönjük Morgan:)
  • rolika
    #7
    helyes!
    úgyis utálok moziba járni :)
  • palika22
    #6
    Szerintem is a mozik még maradnak, persze csökkenő forgalommal. Én is megnézek egy jónak mondott magyar filmet, Tróját, Nagy Sándort, Gyűrűk Urát, Star Wars vagy Armageddont és ezekkel egyenértékű alkotásokat. Van a mozinak varázsa, amit otthon nem lehet átérezni. Nade, a többi tucatfilmért és szemétért eddig sem voltam hajlandó pénzt áldozni ezután sem fogok a mozikban. Azt én is meggondolnám, ha ilyen gyengus filmeket, de azért megnézném kateória, !!REÁLIS!! áron letölthetnénk, nézhetnénk. Szerintem sokan így érznek. Morgan Freeman legaláb felvállalt valami más nézetet. Szerintem érti is, hogy az internet átlépett a filmgyártás és a zeneipar feje felett. Az idő és a tudomány kerekét nem sokaknak sikerült visszaforgatni. A szellem már kibújt a palackból. Mi a megoldás? Börtönbe a netfelhasználók 90 százalékával? Ezzel a hozzállással egyszerűbb, ha börtönlakót nyilvánítják szabad embernek, az összes többit börtöntölteléknek. A szélessávú netről visszakorlátozunk a 6 kb/sec-re? (Habár a zeneiparon szerintem már ez sem segít.)Összegezve, hajrá Morgan!
  • keji
    #5
    Én nem szeretem, ha a dumálnak melettem a moziban, miközben hugyoznom kell a sörtől :-). Én inkább otthon nézném meg az amugy elég gyenge filmipari termékeket (tisztelet a kivételnek). Persze mindenkinek saját joga eldönteni mit szeret, a mozi meg nem szűnne meg ettől a lehetőségtől.
  • nenad
    #4
    sztem a mozinak megvan a sajat hangulata amit meg az otthoni kivetito meg sorround hang tavolrol sem adja vissza. Meg azert a vaszonmeret igy vagy ugy de nem vetekszik a mozieval :)

    ja morgan freeman nagyon jo csavo, van egy sugarzasa a faszinak.
  • gz8
    #3
    Jaja, elvégre he's God
  • Punkerwork
    #2
    mindig is szimpatikus volt ez a fazon :)
  • yvorl
    #1
    Végre valakinek más is eszébe jut a perelésen kívül