Az online filmértékesítés mellett lobbizik Morgan Freeman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24-Hour Viewing Period: When you click Play, your 24-hour viewing period begins. You must use it by 02/21/2005. What's this?
Get More Viewing Time! After your 24-hour viewing period expires, get an additional 24 hours for $0.99 without downloading again!
szoval nem $0.99 a film, hanem 2.99-3.99 ami meg nem nagy szam, hiszen a tv-n is vannak ilyen szolgaltatasok, ilyen aron. De egy probalkozasnak nem rossz.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
amugy ezt a pasit nagyon szerettem, jol jácca a föjokat...(god/amerikai elnök)
mi az hogy csak amcsiban lehet elérni??
ijet se halottam még...<#wow1>#wow1>
gondolom nem örülnének az európai mozik, hogy az amcsiban hetekkel korábban vetített filmeket már fél európa látta ánnélkül, hogy megjelent volna már EU-ban.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
erdekelne a dolog, bar en nem tudok rola.
De vannak olyanok, akik szivesen fizetnek kicsit kevesebbet, es annak akit megillet. Ez a tabor pedig szeretne a torvenyt betartani, es fizetni (ertelmes hatarokon belul)
En latok jovot az utobbiban
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A szankciók híveit nem értem, a fejlõdés ellen nincs értelme harcolni. Nem logikus, és társadalmilag is káros a felhasználók kriminalizálása.
De így más is letölti 500-asért, aki aztán felrakja a netre ingyen, szal ugyanott vagyunk. Sõt! Nem kell várnunk a DVD rip-re és kamerás változatokat se kell néznünk többet. Köszönjük Morgan😊
úgyis utálok moziba járni 😊
ja morgan freeman nagyon jo csavo, van egy sugarzasa a faszinak.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ