Tsunami

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
Durvák a képek nagyon!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Dzsini
Tsunami - képregény és karikatúra-rajzolók szemében.
nem humoros, nem aranyos. elgondolkodtató. jónéhány oldalon át.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

a.carkey

A medve nem játék.

sIlenc3
Mennyire durva képet lehet beszúrni?

akyyy
ezer kössz, de komolyan😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sephi
<#wow2>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rózsalány
megnéztem pár videot... fúú😞((
amúyg én azt hittem, hogy ezek a hullámok sokkal magasabbak, voltak ojasmi mint a katasztrófa filmekbe: mittomén 40-50 méteresek. gondolom a rengeteg víz ereje okzott akkora pusztítást, meg hogy váratlanul érte õket.

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Dzsini
ez a "hátha valaki csak és kizárólag az sg fórumot nézi" topic?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Breki33
A Karácsony nem volt mindenkihez egyformán kegyes - Ázsia néhány országának lakói bizonyára egyetértenek velem, úgyszintén a sok ezer európai túlélõ, aki az említett országok egyikében "telelt". Nekünk, halandóknak idegborzolgatónak maradt a teljes média: TV, nyomtatott sajtó egyaránt árasztotta a szörnyû képeket.

Az alsó képen meg lehet nézni a szökõár elõtt és a felsõn utána
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33