15
  • Alien_AM
    nevetseges
  • p00h
    1ébként milyen csúnya töredezett, kiszáradt ujjai vannak annak aki tartja a telefont! :D
  • p00h
    már 1,3 megapixelessel is lehet tökéletesen olvasható képeket készíteni a4es lapról, és egyre több ilyen teló van... a siemens v samsung az a 13 cm2-es is amit futtatnak, a nokia képkezelő és az s700. Szal év végére már a legtöbb teló ilyen lwsz
  • vax
    Ez már létezik a Nokiákra. A T-molbil-nál ingyen feltelepítiki 3650-re, meg még pár fajtára. Az SMS-t felolvassa. :)
  • Ratty
    Szerintem ez simán jó :) Lehet majd puskákat gyártani ezerrel:P Zh-kon úgyis engedik h kirakjam a telót, és ha a tanár nem figyel...:)
    A mai képfeldolgozókkal meg nagyon gázos ezt megoldani:P
    És szerintem is úgy működik mint a sima kézi scanner. Ja és van egy tippen h s60-ra fejlesztik, és javas megoldás nem tudom h lesz-e. Van egy csomó teló nagyon kis felbontású kamerákkal, és alig van belső memóriájuk, szóval szvsz azoknál bukó lesz ez a technológia :)
  • Shadow_THH
    tudom, de ezt már elmagyaráztam, hogy hogyan rak(hat)ja össze a képet görgő nélkül
  • TeszteloPontHu
    Hohó! A kézi szkennereknek van egy görgőjük is, amiből tudják mérni a húzás sebességét és hosszát. Anélkül nehezen működnek...
  • Shadow_THH
    igen symbian. és persze nokia telefon van a kezében :)
    tsasvari: úgy müködhet mint a kézi szkennerek: végighúzod a lap felett és abból kiszámitja, hogy milyen lehet az eredeti kép. az eltérés nagyon minimális, van egy csomó progi s60ra amivel több száz szoros zoomot lehet elérni digitálisan, úgy hogy a kezed rezgéséből kiszámítja, hogy hogyan nézhet ki a kép közelről ill nagyitva. Meglepően jól müködnek.
  • valaé valaé ná
    Ezen a képen úgy látszik, hogy Symbian, nem Java.
  • Joga
    "napjaink bármelyik, kamerával rendelkező mobiltelefonja". Sok sikert a fejlesztőknek a JAVA alapú megvalósításra!
  • Troll
    Ipari kémek előnyben.
    Nagyon hamar itt lesznek a több megapixeles kamerák. Japánban már vannak egy ideje.
  • tsasvari
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy A4-es oldalt hogy olvas be. Több lépésben kell lefényképezni, majd valahogy összeilleszteni? Mert ha úgy fényképezem le, hogy egy az egyben rajta legyen az egész lap, akkor - a mai kamerák felbontásának ismeretében - az semmit sem ér (1 karakter 1 pixel lesz :-) )
  • IrkaBirka
    kúl
    most már csak egy másik sw kell ami fel is olvassa.
  • Lacc
    Köszönjük.