Kamerás mobiltelefonból szkennert varázsol egy szoftver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nevetseges

Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!

1ébként milyen csúnya töredezett, kiszáradt ujjai vannak annak aki tartja a telefont! 😄

már 1,3 megapixelessel is lehet tökéletesen olvasható képeket készíteni a4es lapról, és egyre több ilyen teló van... a siemens v samsung az a 13 cm2-es is amit futtatnak, a nokia képkezelõ és az s700. Szal év végére már a legtöbb teló ilyen lwsz

Ez már létezik a Nokiákra. A T-molbil-nál ingyen feltelepítiki 3650-re, meg még pár fajtára. Az SMS-t felolvassa. 😊

Szerintem ez simán jó 😊 Lehet majd puskákat gyártani ezerrel😛 Zh-kon úgyis engedik h kirakjam a telót, és ha a tanár nem figyel...😊
A mai képfeldolgozókkal meg nagyon gázos ezt megoldani😛
És szerintem is úgy mûködik mint a sima kézi scanner. Ja és van egy tippen h s60-ra fejlesztik, és javas megoldás nem tudom h lesz-e. Van egy csomó teló nagyon kis felbontású kamerákkal, és alig van belsõ memóriájuk, szóval szvsz azoknál bukó lesz ez a technológia 😊

tudom, de ezt már elmagyaráztam, hogy hogyan rak(hat)ja össze a képet görgõ nélkül

http://www.lohere.net - a MagyarChan

TeszteloPontHu
Hohó! A kézi szkennereknek van egy görgõjük is, amibõl tudják mérni a húzás sebességét és hosszát. Anélkül nehezen mûködnek...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

igen symbian. és persze nokia telefon van a kezében 😊
tsasvari: úgy müködhet mint a kézi szkennerek: végighúzod a lap felett és abból kiszámitja, hogy milyen lehet az eredeti kép. az eltérés nagyon minimális, van egy csomó progi s60ra amivel több száz szoros zoomot lehet elérni digitálisan, úgy hogy a kezed rezgésébõl kiszámítja, hogy hogyan nézhet ki a kép közelrõl ill nagyitva. Meglepõen jól müködnek.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ezen a képen úgy látszik, hogy Symbian, nem Java.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

"napjaink bármelyik, kamerával rendelkezõ mobiltelefonja". Sok sikert a fejlesztõknek a JAVA alapú megvalósításra!
Troll
Ipari kémek elõnyben.
Nagyon hamar itt lesznek a több megapixeles kamerák. Japánban már vannak egy ideje.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy A4-es oldalt hogy olvas be. Több lépésben kell lefényképezni, majd valahogy összeilleszteni? Mert ha úgy fényképezem le, hogy egy az egyben rajta legyen az egész lap, akkor - a mai kamerák felbontásának ismeretében - az semmit sem ér (1 karakter 1 pixel lesz :-) )
kúl
most már csak egy másik sw kell ami fel is olvassa.
Lacc
Köszönjük.