Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha lemented a versenyeket akkor 6 db bonus tablából ha kihúzod a Blacklist with pink slip feliratot, akkor tiéd a kocsija
Magnumrolcsi
Hogyan tudom átállítani a mp/h-t km/h-ra?

Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre!

options,gameplay,van ott valami U betûvel kezdõdõ, azt állítsd át metricre.
akkor km/h lesz. nézd végig megtalálod
InfectedMann
lehet, hogy most láma vagyok.
De hogy tudom elnyerni a 5. 6. csávótol a verdát? 😄
Bár lehet már késõ mert túlvagyok rajtuk.
Tudom láma vagyok 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

ja
Broafka
átlehet állítani valahol a MPH-t KM/H-ra?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

InfectedMann
értem köszi. amúgy nem tudtam hogy, az most kinek szól.
Amúgy meg sajna nincs régebbi kocsim :S

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

😊))
2. szorra is
ha visszaolvasnál akkor leirtam hogy vagy ugy jársz a legjobban ha az elejétõl használt kocsit használod, mert az elméletileg már tele van junkmannel, vagy a másik az a legjobb ha 5, 6 elnyered a fekete listán a verdát , mert az akkor teljesen ultimate lesz
InfectedMann
2.szor is:
5. csávó után ti milyen autóval toljátok?
Mert én hiába tuningolom fel max-ra a lambomat mert a corvettemet, a golf úgy süvít el mellettem mint a rakéta.
Azért ez kicsit nevetéges és ilyen szempontból elég bugyuta egy játék.

Lehet, hogy valami új turbós nitrós kocsit kaptak a zsaruk tesztelésre, és te kapóra jöttél nekik.

a trainer az 1,3-hoz is végigvitte már valaki a challenge módot? a vége felé nem gyenge részek vannak. Nem lessz benn mégegyszer az a nagy ugratós rész? nincs olyan cucc amivel helikopterrel lehet menni?

az még a király mikor carerra gtvel a végsebességem 387 km/h volt, és rendõrautó (corvette) elhúzott mellettem. akkor néztem. ez azért nem túl reális. akkor õ mennyivel ment?
amugy nem tudjátok, hogy 1.3 patch hez van e trainer?
Zoltanoo
oks, kösz a segítséget
Sas6
értem koszke

nem azt mondom, ha az elejétõl egy verdával nyomod azt is üldözni fogják, miután már elég jó ahhoz hogy lenyomjon egy corvettet.mert azok már jönnek ezerrel.
ezt most tõlem kérdezed? ha igen, akkor válasz. akkor a legjobb ha mondjuk a fekete listán, mondjuk 6,5 tól elnyered a verdáját, mert akkor az teljesen ultimate lesz.
Sas6
szal ha mindenbol a leggjobb van akkor lesz 5 ?

Zoltanoo
kösz...nade akkor inkább toljam végig az alap autóval? most blacklist 11nél járok
Sas6
persze hogy a sajátom dontottem meg😊az hogy a tobbi megtontsem kell egy kis ido😊

sas6 az autódtól függ hogy hanyas szinten üldöznek. mármint a belsõ tartalmától. hogyha már több dolog is ultimate , akkor felmegy 5 szintre is.
de amugy ahogy bedob x4, megáll és nem megy tovább. 5 szinten corvettel jönnek a jardok.
InfectedMann
A kékkel jelölt házikókban 😄
Tuningolni meg a sárgáknál lehet.

Mikor játékban vagy akkor megnyomod az M-et, hogy elõhozd a térképet és arra a nézetre váltsd a jobbra balra nyíllal ahol csak kék sárga meg zöld jelzéseket látsz.
És a kéknél vehetsz verdát.
ennyi.

SAS 6 milyen rekordot döntöttél? sajátodat vagy a fórumon? a fórumon sima játékba, mármint nem küldetés közbe lamborghini murciélagoval 397 km/h a rekord. vagyis én errõl tudok. Dragben 407 km/h. ugyanezzel
ha van egy régebbi autód amit, már az elejétõl kezdve tuningoltál akkor sztem azt használd, vagy vegyél egy lamborghini murciélagot.
InfectedMann
akkor valamit rosszul csinálsz 😄
Ne akard annyira lerázni a rendõröket és várd meg míg megjönnek a szuperebb rendõrjárgányok 😄
Akkor aztán lesz nemulass 😄

Zoltanoo
hogyan és hol lehet autót vásárolni? az alap autót amit az elején válaszottam, gondolom érdemes lecserélni
Sas6
hogyan lehet 5 körözésunk?? nekem 4-nél nem megy fejjebb😞

Sas6
nekem csak most jon az 5. szal nem tok segiteni😞

Sas6
rekordot tontottem😊

InfectedMann
5. csávó után ti milyen autóval toljátok?
Mert én hiába tuningolom fel max-ra a lambomat mert a corvettemet, a golf úgy süvít el mellettem mint a rakéta.
Azért ez kicsit nevetéges és ilyen szempontból elég bugyuta egy játék.

Szerintem "költségkímélõbb", ha az egészet kiírod egy dvd-re, és az Alcohol120 virtuális meghajtójával installálod aztán.

Evogordon
Mi az hogy nem birod kiírni? Még a legrégebbi író progik is kiírják.

Üdv

Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition-HKZonda Ez a verzó van meg nekem de sehogy sem tudom kiírni õket cdre! vki tud nekem segíteni h melyik progi melyeik verziójaával írta ki, mert nekem eddig nem sikrült!

Köszzzz

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

VRSDM
dlh.net en ha jol emélkszem van
meg nekemis van vmi német oldalrol

u dont have to listen anybody else but me

matyi08
valakinek vmi ötlete?

matyi08
de ha egyszer elkezdenek üldözni, akkor megint felmegy, és nem volt értelme.

Fenrir
festd át az autót így leesik egy kicsit a heat lvl-je és nyugodtan autókázhatsz

A halál csupán a kezdet...

matyi08
olyan trainer van, hogy nincsenek rendõrök? mert bmw-vel szeretnék menni egy kicsit a városban, kibróbálgatni, meg a többi autót is, de mikor egy autópályára kimegyek már jönnek is.

Dynamic
Eh, szánalmasok a rendõrök.Valaki olvadozott, hogy milyen jó az ai-juk, hát egy lóf*szt.Csak jönnek ész nélkül, mint a szörnyek a Doomban(na, jó annyi, hogy a kocsikat azért kerülgetik).Rengetegszer volt, hogy egy olyan milestones küldetést akarok teljesíteni, amiben legalább x ideig kell, hogy üldözzenek, hogy sikerüljön a küldi.Még nekem kell 60-al menni, hogy nehogy lemaradjon a hülye és nehogy túl hamar vége legyen és ha belerongyolt egy elágazásnál lévõ vizeshordóba, még nekem kellett visszamenni érte, nehogy hamar cooldown legyen, mert az idióta képes volt a baloldali elágazáson továbbmenni, holott én a szeme elõtt mentem fel a jobboldalira.Ha megvolt az idõ utána már csak azért volt veszett nehéz, mert legalább 5-ös szintû vagyok és ott meg már 100 méterenként hajigálja be a tüskés blokádokat meg rendõrautókat, ahol gyakran a sok lúd disznót gyõz elv mûködött.
RelakS
Lehet. Mint írtam, azt a két cuccost ki kellett kapcsolnom. Pedig UG2 alatt, meg RBR alatt simán mûködik O_o

Mondjuk az is igaz, hogy szerencsétlen profiler Underground 2-nek ismeri fel 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

petesilver
Lehet az lesz a gond, nálam ugyanis a kormány szimulátorhoz van beállítva, és le van tiltva a kombinált pedál használata. Elképzelhetõ, hogy emiatt keveri a tengelyeket.

Mission Impossible 2010: PRO Class

narazzino
kösz. amúgy ha új carreer-t kezdek a régi elveszik?

wow, egész élvezetes ez a game, most a vkitõl elnyert fekete Cayman-nel nyomom, zsír verda.

viszont kicsit darabos 512 mega rammal. nem szaggat, tehát nem a vid.kártya miatt, hanem néha megáll fél-1 mp-re a ké, meg teker a vinyó. hát gondolom a ram kevés neki, de ram vásárláson kívül van vmi orvosság? pl defrag segít? becsukok minent programot játék indítás elõtt, de úgy fél óra game után nagyon elkezd darabozni.
Hyder
Blacklist challenge után ha nyersz kapsz 2 "kupont" és van 6 zsákbamacska lehetõséged.

az elsõ 3 közül az egyikkel nyered el az ellen kocsiját "Pink Slip"

Steam: [HUN]Feriggno

narazzino
mikor lehet elnyerni az ellenfel autojat?

RelakS
Én meg pont hogy használom a profilert 😊

Asszem attól kapott idegbajt a játék, mikor a speciális pedálbeállítás / osztott tengelyû pedál dolgok be voltak állítva.

Így sajna ugrott a ballábfék, de nem is igazán van rá szükség

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sztem senki nem akar 200 oldalt visszaolvasni, szal akár meg is mondhatnád hogy merre lehet megtalálni ha annyira tudod.

Gracie Barra

petesilver
kipróbáltam, anélkül sem akart jó lenni, igaz nem bootoltam újra. Viszont utánanézve, kinti fórumokon is írtak róla, hogy sokaknak nem jó😞 Van esetleg külön ehez patch, vagy orvosolja a problémát esetleg az új 1.3as? Igazán kiváncsi lennék, mekkora feeling ezt a játékot kormányal tolni!! Neked milyen tapasztalatod van idáig kormány üzemmódban?

Mission Impossible 2010: PRO Class