23376
-
giovanni85 #20482 lécci hogy hogy kell ezt az egészet mountolni meg hide-olni meg mittomén mert már mindenem ki van attól h egyfolytában a correct Cd-romot kéregeti, főleg amikor először fölraktam azelőtt nem kérdezett semmit azt minden gond nélkül ment, utána me töltöttem valami más CD-t a daemonnal, és most meg már egyfolytában ezzel idegel a gép..... léccives segítsetek már!!!!!
Egyébként mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!!!! -
safedisc 4 hider-re gondol sztem -
ott a jel, odamész, ott van egy kék kör benne egy félig eltakart autó jelével, beleálsz és gyorsabban megy a cooldown -
giovanni85 #20479 Hogy a fenébe kell használni ezt a hide-os valamit mert nekem baszik bármit is csinálni, hiába "rejtegetek" -
pjotr83 #20478 ma délután megint eljátszotta velem a #20410-ben leírt viccet ez a köcsög mósztvántid. asszem leszedem a picsábahalálbaszevasz és felteszem helyette a call of duty 2-öt, engem nem idegel többet. -
sima a szerelömühelyben -
hát verd meg a 3. helyezettet és kész -
deicide #20475 #20470 ?????? -
Axl Rose #20474 Na, a saját kérdésemre itt a válasz:
Nyugodtan ki lehet lépni a hajszából vissza a karrier módba.
A folytatás a hajsza lesz. Tehát NEM kell legyőzni újra Razort. -
:DDDDDDD -
Axl Rose #20472 Ezek szerint van remény...
Ott tartok, hogy az 5. percben elkaptak a rendőrök, volt egy kis billentyű csapkodás.
Most megpróbálom megint. Csak előbb visszahozom a CTRL billentyűmet az ajtótól. -
Nekem úgy volt h a hajsza közben újraindult a gép (gondolom ugyanolyannak veszi , ha pl. ALT + F4gyel kilépsz) és miután beléptem a carrierbe rögtön ment a nagy hajsza.. -
deicide #20470 na nekem az a kinom hogy most a 4. helyen vagyok..viszont nem tudok már a kocsin mit tuningolni mert nem engedi..!
van 1 rakatt pénzem és hiába veszek kocsit azokon sem tudok tuningolni mert nem engedi azt sem..((
figyelmeztett hogy csak a 3. helytöl lehet..((
mit lehet ilyenkor tenni..?? -
Axl Rose #20469 Hát ez jó.
Kb. 1,5 perc volt a rekordom, mert mindig elkapnak, annyian vannak ... -
Rolesz #20468 Nem úgy értettem hanem jól lebaxátok vagy lecs***itek hasonlók!!! bocs!!! Reméltem is hogy nem vagy az! -
megint le kell győznöd Razort -
Axl Rose #20466 Hi.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy:
Legyőztem Razort, de ezt a rendőrös üldözést sehogy sem sikerül megcsinálnom (egyelőre)
Ha kilépek a karrier módból akkor legközelebb majd, győzhetem le újból Razort, vagy lehet választani a rendőrös utolsó nagy hajszát ???
-
sikerült? -
jordan #20464 Köszi a segítséget. -
valaki fel tudná tenni mentését ( végigvitt mentés) ide: rapidshare.de
köszi -
aha
a karikához kell menned
aztán lesz 1 híd amin át kell ugratnod és..... -
aha
a karikához kell menned
aztán lesz 1 híd amin át kell ugratnod és..... -
jordan #20460 Hi!
Mit kell csinálni miután elnyertem az M3-ast? El kell jutni valahova? Az egyik üldözésnél láttam a térképen valami narancssárga karikát. Oda kell mennem? Meglógni nem tudok, mert mindig az utamba kerül rendőrautó. Aki tud segítsen pls. THX.
-
nem vagyok bu** kikérem magamnak... de a modikhoz, lesz egykét szavam:)
-
olvass vissza, vagy görgess a lap aljára van egy olyan rublika, hogy "kereső" oszt beírod, hogy mi kell, és láss csodát
(gondolom az utolsóval lehet a baj)
vagy ha ez nem megy, (nem vagy hozzá elég "türelmes" google -
bandesz00 #20457 Sziasztok!!!!!!!!!
Tud nekem valaki segíteni, hol tudok N.f.s M.W-el szerveren játszani hol és mi kell hozzá.köszi előre is.
-
NE IDE HANEM A NFS MW GARAGE BA!!!!!!! IDE!!! -
pjotr83 #20455 miután elversz vkit, választhatsz 6 négyszögből bonust. a jobboldali 3 alatt vannak az extra tuningok, vagy mi... -
Rolesz #20454 Szerintem "The FlashBack" és a moderátorok mindjárt megb***nak!:D -
Rolesz #20453 Junkman tuning vagy mi a xar -
a látszat néha csal -
-
Rolesz #20450 Az ám GameHunter forditás!:D 

-
a mondat elsö felét a vesszöig értem, a másikat nem. -
Hát ja...
-
1; srx
2; úgylátom nem fogta fel! -
pjotr83 #20446 junkman tuningot a feketelistások elverése után választhatsz, a 3 jobb oldalt lévő négyszög alatt van, ha jól emléxek... -
melyik az a junkman tuning?
hol található a játékba? -
bannerben katt garage-re aztán oda rakd a kocsiról készült képeket -
neki mondtad az előbb is