Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
8 kihágás van:
Speeding (száguldás)
Excessive speeding (Nagy száguldás)
Wreclkess driving (Felelõtlen vezetés törj össze minél több xart)
Hit and Run (menj neki minél több civilnek)
Damage to (of?) property (szintén törés-zúzás)
Drive off road (menj pl földútra, stb)
Ramming Police Vehicle (zsaru megkoccolása)
Resisting Arrest (megkapod, ha legalább egyszer jön a cooldown

Ezek közül melyiket nem tudod megszerezni?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

scorpeeon
nem trainer?? ennyire ne nézz már hülyének itt mindenkit!! 😄 nevetséges 😄 446al mész-elhasznált nitró: nulla és motor égése: nulla - egyszerûen nevetséges! ebben a játékban állítom hogy a 410et nem lehet elérni rendesen, 407 nekem az absz.maximum! ilyen amatõr csalót én még nem láttam! legalább a blow engine a 3/4énél lett volna, a nitróból 1 kicsi maradt volna, és 410el mentél volna, meg esetleg nem emelkedõn hanem lejtõn arra még azt mondom hogy ügyes csaló, de amit te itt csinálsz az nevetséges! mellesleg én trainer nélkül 2000eket csináltam toolbooth-okban, neked meg trainerrel 1499 sikerült és még büszke is vagy rá... szánalom! ekkora lúzert-és még utána komolyan megpróbálja bemesélni hogy tényleg nem trainer! a hajszárítóval szórakozz a fürdõkádban, ne itt velünk <#idiota><#taps>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

reaper4
nekem is be kellett várnom a zsarut mer állandóan annyira lemaradtak h kezdhettem elõröl

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Dragooon
öh
az a lényeg hogy száguldozok ezerrel és nemtom tûllépni az öt kihágást

nem írtam le (bocs)<#szomoru1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

RelakSfromhome
és akkor most magyarul is leírod? <#wow2>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dragooon
B.U.É.K.

Dragooon
kerlek titeket emberek , segítsetek!! 😄
kéne nekem egy olyan tipp amivel gyorsanösszetok szedni 5nél több sose jön össze
kellene vmi tippecske mert most jönne asszem a 3madik emberke
corvettem van + egy merci + nemsokára veszek lambot mert elkeztek összegyûlni a befizetendõ bírságok

Rash87
Kössz.

B.U.É.K 😊

Glory, Glory Man. United!

IMYke2.0.0.0
C89R-WC6G-319N-C5K4-IDEV
8S5D-KK2L-1CB0-R564-2DEV
9CSS-NN8G-31DE-TB3J-4DEV
HZ9H-QS1F-ECA9-24IH-2DEV
0R5V-GJ5U-0ED1-4F4J-3DEV

Nincs mit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csirke 013
Csátok!
Buék!
Mi a cd kulcs?
segíjjetek!

In Flames and Star Wars forever!

JimKirk
Koszi szepen a segitseget!😉
lenne egy gondom hogy nekem a cd verziós tört van meg és nem akar elindulni mit csináljak???? sd4hide-dal már probálkoztam de néha elindította és aztán semmi és már az agyamra megy nem tudom mit tegyek kérelk segítsetek<#conf><#conf>

KapuBen
a képet a c:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Képek\-be menti

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Rash87
Ha F12 megnyomod,akkor képet csinál,vagy mi?
Mert kicsit beszaggat a játék...

Ha képet csinál,hova menti?

Glory, Glory Man. United!

bigapó
arra. ezek szerint nem müxik. sebaj, majd jön egy újabb😊

The Matrix has you...

RelakSfromhome
Öregszem 😄
Speedtrap-et akartam írni, de annak más a vége fõcíme

IMYke2.0.0.0
Eléggé meggondolatlanul akkor készítetted a képet, amikor a fordulatszámmérõ mutatója a "Blow Engine" intervallumon bõven belül van... <#eplus2><#nyes><#hehe>
Legközelebb, ha csítes képet akarsz betenni, akkor
1. gondold végig, mennyi az a reális sebesség a NFS:MW-ben, amit még el lehet érni egy tuningolt járgánnyal <értsd: a 446 km/h erõs túlzás!>
2. akkor és olyan képet készíts a rekordodról, amikor ill amelyen nincsenek árulkodó jelek <értsd: itt a fordulatszámmérõ például>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Terminátor14
Ha arra gondolsz, ami a top5-ben van, akkor az nekem továbbra is csak sd4hide-al mûködik...

CSAK a Fradi

bigapó
ha valaki elég bátornak érzi magát, akkor kipróbálhatná EZT A CRACKET. én már leszedtem, nem vírusos, csak melóba vagyok és itt nincs meg a gém. ki kéne próbálni, hogy müxik-e. elõtte persze csináljatok mentést a régi fájlról és olvassátok el az info fájlt.

The Matrix has you...

RelakSfromhome
Tollbooth-ban nem nehéz...

RelakSfromhome
Persze, a nitród a levegõbõl jön, a motorodat meg nitrogénnel hûtöd, mi?
Na ne etess minket!

KapuBen
trainerrel ennyi lenne:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
nem trainer ha nem hiszitek

LAMBORGHINI THE BEST CAR

scorpeeon
gratulálok! <#taps>
ha már trainerezel, a 999 lenne a minimum, trainerrel 3000 felett is lehet menni! büszke lehetsz a "rekordodra"! <#taps><#idiota>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Vviikkttoorr
Heló!
Bemész a save house-ba és ott kiválasztod a kocsit amit elakarsz adni és nyomd meg az 1-es gombot!
És kijön hogy akarod-e vagy nem!
Onnan már megy gondolom!
<#vigyor3>

KapuBen
egyébként megdöntöttem a sebesség rekordot dragban itt egy kép:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
már nemkell

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
lécci valaki mondja meg hogy lehet képet rakni

LAMBORGHINI THE BEST CAR

bigapó
jó, rakjál😊)
egyébként Én már néhányszor megcsináltam a Mátrix 2 egyes jeleneteit, mármint amik az autópályán játszódnak😊) idõlassítás mikor odaérek az útlezáráshoz, fullgáz+nitró, szétcsapok köztük, aztán nézek hátrafelé és az üldözõk szépen csinálják a szaltókat a levegõben😊)) nagyon állat.

The Matrix has you...

RelakSfromhome
tegnap csalással kitaláltam egy jó kis játékot 😄
Örök speedbreaker + ultra gyorsulás = földkörüli pályára állított civilek, zsaruk 😄 Egyedül a kamiont nem lehet eltolni 😄 Majd rakok be képet

RelakSfromhome
nekem 100% 😊

A challange-et meg csináld meg, legalább addig, amíg a civil kocsikat letudod 😊 Ott az alap zsarukocsi (Civic Cruiser) rázós egyedül, a keménykedés csak utánuk jön 😊
Addig meg akár azt is csinálhatod, hogy csak a tollbooth-okat hajtod végre

bigfoot
grat mind2 nek a végigjátszáshoz!!
Én még csak a 4es ürge ellen fogok menni!egyebként egyet értek!sztem is az eleje volt a legjobb!!

BUÉK!!!

LouiS Kmét
1/2 2 ig Szenvedtem vele de még csak 2.nál tartok,kihívásból is csináltam pár feladatot de azt biztos kihagyom !
Eladni az autót az a "select car" és "1"-es gombbal tudod !!!

bigapó
Én tegnap nyomtam végig, de nekem 97%-ot ír😊) biztos, mert szorgalmasan (majdnem) minden pályát végignyomtam. viszont Razor-nál azt a 32 kilóméteres pályát egyenlõre kihagytam. van egy másik is, ami Knockout-os és legalább 10 kilóméter egy kör (4 perc valamennyi). na, azt mikor már harmadjára szívatott meg úgy, hogy mindig a végén elõzött meg a kis rohadék, akkor elmentem pihenni egy kicsit😊)) mielõtt az örök bitek mezejére küldtem volna a gépet😊))
összeségében inkább az eleje tetszik a játéknak, mert ott még nincs akkora sebesség és nem folyik ki a szemem 10 perc után. az irányítás rettentõen rossz, valósághûségnek a szikrája sem volt benne a fejlesztõk agyában. de hát ez van.

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0
Na kijátszottam ezt a rettenetet! 85% - A Kihívásokat csinálják meg a geci fejlesztõk, akik beteges hajlamaikat élték ki a munkálatok alatt és megszivattak minket néhány dologgal! <#mf3>

Razor után a zsarus üldözést 8 perc 15 mp alatt letudtam! <#nyes>

JimKirk
Csa!

Olvastam valahol, hogy az autokat el lehet adni a jatekban de en eddig meg nem jottem ra, hogy hol vagy hogyan. Tud valaki errol valamit?
scorpeeon
fulltuningban nekem (+pár unique backroomos tuning): Porsche: 400, Murciélago: 407

Hi,
Megoldottam a problémát. Át volt variálva a billentyûzetem és ezért nem engedett be a tuningoló helyre. Visszaállítottam az eredeti billkiosztást, most fasza minden!
IMYke2.0.0.0
Porsche Carrera GT-m max sebessége : 388 km/h
Lamborghini Murciélago-m max sebessége : 382 km/h
Toyota Supra-m max sebessége : 377 km/h

RelakSfromhome
A career még istenes, ha a rap sheet-en nem akarsz maximalista lenni

LouiS Kmét
Sziasztok !
Meg értem aki csal,mert maga a játék is csal !!!
3.dik nál tartok és má nagyon idegesít a játék !
Nyertem egy Vipert !
Egyébkén csalni azért nem fogok !!!
Zsaru azok nagyon durvák (fuuukkk)!!
Ez egy ilyen játék,ha nem ilyen volna nem kéne a kutyának se !

RelakSfromhome
mondod te... próbáltam mindkettõn, de mikor egy bukkanó mögül föltûnik a két SUV Heavy, és beletunkol egy kamionba, és már 25 perce kerülgeted a zsarukat, akkor elszakadhat a cérna...

Egyébként meg végeztem.
MINDEN maxon, ebbõl magára a játékra, és a challange-re vagyok büszke, mert az csalás nélkül volt. Most elteszem, a kormányt is, és lesz egy rahedli szabad helyem ^^

corvett kocsik eléggé nyomják a rendörösködést
Mennyel vegig autopalyan es simaugy
RelakSfromhome
Ahogy mondod 😄

Például az mekkora fasság, hogy vacak civic cruiser-rel kell nekiállni a state undercover vehicle és SUV Heavy gépekkel felszerelt rendõrök ellen, és még 6 szöges akadályt is lóvá kell tenni. Persze ez után lépjél meg. A progi meg rihtig suv akadályt ad, ha meg megállsz, még el sem tudsz indulni rendesen azzal a vacak rendõrautóval...

RelakSfromhome
Egyébként meg kordon: A kocsik jobbára az oldalukat mutatják, ha minden igaz, ha meg lelassítok, minjárt körülvett 8 corvett, és csocsesz van...

RelakSfromhome
A game már 100%, csak a végén még van egy-két hajmeresztõen meredek dolog, amit nem akarok kihagyni (rap sheet-en minden némbervan), és már ahhoz kellett, mert szobaszétverés határán voltam 😛

De ha gondolod, elküldöm, meddig jutottam minden csít nélkül 😛

Vviikkttoorr
nah..köszönöm szépen...végre valaki aki érti az egészet<#buck>

IMYke2.0.0.0
Én sem vagyok csalás párti, de ez a játék néha tényleg elveti a sulykot, meg tudom érteni azokat, akik komolyabb csaláshoz folyamodnak.

Az õ dolguk...ha nekik úgy jó...