Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Speeding (száguldás)
Excessive speeding (Nagy száguldás)
Wreclkess driving (Felelõtlen vezetés törj össze minél több xart)
Hit and Run (menj neki minél több civilnek)
Damage to (of?) property (szintén törés-zúzás)
Drive off road (menj pl földútra, stb)
Ramming Police Vehicle (zsaru megkoccolása)
Resisting Arrest (megkapod, ha legalább egyszer jön a cooldown
Ezek közül melyiket nem tudod megszerezni?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
az a lényeg hogy száguldozok ezerrel és nemtom tûllépni az öt kihágást
nem írtam le (bocs)<#szomoru1>#szomoru1>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kéne nekem egy olyan tipp amivel gyorsanösszetok szedni 5nél több sose jön össze
kellene vmi tippecske mert most jönne asszem a 3madik emberke
corvettem van + egy merci + nemsokára veszek lambot mert elkeztek összegyûlni a befizetendõ bírságok
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
8S5D-KK2L-1CB0-R564-2DEV
9CSS-NN8G-31DE-TB3J-4DEV
HZ9H-QS1F-ECA9-24IH-2DEV
0R5V-GJ5U-0ED1-4F4J-3DEV
Nincs mit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Mert kicsit beszaggat a játék...
Ha képet csinál,hova menti?
Glory, Glory Man. United!
Speedtrap-et akartam írni, de annak más a vége fõcíme
Legközelebb, ha csítes képet akarsz betenni, akkor
1. gondold végig, mennyi az a reális sebesség a NFS:MW-ben, amit még el lehet érni egy tuningolt járgánnyal <értsd: a 446 km/h erõs túlzás!>értsd: a 446 km/h erõs túlzás!>
2. akkor és olyan képet készíts a rekordodról, amikor ill amelyen nincsenek árulkodó jelek <értsd: itt a fordulatszámmérõ például>értsd: itt a fordulatszámmérõ például>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
CSAK a Fradi
The Matrix has you...
Na ne etess minket!
ha már trainerezel, a 999 lenne a minimum, trainerrel 3000 felett is lehet menni! büszke lehetsz a "rekordodra"! <#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Bemész a save house-ba és ott kiválasztod a kocsit amit elakarsz adni és nyomd meg az 1-es gombot!
És kijön hogy akarod-e vagy nem!
Onnan már megy gondolom!
<#vigyor3>#vigyor3>
egyébként Én már néhányszor megcsináltam a Mátrix 2 egyes jeleneteit, mármint amik az autópályán játszódnak😊) idõlassítás mikor odaérek az útlezáráshoz, fullgáz+nitró, szétcsapok köztük, aztán nézek hátrafelé és az üldözõk szépen csinálják a szaltókat a levegõben😊)) nagyon állat.
The Matrix has you...
Örök speedbreaker + ultra gyorsulás = földkörüli pályára állított civilek, zsaruk 😄 Egyedül a kamiont nem lehet eltolni 😄 Majd rakok be képet
A challange-et meg csináld meg, legalább addig, amíg a civil kocsikat letudod 😊 Ott az alap zsarukocsi (Civic Cruiser) rázós egyedül, a keménykedés csak utánuk jön 😊
Addig meg akár azt is csinálhatod, hogy csak a tollbooth-okat hajtod végre
Én még csak a 4es ürge ellen fogok menni!egyebként egyet értek!sztem is az eleje volt a legjobb!!
BUÉK!!!
Eladni az autót az a "select car" és "1"-es gombbal tudod !!!
összeségében inkább az eleje tetszik a játéknak, mert ott még nincs akkora sebesség és nem folyik ki a szemem 10 perc után. az irányítás rettentõen rossz, valósághûségnek a szikrája sem volt benne a fejlesztõk agyában. de hát ez van.
The Matrix has you...
Razor után a zsarus üldözést 8 perc 15 mp alatt letudtam! <#nyes>#nyes>
Olvastam valahol, hogy az autokat el lehet adni a jatekban de en eddig meg nem jottem ra, hogy hol vagy hogyan. Tud valaki errol valamit?
Megoldottam a problémát. Át volt variálva a billentyûzetem és ezért nem engedett be a tuningoló helyre. Visszaállítottam az eredeti billkiosztást, most fasza minden!
Lamborghini Murciélago-m max sebessége
Toyota Supra-m max sebessége
Meg értem aki csal,mert maga a játék is csal !!!
3.dik nál tartok és má nagyon idegesít a játék !
Nyertem egy Vipert !
Egyébkén csalni azért nem fogok !!!
Zsaru azok nagyon durvák (fuuukkk)!!
Ez egy ilyen játék,ha nem ilyen volna nem kéne a kutyának se !
Egyébként meg végeztem.
MINDEN maxon, ebbõl magára a játékra, és a challange-re vagyok büszke, mert az csalás nélkül volt. Most elteszem, a kormányt is, és lesz egy rahedli szabad helyem ^^
Például az mekkora fasság, hogy vacak civic cruiser-rel kell nekiállni a state undercover vehicle és SUV Heavy gépekkel felszerelt rendõrök ellen, és még 6 szöges akadályt is lóvá kell tenni. Persze ez után lépjél meg. A progi meg rihtig suv akadályt ad, ha meg megállsz, még el sem tudsz indulni rendesen azzal a vacak rendõrautóval...
De ha gondolod, elküldöm, meddig jutottam minden csít nélkül 😛