23376
-
macskajancsi #21404 Nem tudja valaki,hogy hol kell beírni a kódokat az Need For Speed Most Wanted-ben.
-
Jocy10 #21403 Sokat akart a szarka....
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
-
Sztem akkor még ugy volt hogy benne lesz azt meg kiszeték! -
Mit csináljak? Feltettem valami szart(shop spezial) azt nem tom megnyitni a mentésem mert azt írja ki megsérült!!!! KURVA ANYJÁT!!!!!!!!!!!!!!! -
Jocy10 #21400 Kicsit mentem a betonkeverővel....
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
-
donoki #21399 Hát max ott :) -
Miről?
-
de a garage-ban vannak képek róluk! -
Sehogy.
-
ÉS a Beton keverőre, hogy lehet felnit rakni? -
Hogy lehet a CHEVROLET CAMAROt tuningolni? -
Én se találkoztam vele, nincs is videóban benne! -
Én csak egy plakáton szoktam látni városnézés közben!
-
donoki #21391 Hát én se láttam azt a csajt -
Szerintem ő nem az, teljesen máshogy néz ki! -
donoki #21389 Na mostmár látom 

-
ő Crossnak az asszisztense legelső movieban benne van de kicst másképp néz így ki! -
barmi #21387 akarom mondani: Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition-RELOADED
-
barmi #21386 Hi. a faqban kiirhatnátok a RELOADED változatot is, ugyanis az is kintvan már és van hozzá 1.3 pecs és KREKK IS!! N.F.S.M.W.BLACK:EDITION. RELOADED! -
Ki ez a csaj?
Nekem edig még nem szerepelt!
Amikor még nem jelent meg mindig ezt mutogaták azt most meg semi sincs róla! -
na ezert kell a qrva magyaritas :D -
Van olyan, hogy FAQ. Ott van baloldalt!!
Hogyan tudom átállítani a mp/h-t km/h-ra?
Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre!
-
Te tudod hol kell?
-
Szerimtem egyszerűbb ha nem a városban keresed, hanem a SAFE HOUSEban a BOUNTYra mész! -
Tessék, íme az emlegetett kérdés... 

-
Hol lehet átállítani a mph-t km/h-ra? -
Egyetértek, ha megyek valami kihívásra szinte biztos, hogy feltünnek. Bezzeg ha már nincs több feladat, de büntetést kellene szereznem, akkor szinte bármit csinálhatok egy óra mire ráakadok egyre. Az + hab a tortán, hogy ha annak a szerencsétlennek nekimegyek szinte biztos, hogy rongyátörik, és máris kerestem vele 500 büntit. Persze ha a fél város üldöz akkor hiába megyek neki 1* legalább 3 ütközés kell
-
Azt hiszem, hogy kezd a játék felidegesíteni... Lehet, hogy hülye vagyok, hogy nem látom át, mi értelme van ennek a folyamatos rendőrségi üldözésnek?
És a rendőrök akkor miért nem jelennek, ha porrá törjük a város összes berendezését? -
Mindkettő. Például: cementes kocsival is nyomulhatsz.
[Mivel engem qrvára nem izgatott fel a dolog, így nem is tettem vissza a NFS:MW-edet miatta.]
-
Én ezzel szemben azt nem értem: ha valaki segítséget kér és te nem tudsz/nem akarsz segíteni, akkor minek kell fikázni. Te legalább anniyra lehúzod a topikot, mint ő, de lehet még jobban is.
-
Karrier garázs vagy a kinti? És még a civil járművel is lehet furikázni?
-
Egy olyan csalás-MOD [sokan azt állítják nem csalás, pedig az], melynek révén a játékban nem 32, hanem akár 50 autó lesz a garázsban, a játékban szereplő összes járművel gurulhatsz...
-
Jó, de mi az?
-
Nem érdemes.
-
Mire jó a shop specialt? Érdemes letölteni?
-
Lacika 79 #21369 mi a fasznak tölt le az ember bármit is egy játékhoz (vagy úgy általánosságban) ha fingja nincs, mit hogyan is kéne csinálni? ez számomra örök rejtély marad 

-
most azt kell csinálnod, hogy vissza olvasol és ott levan írva. -
Szobi24 #21367 letöltöttem a shop spezialt és most mit kell csinálnom?
THX a segítséget! -
donoki #21366 Hehehehehe...lol
De jót nevettem
-
mert nem fogjak folyamatosan azt kerdezni, hogy hol kell a merfoldet kilometerre allitani :D
[/IMG][IMG]
[/IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]