23376
  • Clava
    Emberek hogy lehet ilyen utcai autóval menni?
  • scorpeeon
    Hali! Na, kipróbáltam a Car Tuner Junkman-es változatát, megnyitottam a Lamborghini Murciélago-mat, amivel 407 volt a rekordsebességem, és láttam, hogy a Nitro és a Bremsen (fék) kivételével mindenen rajta volt a Junkman és persze az összes alkatrész ultimate volt, mindez szabályos játékkal, és ezzel a kocsival mentem 407-el. Próbaképpen rányomattam a másik 2 Junkman-t, hogy mennyivel lenne úgy gyorsabb, és így is ugyanúgy 407 volt a max sebesség, Porsche Carrera GT-vel is kipróbáltam, azzal meg 405 volt a max sebesség, ezt nehezebb volt jóval elérni, mint Lamboval a 407-et. Tehát és azt mondom, hogy ebben a játékban 407-nél többel nem lehet menni csalás nélkül.
  • Amse
    ezekszerint nem olvastad el.
  • Balli
    Azzal kezdtem termeszetesen, az mire ad választ?(kérdéseim közül)
  • IMYke2.0.0.0
    Bannerben a FAQ.

• Balli
    Sziszatok,
    A Balck Edition az a 4CD változatú? -a sima változathoz nem lehet letölteni vmi upgrade-t ami feljavitaná B.Editionná?
    Nemsokára meglesz a game, pár kérdésem lenne. Azt olvastam, hogy az 1.3-as patch javít a hálozati játékon, (ez engem nem igazán érint) más javulás van, gyorsabb lesz vele a game? +olvastam, hogy voltak vele bizonytalanságok, pl.:kilépett a játék... ez is érdekelne, mert akkor inkább nem raknám majd fel.
    Egyébként van még vmi nagyobb javitás/mod amit érdemes felrakni? +a magyarosítást-erről is panaszkodtatok régebben, hogy nem bizonytalanná teszi a játékot, nem éri meg felrakni, de mi miatt is pontosan?

Vmi jó, részletes játékleírásról linket szivesen fogadnék (bár gondolom nem túl bonyolult a game:)
    köszönöm előre is
  • Lacika 79
    ha ez sem segít, túrd le a Catalyst-ot. Uninstall, restart, majd a Drivercleaner progit használd. Ezután tegyél fel frissebbet.
  • Mikiller
    Virtual Memory-t vedd 2Gb-ra (Min/Max is), Rendszertulajdonságoknál-Speciális fül lehet állítani.Restartot kell kérjen.
  • FCH kari
    szerintem ne arra törekedj hogy milyen sép a grafikád. vedd lejebb azt nemfog akadni.nekem 9800prom van és nekem is szagatott
  • kharesz
    Szevsztok!!

Légyszi valaki segítsen!!

Azagyamra megy...
    Elindítom a game-t néhány percig semmi gáz.. megy fa...án!! (Maxon van minden)
    Akkor kb5perc után egyet beakadt egy 3 másodp.re. :F Utánna megint megy frankón, de előbb vagy utóbb beakad végleg! Bámit csinálok kénytelen vagyok restartolni :O

Mítől lehet???? :F :(((

Ati club3d 9600xt ,barton 3200+, 5.11catalyst.. sp2

feltettem a pacth -et is

köössszzzz
  • FCH kari
    na egy nagy láma dolgot kérdezek feltelepitettem az 1.3 patch-t gondolom akkor a játék verzio száma 1.3?!amugy simán megy mindenféle crack nélkül imageval inditom
  • Lacika 79

Lehet, hogy nagyképűségemből fakad vagy nemtom, de ha valami problémám van, inkább utánanézek, olvasgatok, minthogy megkérdezzem, és lámának nézzenek az emberek, mert az nem olyan jó dolog :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én is így látom. Sőt, mivel hamar megjelennek az aktuális játékokhoz a Trainer és Cheat programok, ezen játékosok viselkedése így írható le:

[Erős általánosítás]
    1. Levadássza a netről - warez - a Játékot [FTP, fizetős vagy nem fizetős http site, DC++, Torrent, Kazaa stb.]
    2. 90%-os bizonyossággal el sem tudja indítani a manapság oly divatos védelmek egyikével védett programot
    3. Szétspammeli emiatt a játék fórumait szerte a neten
    4. Nagy nehezen leesik neki egy-egy pár mondatos használati utasítás, elindítási módszer lényege
    5. Elindítja a játékot, majd kilép és a fórumon elkezdi verni a nyálát
    5. a, - a játék randa szerinte
    5. b, - a játék szaggat [nem éri el a bűvös 100 FPS-t...]
    5. c, - a játék rövid [végig se játszotta még!]
    6. Ezek után rögtön csaláskódokat, trainert kér és keres a fórumokon és a neten!
    7. Egy-két héten belül hemzseg a neten a sok csalás, és ő csakis ezekkel tud nekiugrani a játéknak.
    8. Csalással [örökélet, örök pénz, sérthetetlenség, lebegés stb.] végignyomja a játékot, mint egy zombi, majd a fórumokon veri a nyálát, hogy ő milyen gyorsan végignyomta, s lehetőleg mások élményét is elrontja azzal, hogy elmondja, mi is a vége a játéknak: bizonyítandó, hogy ő bizony végigjátszotta...
    9. Rögtön egy új játékra kattan rá...

• Lacika 79
    Játszani nem lusta, de hogy bárminek is utána nézzen az emberfia, arra már képtelen. Ha mindenki így állna hozzá, nyitnék egy "Segítség lusta és láma gémereknek" boltot, és árulnám a tippeket, trükköket. Tutira jól megélnék belőle.
    Jah, és valszeg ezért van az is, hogy 1 hét alatt megunják a játékokat, ugyanis semmi kihívás nincs bennük. Semmi olyan ami lekötné őket, mivel úgyis segítenek, nem kell gondolkozni, vagy küzdeni picit. De valszeg csak én látom rosszul a helyzetet....
  • RelakSfromhome
    Fix ChkSum
  • bazs1
    Igen! Kiválasztottam és melyik gombra menjek?
  • RelakSfromhome
    Inkáb LOL magyarul :D

De kérdezt Loál Jánost!

Még akarok LOÁL-kodni!
  • Sland
    LOÁL = LÁFING ÁUT VERI LÁUDLI
  • RelakSfromhome
    leszedted a ShopSpezialt? igen? MELLÉ VANCSOMAGOLVA!!!!
  • bazs1
    Mondja már valaki mer már elvonási tüneteim vannak (pl.: német dalokat éneklek amiknek semmi értelme!!!!!!!!!!!!!)!
  • bigapó
    lehet, mert végülis KIröhögöd amit mondanak:) legyen igazad.
  • bazs1
    Honnan lehet megszerezni a SAVE GAME EDITORt?
  • RelakSfromhome
    Egyébként Laughing Out Loud: Hangosan röhögni

Asszem
  • RelakSfromhome
    Mert LOÁL!
  • bazs1
    azt miért írják minden hova?
  • bigapó
    Laugh On Loud. asszem. Hangosan Röhögni egyébként. mármint annak a rövidítése.
  • bazs1
    Kérdés1: Mit jelent a LOL kifejezés?
  • bazs1
    LOL LOL LOL LOL, de mi az?
  • bazs1
  • bazs1
    Mi a fene az a LOL?
  • RelakSfromhome
    What LOL?!
  • donoki
    LOL
  • bazs1
  • bazs1
    Hol találok ilyen save game editort?
  • RelakS
    OLVASS VISSZA!!!!!
  • Cat 02 #21409
    a legeleján nem ő az aki a négerrel eléd farol ?
  • donoki
    Lehet.
  • Prézli
    Hi all

Megvolt a játék,csak mivel ati kártyám volt fagyadozott egy kicsit,
    aztán ünnepélyesen lefagyott. Azóta leszedtem,de annyit megkérdeznék,
    hogy lehet-e a játékban szabadon flangálni a várodsan mint az NFSUG2-ben?
  • macskajancsi
    Van egy-két kódom,ha kell akkor másold ki!
    A kódok akövetkezők:
    givemethegto - Elérhetővé válik a Pontiac GTO
    iammostwanted - Az összes autó elérhetővé válik
    burgerking - Elérhetővé válik a Burger King Challenge
    castrol - Elérhetővé válik a Castrol Syntec Ford GT
    Fel, Fel, Le, Le, Balra, Jobbra, Fel, Le - Elérhetővé válik egy extra választható zseton
    Fel, Le, Fel, Le, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra - Elérhetővé válik a Burger King Challenge
    Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, Fel, Le, Fel, Le - Elérhetővé válik a Castrol Syntec Ford GT
    Balra, Jobbra, Jobbra, Jobbra, Jobbra, Balra, Jobbra, Le - Elérhetővé válik a Porsche Cayman S
    Fel, Le, Fel, Le, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra - Elérhetővé válik a Burger King Challenge
    Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, Fel, Le, Fel, Le - Elérhetővé válik a Castrol Syntec Ford GT
    !get-set - Elérhetővé válik az összes rendőrautó a Tuner Takedown játékmódban
    !bacon - Extra $100,000
  • bazs1
    Van valahol egy tartalék mentés?