Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
SHOTOKAT BAZMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spenser
Az biztos!!!

DJ Bee18
Csak a Porscheval egy bajom volt, a sebességábrázolás szerintem nem volt elég jó. Pl. én úgy éreztem, hogy megyek 60-70 nel, közben a km óra 120-140 et mutatott. De egyébként egész jó volt. De az nfs6, hát az szörnyû, a grafikája viszont a legjobb volt szerintem, de kb. két hónapot játszottam vele 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nem tudom ki hogy van vele de én még mindig nyomom a Factory Drive-t az NFS 2000 -ben. Szerintem az a rész is sikeres volt , és ha egy kicsit is vissza térnek ahhoz a stílushoz akkor már rossz nem lehet.

DJ Bee18
A minõség hanyatlására céloztam.

thedriver
Hanyatlás? A piac diktál, ez alapján pedig az Underground sikeres volt. Nem hiszem, hogy az új rész jobb lesz, sõt, ha lehet, tovább silányítják a még egyszerûbb játszhatóság kedvéért. Sajnos.

M@TriX
jah változó napszak...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tom3
Végre nem sötétben lesz?
Mert én igazábol semelyik Underground-ot nem próbáltam ki mert képek alapján se tetszett.
Nekem az underground 1 elötti részek tetszettek.
DJ Bee18
na ha csak az nfs4-hez kicsit is hasonlít, akkor már fasza lesze. Szerintem mostmár a hanyatlás után talán összeszedik magukat

Eper
Sok újat nem fog mutatni... <#szomoru1>

Nem értek a lovakhoz

Bandi 18
NFSMW: NFS Most Wanted now official 2005.01.25.
Tehát a hivatalos bejelentés megtörtént<#vigyor2>
A megjelenés 2005 végére várható a(z) NFS-Planet hírei szerint!!!

ranGer2
nem-nem 😉 már csak azért se mert itt lesz rendõr és végre nem csak vámpírmódjára éjjel közlekedhetünk!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kit--Kat
kár pedig már tényleg jöhetne ferraris lamborghinis üldözõs belsõnézettel!!!😞 szerintem!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pyx
várommár, jó lesz ez

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Nem3sis At Work
ezexerint ez is ilzen underground fele tuning sz@r lesz..

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Bandi 18
A mai nap különleges nap, olyan kulcsfontosságú - ezt talán a legkissebb túlzás nélkül mondhatom, rally rajongók kövezzetek meg... - játékról kaphatunk információkat, mint a Need for Speed következõ epizódja, a Need for Speed: Most Wanted. Mint azt ahogy a cím is következtetni engedi, az új részben kulcsszerepet játszanak majd a rendõrök. A 15 különféle rendõrjárgánnyal igen komolyan meg fog gyûlni a bajunk, bár a direkt erre az esetre fejleszthetõ képességek (mert ilyenek is lesznek), valamint az utcákon fellelhetõ interaktív tárgyak felborítása, ide-oda lökdösése könnyen segíthet némi elõnyt nyerni. Azt is lehet már tudni, hogy mégnagyobb jelentõsséget kapnak majd az optikai tuningok, mely így sokkal nagyobb befolyással lesz a rajongói táborunkra, mint eddig. A közel 100 eltérõ autó pedig szintén nagyon ígéretesnek hangzik, hiszen a repertoárban szerepelni fognak a már szinte legendás amerikai izmos, benzinzabáló állatok, valamint az ázsiai és európai import járgányok is egyaránt. Mindezekkel összesen nyolc különbözõ módban közdhetünk meg, melyek a következõk: Toll booth races, Speed trap photos, Outrun, Outrun best route, Circuit, Sprint és Knockout. Ha pedig még ez se lenne elég, talán a 4 teljesen egyedi régióban percrõl-percre dinamikusan változó idõjárás leejtheti az állatokat.
Nos, ez bizony kedves hölgyeim és uraim, meglehetõsen finoman hangzik, azt hiszem ebben egyet érthetünk.😊 És hogy mindez mikor lesz elérhetõ? A tervek szerint már idén novemberben megjelenik PC-re és az összes fontosabb konzolra (XBox 2-es, Nintendo DS-es és PSP-s változatról viszont egyelõre még nem tudni semmit).

forrás:www.gameronline.hu

CSOCSO
pedig a porsche volt az egyik leggjobb!
-legjobb fizika
-serules.jo grafika
-legjobb FFB tamogatas
thedriver
Be kell szerezni egy korabeli gépet. Mondjuk egy 486-ost, esetleg egy P1-est. Az az igazi true feeling.<#vigyor2><#eljen>

Fefe
Nekem is a mûszerfal nézet hiányzik a legjobban.

Random work
A porsche nekem egyátalán nem tetszett mert útálom a porschet.
A mûszerfalnézet meg hiányzik remélem visszajön.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Fefe
Nekem gond nélkül megy Xp + Sp2 alatt

DJ Skyline
sajnos a gépemen nem akar futni az NFS SE...XP van fent és még feltenni sem tudom,mert visszadob az asztalra...

Fefe
Bizony nekem is az NFS1 -tõl eset le az álam akkoriban fõleg a mûszerfal nézetben ami akkoriban igen csak ütösre sikerült. Azóta egy részt kivévev(NFS:IV) szinte mindegyik része felejtõs volt számomra.

thedriver
Ha már itt nosztalgiázunk: nekem az NFS1 volt az elsõ, és leesett az állam tõle akkoriban. Ha jól emlékszem, az volt az elsõ játék, amelyben a kocsi csíkot húzott az aszfalton. Igaz, high grafikában (640*480) való futtatásához egy izomgépre volt szükség. A másik csúcspont az NFS Porsche volt. Azóta sajnos hanyatlik a széria. Az NFS UG 2 volt a mélypont. Pont ezért már nem hoz lázba a következõ.

DJ Skyline
én a kezdetektõl...NFS SE volt az elsõ nekem...onnantól az összes megvan kivéve az NFS II SE,meg az NFS(legelsõ)...

Random work
Nekem is! Én a kettõtõl kísérem végig a sorozatot.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alien
egyet értek 😊 Nekem is a High Stakes jön be a legjobban 😊

NuCLEARScoRp
Szerintem a NFS 3(HP1) jobb volt mint a 4 vagy az 5 ha nem is grafikailag de játékélmény szempontjából mindenképpen! A 6-ot meg jobb
elfelejteni.... de kár hogy nincs még november közepe <#shakehead>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

DJ Skyline
szvsz is jó hogy továbblépünk ettõl a tuningolós témától...kb olyasmi kaliberü NFS résznek örülnék,ami a IV(High Stakes)volt,csak szebb grafikábval,jobb fizikával...minden megvolt abban...zsaruk,napszakok,állítható idõjárás,változatos pályák...ha kb olyan lesz mint a IV,vagy az V(Porsche Unleashed) akkor már jobb lesz mint az Ándergránd'!😊

Alien
Én örülök, hogy visszatér a játék a régi vonalhoz, bár soká lesz még de jó lesz remélem 😊

grebber
Ehe várom ezerrel.

Next PC upgrade: 2022

Pyx
persze nem azt mondtam hogy az jobb topik, sõt :o)

egy szám 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

off
más lesz a színe

on

Taranov
Hát már az Underground 1 is uncsi volt 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
kíváncsi vagyok az xbox, és az xbox 2 között milyen különbség lesz 😛

zaki
jupíííí, én már várom, underground 3 már nagyon uncsi lett volna 😄

A Hot Pursuit 3 címet nem adhatták neki, az már egy kissé rókabõr-hatás lenne...

Nem3sis
ez már tetszik. legalábbis az ígéretek szépek azt majd meglátjuk mi lesz belöle..

Minden csak nézőpont kérdése.

Taranov
ja télleg, a need for speednek benne kéne lennie

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Jaja, ráférne egy átnevezés, mert így nem oan szép!
M@TriX
Need for Speed: Most Wanted
Megjelenés: 2005 végén

én legalábbis így szoktam, így egybõl látszik a kb. megejelenés is, ami általában minden embernek az elsõ kérdése. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Taranov
Hogy nyitnátok ennél elegánsabban topikot? 😊

M@TriX
háát lehetett volna elegánsabban is nyitni, dehát ez van...

ZsoltiMC
Miért, ezt nem? <#vigyor>
M@TriX
szvsz nem, mert azt egy láma nyitotta aki látta, hogy NextGen, pedig az azt jelenti, hogy köv generációs konzol. Szóval ennyi errõl az új résznek az a címe...

Random work
😄

Sephi
De azt nem a CSOCSO nyitotta vilagos? Es nem is az a cime vilagos? Es kapcsolf fel a lampat ejszaka mert akkor lesz vilagos!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NuCLEARScoRp
A hír tényleg igaz egy cikk a GameStar oldaláról:

NFS: MOST WANTED!!!

<2005. január 18. @ 21:27 - ZeroCool>

Hát kedves, tisztelt, és egybegyûlt hölgyeim és uraim! Egészen eddig kellett várni a Need for Speed újabb részének hivatalos bejelentéséig! Az NFS: Most Wanted a SPOnG csapatának exkluzív információi szerint Xbox, Xbox 2, Playstation 2, GameCube, PSP, illetõleg PC platformokra készül! Egy rossz hírrel szolgálhatok viszont, ez év végéig kell még rá várni... ami egyébként megerõsíti a korábbi pletykákat, mely szerint az Xbox 2 is debütál ebben az évben. Talán épp az idei E3-on!!!
Ahogy egyébként várható volt, ebben az epizódban újra lesznek rendõrbácsik, az üldözésekben akár 15 (!) autó is részt vehet 😊 8 játékmód várható (Multiple point races, Toll booth races, Speed trap photos, Outrun, Outrun best route, Circuit, Sprint, Knockout), a hatalmas bejárható terület pedig négy kerületre lesz bontva. Érdekesség, hogy az idõjárás a játék közben változik majd, akárcsak a napszakok. Az NFSU2-höz hasonló online versenyzési lehetõségek alapból benne lesznek, és közel 100 különféle verda. Miért érzem úgy, hogy megszületett az új kedvencem? 😄 Thanks jd.

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Pyx
szvsz errõl van szó