Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
de ha már ilyen beszólások százaival találkozik az ember...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

mi van most láttam h van ez a game,nem lehet megkérdezni???nem tudok semmit a játékról+olvasgattam visszafele de...miért kell ilyen p...lenni???nehéz irni 1 mondatot.köszi szépen,nagyon jo fej vagy,és segitökész,forum nem ezért van!!!!!!
M@TriX
dehogy nincs és lesz is még 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Bee18
ilyen nincs, vááááá <#violent><#falbav><#falbav>

HI!mikor jön?????????????????????????
M@TriX
épp ezt lehetne Need for speednek nevezni, mert: nem megy a kocsi vazze! Need for speed 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Bee18
Hegyre fel egyesben, mi? 😊), de akkor miért lenne NEED FOR SPEED? 😄

M@TriX
sztem lenne benne feeling.

DJ Bee18
Akkor mivel versenyeznél??? Ferrarilambo, tuninggépek, egyéb sportszarok helyett??
1.0 Yarisszal? Vagy 1.4 Golffal? 😄DD

M@TriX
úgy látom lényeges infóik nem sok van. 😊 sajna. várom már a konkrétumokat...

de a csajszi ígéretes 😊

DJ Skyline
ez is gamestar
nem olvasható,de azért beteszem!😄D

DJ Skyline
mostani Gamestar...

vki
Hagyjuk....

ACER Aspire 5738ZG

tigeroo
..ás mivan a külsõnézettel?😛
Atika :o)
<#hehe><#hehe>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Tufa
te magad vagy a vezetõ. ha belülrõl nézed, jobb ha valaki a helyeden ül te meg a hátsóülésrõl vezetsz?

vki
Mert csak! Autó vezetõ nélkül? Elég hülyén hangzik.

Monjuk ha nem lesz, akkor az nem azt jelenti, hogy nem fogok vele játszani, de azé nem ártana, ha lenne.

ACER Aspire 5738ZG

Tufa
na jó, de minek?

vki
Én is, de a Trackmania-nál még elnézhetõ, hogy nincs sofõr, de azé egy ilyen kaliberû játéknál már lehetne egy csóró pálcikaember.

ACER Aspire 5738ZG

Tufa
nem a sofõrt, hanem a müszerfalat, kormány ESETLEG a váltót szeretném belülrõl látni 😊

vki
Úgy néz ki, hogy most már lehet látni a kocsi belsejét it, de remélem nem végleges az, hogy nincs benne sofõr.

ACER Aspire 5738ZG

grebber
Már voltak 😊

Next PC upgrade: 2022

Bandi 18

hat remelem is 😊

M@TriX
dehogy, csak szarok a képek 😊

grebber
Nem rossz.

Next PC upgrade: 2022

M@TriX
nyami, fincsi lesz a dolog...

DJ Skyline
wow...corvette rendõr autó!<#idiota><#eljen>

Jol nez ki de a kepekbol latva ebben is esti versenyek lesznek 😞

toMpEr
Skynet
Énis gondolom hogy kamu mer nforce-on semmi és alig pár hete jött a hír a játékról...
Amúgy itt van: http://linkwarez.try.hu/
K A M ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! a haver haverjának a faterjénak az ismerõsének fia. amerikában dolgozik, és a haverja haverjának a haverja csinálja a gamet^^^^

Foszfor - jo arc :o)

Tufa
neki biztos megvan, mer õ bétateszter, sõõõt, õ programozza a porsékat a játékhoz 😄

DJ Skyline
hihetõ!<#idiota>

megin jönnek majd ezek a kommentek,hogy a haverokm haverjának megvan de nem adja kölcsön,stb!😄DD

egyébként tuti kamu!

Johnny23
ez melyik warez ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

szerintem is kamu a dolog

M@TriX
kamu sztem

Skynet
Amúgy hogylehet az nfs-t nutálni/szeretni mert arcade/nemarcade?😊

Egyik rész sem nevezhetõ fullos szimunak...Gran turismo,enthusia,és még soksok szimu közelében nem volt ilyen téren az nfsu egyik része sem (najuó talán az 1.) Arcadenak sem nevezném...Az arcade az inkább a B3 vagy Midnight club sorozat...
Nfs minig is egy átmenet volt csak hol ezt az oldalt közelítette meg jobban hol azt..
Részemrõl a tökömtelevan a ferrarilamborghini és egyéb sportszarokkal,tuninggépek rlz😊
Skynet
Egyik warezon (linkwarez) elméletileg fennvan a játék....
Valaki valami tapasztalat? Nemtom kamu-e,addig meg nemküldök sms-t😊
grizzly21
sztem jók az U-k is. Csak más világ. Kinek ez tetszik, kinek az.

tigeroo
egy baj volt az underground 2-vel:
hogy nem Underground 1 a neve..:l
szal az 1. részét ki is hagyhatták volna, marketing ide vagy oda..
hot pursuit 2 ami utoljára bejött..:/
DJ Skyline
<#idiota>
😄DDDDD

soulhunter
köszönöm a választ

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

NuCLEARScoRp
Nem ez a PSP-re (Playstation kézi változata) készülõ NFS Underground..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

soulhunter
OFF:

NFS U - Rivals

ez mi??? sima kicsinositott állapot,vagy 1 következõ valami?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
underground depressziv???
pfff...

ettõl függetlenül remélem, a zene marad ebben az (😎MW-ben 😊

Én ezért uninstalláltam 30perc után 😄 egy hajnali erdõs tájhoz fogható nincs amit ebbõl a részbõl teljesen kihagytak 😞
jó az optikai tuning meg minden, én is szoktam mûanyagoshoz járni, de alapvatõen szebb nem lesz a kocsi, csak talán eredetibb.
az igazán szép verdák, már úgy jönnek le a futószalagról, hogy azok már tényleg ott vannak kinézetben

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Mar varom a jatekot remelem jo kis game lesz 😊

kicsit már lehangoló az underground, folytonos sötétség, agresszív zene, villogó fények, tiszte depresszív hangulat 😊))
ideje egy szép napos tájas sportkocsis, szerintem.. <#vigyor3>

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.