Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora lesz a gépigénye???
\\__/) (O.o) ( } { )
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NEEE!!! ez már fáj
<#banplz>#banplz>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
...szerintem...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
és ha securom 7 védelem lecc,akkor minden ok....a crackereknek nem lecc nagy meló feltörni......még (vagy inkább márcsak) 2hét a demo....
nyomjuk online ba maj a demot?😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
No, de majd kiderül, csak nehogy az legyen mint a sims 2-nél hogy a nem eredeti játékban nem lehetett építkezni lehet, itt meg nem lehet majd nitro-zni vagy, tuningolni!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Egy érdekes link: Need for Speed - Most Wanted Linux-ra?!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
amd 64 3200+
2x 512 mb ddr 400 ram
msi k8n neo
msi nx6600gt 128 mb
Az egész út, kockás volt, az égrõl nem bezsélve, álkitottam a grfikán de ugy nagyon csunya volt, haveroméknál is ilyen, nfs ung1 jobb volt szerintem!
amúgy 16körül jön ki a demo..
jéé már 2.a van.....már csak 2hét...😊😊😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
soknak elmene a gépigénytöl a kedve
de én kedvem elmehetne töle nyugotan
meg ez sem
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.