Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
maj akk elhiszem,ha látom,ho nfs:mw pc demo
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
November 3!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
de akkor monnya már meg vki a pénznek,h szójjon rá az ea ra,hogy adja ki a demot..😊😊)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
de remélem itt nem ez lesz..2héttel a megjelenés elött legkésöbb ki kell adniuk,mer ha nem....(ide azér nem írok iet,h bántom az ea -t mer skyline bácsi bannnol,de ez nincs itt,tehán nem szidtam az ea-t,csak sürgetném 1 kicsit õket..😊😊😊😊
amúgy én nem hoszek abba,hogy 11-14között adják ki,sztam pár nap és it van....
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
<2005-10-25 @ 13:58 - Berkenye>2005-10-25 @ 13:58 - Berkenye> (kommentek: 46)
Egy elejtett fórumhozzászólás bizonyosságot ad, hogy az EA Games gõzerõvel dolgozik a Need For Speed: Most Wanted demóján. Ha minden jól megy, valamikor november 11. és 14. között adják majd ki, vagyis a teljes verziónál kicsit elõbb. Az ugyanis elvileg november 25-én érkezik hazánkba.
Forrás :www.gamestar.hu
Bár adja isten hogy úgy legyen 😊
Az eddig legjobban optimalizált game amivel találkoztam, az a HL2 illetve a source engine-re élpülõ steames játékok...
A CS:S medium beállításokkal 800*600-ban olyan szépen fut, hogy énis meglepõdtem. 😊
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)