Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
tuti sokat melózott érte 😛 <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

XenonIceX
csórikámnak gallardója van hát nem semmi

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

A csajhoz megy. Amúgy fekete nem is olyan rossz.
DJ Skyline
kocsi csak akkor ha fekete!😄DD

Barró az a kép. A kocsi és a csaj is jöhetne.<#ravasz1><#eplus2>
burkusdió
viszont jó a kocsija!

DJ Skyline
topik nem fogadóiroda,thx!😄

Atkamon
Szerinted van délelõtt 18 óra is?<#vigyor3>

Tibor
akkor van a szülinapom😄<#vigyor3><#vigyor2>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ Bee18
ja akkor nov. 9. 16:00 😊)))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

quakerman
November 10 du. 18:00

Quake 4 The best FPS game!

DJ Bee18
nov. 9.

DJ Bee18
de a járgánya eddig a legjobb 😊 <#eljen>

Jagi
Igaz mostanában sok volt itt a stressz.

Sland
legalább nincs sok spam<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
nem baj,kell egy kis nyugi is!😊)

Sland
kihalt a topic....

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Jagi
Õ annyira nem jön be... a hajával kéne csinálni vmit. Frissen mosottan olyan lenne, mint a Házelhófé...

Bandi 18
Új karakter a 6.

és a kocsija

quakerman
<#nevetes1>

Jagi
Rossz voltam, bilincselj meg! 😊 <#idiota>

quakerman

BOCSIKA KICSIT NAGY LETT😊))

FOXX supreme
Én meg szerintem megse tippelem hogy mikor jön ki a demo, mer van az a hülye érzésem hogy amikor már a fullba a black list tetején járok, akkor hopp, kijön a demo...ha tényleg akarnak sikert, akkor még ezen a héten ajánlom nekik hogy útnak indítsák...vagy pedig felhívni õket hogy bomba van az épûletben ahol dolgoznak rajta, és ha nem adják ki sürgõsen repülnek!<#hehe><#hehe><#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

fireball
mindneki mond mindent,h itt meg ott mit látott,én már semminek és senkinek se hiszek..
maj akk elhiszem,ha látom,ho nfs:mw pc demo

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

wander01
wow jo tipp 😄 igy tovább ...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Nem3sis At Work
Egy regi screenshoton nov 6 volt a mbw rendszaman. szerintem 6.-a lesz.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

fireball
skyline tesóka,pontosítsad a dátumot...nem 11,hanem 1..😊a gamestar megin kavarja a szart...

wander01
remélem elöbb és buktam <#nyes>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
tartsunk egy "ki találja ki mikor dobják a demot" kontestet. a legközelebbi nyer, csak egyszer lehet szavazni. ime az enyém: november5 de. 8.45

NuCLEARScoRp
Ez a hír igaz de a Gamestar megint hozza a formáját és elírta a dátumot... a helyes dátum November 1-14 között valamikor megjelenik... mellesleg az én tippem
November 3!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

fireball
hát ez így van....
de akkor monnya már meg vki a pénznek,h szójjon rá az ea ra,hogy adja ki a demot..😊😊)

Kezdõdik a write-only powwa... <#szomoru1><#banplz><#lama>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

wander01
sehol demo gyerekek ezt idén már nem adják ki <#nyes>

DJ Skyline
😄DD
én is sürgetném õket,de nem hinném,hogy hallgatnának ránk...pénz beszél!😊)

fireball
az vicces lenne,monnyuk volt már úgy pár játékkal,h már napok óta tolom a warezról szerzett full-t,amikor írják mindenhol,h húúúúú itt a demo..😊
de remélem itt nem ez lesz..2héttel a megjelenés elött legkésöbb ki kell adniuk,mer ha nem....(ide azér nem írok iet,h bántom az ea -t mer skyline bácsi bannnol,de ez nincs itt,tehán nem szidtam az ea-t,csak sürgetném 1 kicsit õket..😊😊😊😊

DJ Skyline
sajnos a hivatalos megjelenés is ködös szerintem...mert láttam videó végén nov 16-ot,másik videó végén meg nov 17-et...ezért írtam a banner alá,hogy körül...nos nincs kizárva,hogy elõbb lesz full,mint demo!😄DD

Szóval eszerint elõbb lesz teljes,mint demo,mert amcsiban hamarabb megjelenik.

wander01
vajon melyik forumokat nézik??

fireball
legyen..😊

FOXX supreme
LEGYEN IGAZAD!!!

fireball
ááh nehogy aszidd,h ezek után nem kérdezik meg...jön minnyá vmi kis hülye és :"mikóóó jön má az a kurav demo???" szöveget benyomja,amikor 3hsz el lejjebb ott van leírva,h mivan
amúgy én nem hoszek abba,hogy 11-14között adják ki,sztam pár nap és it van....

DJ Skyline
én próbálok ez ellen tenni,lásd banner alatt,meg törlöm a nem ide való kommenteket pl a demo kérdezgetés,de minden hiába!😞(

scorpeeon
hát ha komolyan ekkor tervezik a demó kiadását akkor elmehetnek az annyukba 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lehet... viszont ennek tükrében nem lesz töb MIKÓLESZMÁÁÁÁDEMÓ?-hozzászólás. Legalábbis remélem, mert az utóbbi idõszakot elnézve óvodás szintre süllyedt ez a topik.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

TothLaci
Szerintem ez kacsahír...
FOXX supreme
Hát..akkor ennyi a demonak! azt mondjak hogy 1-vagy 2 nappal elõbb jön ki a teljesnél, akkor azis lehet hogy már nemfogok demozni, hanem egybõl a fullal ! Grafika meg jó lesz, nem kell izgulni miatta, persze, vannak szebb játékok, de ez a garfi ebben a játékba jó, bárcsak már azzal kéne pepecselni hogy hogy állítsam be...

NFS Most Wanted demó hamarosan!

<2005-10-25 @ 13:58 - Berkenye> (kommentek: 46)

Egy elejtett fórumhozzászólás bizonyosságot ad, hogy az EA Games gõzerõvel dolgozik a Need For Speed: Most Wanted demóján. Ha minden jól megy, valamikor november 11. és 14. között adják majd ki, vagyis a teljes verziónál kicsit elõbb. Az ugyanis elvileg november 25-én érkezik hazánkba.

Forrás :www.gamestar.hu

burkusdió
Hát, nekem az NFSU-k azt sugallták,hogy az alacsony gépigény nem a jól optimalizáltságból fakad...

Bár adja isten hogy úgy legyen 😊

Az eddig legjobban optimalizált game amivel találkoztam, az a HL2 illetve a source engine-re élpülõ steames játékok...
A CS:S medium beállításokkal 800*600-ban olyan szépen fut, hogy énis meglepõdtem. 😊

NuCLEARScoRp
Ez azt jelenti hogy jól van optimalizálva a grafika... és nem azt hogy szar lesz!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

mucsácsó
jahjah,mondom u2 engine...