Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet Pc-re nem olyan egyszerû megírni mint Xboxra?

Nem minden arany ami hörcsög.

Imremagdi
engem az nem zavar hogy az Eagames saját magával baszik ki - Mert nincs demo, ezért kevesebb ember probálja ki, kevesebb ember fogja megvenni a gamét.

De az nagyon idegesít hogy kiadták az xbox demo-t, és a nagyobb ember közösséget meg nagyívbe leszarják. <#mf3><#mf3><#boxer><#violent><#duhos2><#action><#gun>

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Atkamon
OK! OK! Jó!<#worship>

DJ Skyline
nem én nyitottam!😊
én csak átvettem a házigazdajogot'

Atkamon
Picit korán nyílt a topic!

Sland
azt tudom.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
nem...és én sem vagyok moder,csak házigazda...betudom állítani,hogy mi legyen a leírásban...azaz banner,linkek,egyebek,és hozzászólásokat tudok szerkeszteni...egy topiknak egyszerre 1 házigazdája lehet,max betud segíteni egy moderátor,ha nagyon gáz a helyzet...de moderátori jogokat meg nem osztanak csak úgy...😊))

Dave000
Ezek direkt szivatnak minket??? Nem fogom fel mért nem lehet kiadni már a demót... Hál' istennek legalább a megjelnése tisztázott... bezzeg a konzol majmoknak már rég megvan... biztos mindannyian játszanak a gémmel és addig nem képesek kikapcsolni amíg felteszik a demót netre...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Sland
nem lehet megosztani a moderálási jogot mi? tehát nem lehet azt megcsinálni hogy többen tudjanak innan törölgetni hsz eket ugye?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
kár

DJ Skyline
azt nem tudom megcsinálni!😊
de akkor meg valaki úgyis nyitna egy új topikot,azzal érvelve,hogy ez zárva van

Sland

mondasz valamit<#eplus2>

sike
nem tudná valaki bezárni a fórumot addig mig ki nem jön a demo vagy a teljes?
unalmas a sok faszság<#felkialtas>

-

NuCLEARScoRp
Atombrutál láma vagy!! <#lama><#lama><#lama><#lama><#banplz><#banplz><#bdead>

Innen töltheted: NFS Most Wanted

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

DJ Skyline
menjetek át az autó mánia topikba,ha szeretnétek még errõl beszélni...thx!😊

Háát....

Ha olyan béna lenne a vezetõje... a polának

Láthatod ,hogy jóval 10sec alatt mentek mind a ketten, enyit tudnak, max párezredseccel, tudnának többet.
Hoszabb távon szvsz a lambó nyerte volna.
Dehát el lett picsázva 400méteren az egyesek által istenített lambó.

Nehogy félreértsetek, nem arról van szó hogy a kispola kéne, hanme arról hogy minden relatív. 😉
princeofdark
Demo:Nincs(!!!),de állítólag Nov. 1-14 között adják ki!
Full:Nov. 16 körül(USA),Nov. 25 körül(EU)

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

FOXX supreme
hidd el, ha nagyon akarja otthaggya...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

fireball
semmi iesmi..😊
de ha enniyre elhúzzák,lehet h warezon hamarabb lesz full,mint h kiadnák a demot..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

DJ Skyline
nem-nem!😄DD

fireball
na jó,inkább veszek 1 kispolát,mint 1 szar lambot..😊😊)
igaz,a kispolába akkora lokk van,hogy ki kellett venni a hátsó üléset,hogy beférjen,meg 1 kis vázerõsítés is rárét,mer sszéthullott volna a nagy erõktõl..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

modellmaker
hhhúúú de szigorú lett itt vki. 😄 majd olyan lezsel a végén mint punki 😄DDDDD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

oké bocs sky

DJ Skyline
hagyjátok biztos 6-osban indult el a lambo!<#idiota>
na ennyit errõl lépjünk tovább,különben delete!😊))

meghát nem ilyen hangja van egy ilyen lambonak

hát ény hogy gyenge volt ez a lambo

Ez igy elsõ ránézésre valami Replika Lambo lehet...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

DJ Skyline
a cikkekbõl

Miért, hát nem tiszta Móni a nõ ezen a képen?

bodesz
mikor hol lehet megverni téged??? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

hát én szivessen megütlek

FOXX supreme
de jó az a gallardo...ezt már nehezebb lesz legyõzni!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

hát én is hagynám hogy megmotozzon aztán és is megmotozznám és aztán jöhet a "büntess meg"

Gyerekek, üssetek agyon, ha ez a nõ nem a Pokrivtsák Mónikára hasonlít!

Én hagynám, hogy megmotozzon, aztán kérném, hogy büntessen meg! <#szeret>

Ez honan veszitek amugy hogy 14 fele jön ki a demo akkor 26 meg a full ez akkora egy baromság

még jó
mé tenem?

Casseus
<#banplz>

ha te azt tudnád...^^

nem aért de már 600e-szer mindenki beírta és már engem is idegesít(meg szerintem még sok más emberkét), hogy minden órába beírja valaki a demoval kapcsolatos cikkeket.

Azt meghiszem.
drop
nem téged csak megint az lesz hogy mindenki a eat fogja szidni pedig egyértelmü ök a hibásak mert it szorakoznak a demovalpedig rég kiadhaták volna

OrioN the S
ÕÕÕ lehet 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

poliríznám a karosszériját😄

KIRÁLY A CSAJ

Duddits
Ne engem piszkálj, hanem a cikkírót!

drop
de legalább jól tenéd ki mert 1-14 közöt igérik

Vagy kirabolta az autó szalont.<#ravasz1>
Duddits
Én is berakom, hátha valaki nem olvass vissza.

NFS: Most Wanted demó jön - (pc) captainm - 2005.10.26. 09:23

Az Electronic Arts közhírré tétette, hogy a novemberben érkezõ Need For Speed: Most Wanted demó változata sajnos még nem lesz elérhetõ ebben a hónapban. A kipróbálható változatot alig a megjelenés elött, november 11 és 14 között tervezik kiadni, így közel 20 napot kell még koplalnunk érte NFS fronton. Csak kibírjuk majd valahogy...

Playware