Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ezt sose bánd😊 a mammut különben is budán van...<#hehe>#hehe>
amúgy az egész bpvel tele van a faxom😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
November 11-13. között az Electronic Arts egésznapos programot szervez a Mammut II bevásárlóközpontban, ahol Xboxon és PC-n lesz lehetõség kipróbálni a legújabb játékokat, a Need for Speed: Most Wantedet és a Harry Potter and the Goblet of Fire-t. Az érdeklõdõket a szökõkútnál várják.
nem fejlesztõ...csak egy pénzéhes kiadó
néha szerencséjük van DICE - Battlfield széria, Criterion - Burnout széria
és néha más fejlesztõkkel nincs...FIFA vagy ez az egyre csak süllyedõ NFS széria fejlesztõi
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Amúgy ez nem tetszik benne. Nem jó hogy ha legyõzted tied a kocsi. Mért nem úgy van hogy van egy alapkocsi mint itt, és vannak autószalonok, és ha van rá pénzed hiába hogy csak még az elején vagy de megveheted...szabadon amire telik.
olyat amiet akarsz, nem kell hozzá elsõnek lenni, ha van rá pénz, akkor megveheted a legjobbat is..
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Én csak a BE-t találtam...<#wilting>#wilting>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
pár nap és eluralkodik az nfs láz a neten!aztán meg a spam a fórumon<#idiota>#idiota>
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
silkroadforum.atw.hu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
silkroadforum.atw.hu
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Demo:Nincs(!!!),de állítólag Nov. 1-14 között adják ki!
Full:Nov. 16 körül(USA),Nov. 25 körül(EU)
Ez gy tök jó lenne most még egy ideig banner helyett. 😄
LOL
anno volt valami patch asszem underground 2- höz,hogy 2 autót cserélt le az aurópai verziónak megfelelõen...
de ha rosszul tudom, javítsatok ki!
Az hogy nem lesz, az butaság...
silkroadforum.atw.hu