Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"de kár, hogy nem pesten lakok"

hát ezt sose bánd😊 a mammut különben is budán van...<#hehe>

amúgy az egész bpvel tele van a faxom😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kaplan
NFS: Most Wanted az Electro Worldben is kipróbálható. Nem lesz nagy szám a rendezvény. Én már játszottam vele 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

matyi08
ha csak egy kicsit is, de kipróbálnám

szerintem ott lezsnek nynian hogy jáccani sem lehet majd!

matyi08
de kár, hogy nem pesten lakok

ezt irj a apc dome😄
November 11-13. között az Electronic Arts egésznapos programot szervez a Mammut II bevásárlóközpontban, ahol Xboxon és PC-n lesz lehetõség kipróbálni a legújabb játékokat, a Need for Speed: Most Wantedet és a Harry Potter and the Goblet of Fire-t. Az érdeklõdõket a szökõkútnál várják.

mohus
"az Electronic Arts,az egyik legnagyobb fejlesztõ cég"

nem fejlesztõ...csak egy pénzéhes kiadó

néha szerencséjük van DICE - Battlfield széria, Criterion - Burnout széria

és néha más fejlesztõkkel nincs...FIFA vagy ez az egyre csak süllyedõ NFS széria fejlesztõi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Tomo15
Jol ment a srácc,de nekiment pár doloknak azért😊pl a végén kivitt egy villanyoszlopot cask eppen a "király" gameben ésszre se lehet venni😉
FOXX supreme
Aha azis feltünt...azért csak újabb meg minden...meg a Mustang is hátrébb van! most akkor?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

SLICK
18:09 viktor23: most wanted demója fent van?

lol

matyi08
meg az rx8 nem jobb mint az rx7? mert kb 6 hellyel elõrébb van az rx7

FOXX supreme
Úgy tudom a kocsik erõsségi sorrendbe vannak. 1 felfele erõsödik de a képeket amit Lexatan belinkelt, azon a 19. a subaru, 20. az rx-7 es, vagyis jobbank kellene lenni a mazdának, de a subarunak a tovább vannak a csikok a skálán...most akkor a subaru jobb lenne?

Sland
egy videó amiben száguld a bmw-s és nem ér hozzá semmihez (fal autó stb)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

FOXX supreme
Na baszus mindenhol a BMW így meg BMW úgy, a végén meg menni se lehet vele...
Amúgy ez nem tetszik benne. Nem jó hogy ha legyõzted tied a kocsi. Mért nem úgy van hogy van egy alapkocsi mint itt, és vannak autószalonok, és ha van rá pénzed hiába hogy csak még az elején vagy de megveheted...szabadon amire telik.
olyat amiet akarsz, nem kell hozzá elsõnek lenni, ha van rá pénz, akkor megveheted a legjobbat is..

XenonIceX
zsíros

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

matyi08
ez micsoda?

nah, én meg olyat is olvastam mikor még messze volt a játék a novembertõl, hogy lesz VW Jetta is...<#nemtudom><#nevetes1>

Kaplan
Uhhh, basszus elnézést!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Ügyesebb vagy mint én!<#vigyor2>
Én csak a BE-t találtam...<#wilting>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

matyi08
na meg ahogy így nézem az autókat, egy gallardo-val is odaállnék a bmw mellé 😄

Danman
ahh oké vágom köszi..😄Mustang a kedvencem😊 persze Alfa Romeo-n kivül,amit még mindig nem értem mé nem raknak be...<#confused><#wilting>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

matyi08
addíg a mustang a verdája, míg el nem nyeri tõlünk. utánna a bmw-vel megy

csum666
Sose szotkam játékot várni csak fifát 😄 meg NFS-t szal csak így tovább!!!
pár nap és eluralkodik az nfs láz a neten!aztán meg a spam a fórumon<#idiota>

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

matyi08
ez igaz. teljesen. de azért pl egy rx8-al is odaállnék!

Danman
Razoré a Mustang lángokkal az oldalán????akkor csak akkor lesz a mienk ha az uccsó versenyen legyõzzük?:'(

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

lexatan
Ez szerintem így perfekt, ahogy leírtad. Csakhogy akkor a karierrt végig másik autóval viszed, tehát ezért írtam, hogy korlátozzák valamelyest a BMW szereplését. Mert szerintem sokan vannak, akik pl szívesen nyomnák végig a karerrt is BMW-vel, fõleg a döntõt Razor ellen...

silkroadforum.atw.hu

matyi08
én is azzal akarok!!

reménytelen
Úgy, hogy a karrier nagy részében nem lehet vele menni, pedig õk azzal akarnak.
clio1616v
Jááá 2 percel ezelõtti hozzászólás ...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

matyi08
akkor hogy értettétek, hogy nem lesz benne bmw?

sferrari
esetleg 😊

http://f1ferrari.hu

reménytelen
A karrier nagy részében nem lehet vele, de utána lehet.
sferrari
arról nem tehetek hogy nem tudsz olvasni : Nem Én irtam !!!

Sland
esetleg bluedragonwarez? 😄D

matyi08
ez honnan jött egyébként, hogy nem lesz benne bmw?

sferrari
Ez a olyan ismerõs nekem 😊

clio1616v
Csak az az 1 mi? 😛

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

matyi08
de ha egyszer karrierben van az, hogy elveszi a bmw-nket razor, akkor sztem az elsõ pár (kb 2db) versenyen azzal megyünk aztán a hulladákokkal, és miután a végén legyõztük Razort, akkor visszakapjuk és tolhatjuk vele. elvile ez a történet, és ez karrierben van. akkor hogy-hogy nem lehet vele játszani?

lexatan
Nem! <#wink> Mert az elején már van 4 unlockolt.

silkroadforum.atw.hu

clio1616v
Sõt ezek csak az unlockolható autók 😄

lexatan
Na várjunk! A BE-ben egy speciálisan tuningolt fekete BMW lesz (ala black edition). Azon kívül lesz SZVSZ még egy normál verzió. Na de most már bele fogok zavarodni... Mindenesetre az látszik, hogy a 32 autó között nincs. De ezek csak a karierrben feloldható autók többnyire (és karierrünk elején már BMW-nk van). Majd meglátjuk...

silkroadforum.atw.hu

tökmindegy mert pcre cak az az egy lesz!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Sland
A Most Wanted Pc-s !!! verziója se Amerikába se Európába sõt még Afrikába se jelent meg!!!

Demo:Nincs(!!!),de állítólag Nov. 1-14 között adják ki!
Full:Nov. 16 körül(USA),Nov. 25 körül(EU)

Ez gy tök jó lenne most még egy ideig banner helyett. 😄
LOL

Danman
a Cop Damage videó alatt meik zene szól?????nem jöttem rá:S :o???

aha miaz
burkusdió
de gondolom lesz majd valami patch amivel be lehet rakni a sima verzióba is az autót...

anno volt valami patch asszem underground 2- höz,hogy 2 autót cserélt le az aurópai verziónak megfelelõen...
de ha rosszul tudom, javítsatok ki!

lexatan
Mondjuk láttam már valami képen stock BMW-t, de az ugye lehetett ilyen quick race módban tuning elõtt is. Karrierben az elején biztos, hogy lehet vele menni, szerintem a végén is. Lesz benne BMW-csak a használati ideje lehet, hogy korlátozva lesz kicsit karierrben.
Az hogy nem lesz, az butaság...

silkroadforum.atw.hu

Sland
black edition