Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az télleg jó lenne..elenorral nyomni az fasza lenne,de a BE-e lesz 69 es shelby...az is hasonló stílus...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
haj, nagyon szép autó kár, hogy iszik vagy 40 litert...
elképzelném a garázsomba...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Pedig az annyira jól néz ki! Tegnapi tolvajtempóból jutott eszembe!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
u.i: Egy 1.6 player...
Azért nm mindenki van megáldva egy erõmüvel habár az UG2 már sztem a gépek 85% án fut...
akar vele játszani akkor annak biztos elég!!!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
de soha se adják már ki azt a rohatt demot..remélem a full-t ne makarják elhúzni...
Jöhetne már! Csak milyen lesz a gépigénye...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Szerintem meg a topik nem fog kihalni
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Én egyébként szeretem végigvinni a játékot ha érdekes a storyja...
A demo már nem is érdekel, a full-t várom.
mint ahogy az NFSU2-t sem vittem végig...
töltöttem egy 100% mentést és azzal nyomtam Quickrace-be...
vhogy nem érdekelt a játék végigvitele...
viszont órákat tudtam tölteni azzal,hogy a városban furikázok....
DEMO nem lesz. ezt a hetet kibírjuk. 😛
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
legnépszerûbb téma lesz... "honnan töltöttétek ?" "ennél és ennél a résznél segítsetek, mert elakadtam..."
JAAAAAAAAHHAHAHJJJ 😄D
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
hát én nemsok olyan láttam,és úgy fogalmaztam amúgy is,hogy szinte mind...nem mind,de nagyrésze...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
silkroadforum.atw.hu
nemtom hol van az a smile-im😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Olvass vissza... A #6300+ hozzászólásból max 10szer szóltam hozzá, szóval nem várom, nem vagyok rákattanva, sõt... De mind1, ha te mondod akkor az úgy van... <#mf1>#mf1>
Ki mondta, hogy nem veszem meg? <#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy meg semmi közöd hozzá, hogy mit csinálok és hogyan. Pl. neked eredeti win-ed van, eredeti az office-od, és a játékaid? Mert hozzám nyugodtan eljöhetsz, mindenem eredeti, szóval ebbe inkább ne mennyünk bele... <#vigyor1>#vigyor1><#wink>#wink>
basszus lepetézel, hogy kijöjjön meg csúcsszuper lesz..... megvenni meg nem akarod...ettõl szokott felfordulni a gyomrom
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az nem érdekel... <#vigyor1>#vigyor1>
newpest...isszák meg
Hogy 11én a Mamutban már lessz vagy hivatalos Demo vagy ha szerencsénk van akkor FULL.
Ezekszerint több mint valószínû, hogy 10-11én lessz a demo premier!! <#ravasz1>#ravasz1>
Vagy ha a FULL-t hozzák "tesztelésre" akkor az már az elötte lévõ napokban úgyis kintlessz nforce-on <#vigyor1>#vigyor1>
(amennyi kézen az át fog menni, nincs az az isten, hogy valaki ne csináljon róla gyorsan egy másolatot...)
Van egy olyan érzésem, hogy 12-13án már tolni fogjuk... <#vigyor1>#vigyor1>