Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
<#nevetes1><#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
vagy 2006 január 4-re csõdbe megy az EA mert nem adják ki azt a köcsög demot...

gergobaby
hol található a FAQ?

Toshiba L300-2C5

pl, hogy jan 4-re világ csúcs fog megdõlni az eladások száma miatt<#nyes>

igazából mind1 :ddd legalább van téma!! >😉) amugy lehet hogy vmelyik csávó nickje... na mind1...

bertino
én se tudom<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
miért mindenki valamilyen megjelenésre gondol a rendszámon lévõ dátum alapján?

FOXX supreme
kitudja hogy mi az a rendszámon...azis lehet hogy mégsem dátumot, hanem valami mást jelent.

akkor lett 😊 és ha hamarabb végeztek az azt jelenti, hogy nem siették el a végét, és igy remélem nem lesz benne bug.. habár.. na mind1😄 várom már!

bertino
lett 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

amúgy szerintem az nem 2005 jan... hanem 2006, 😄 2005 kizárt... olyan hamar nem csinálták volna meg.. akkor össze lenne dobva... simán 2006 jan ra számitottak, csak hamarabb kész lett / lesz szerintem !!

a szar oldaladat te ne reklámozzad!!!

XenonIceX
Akkor itt egy kis link NFS Magyar Link ajaánló nem mintha nem ismernézek:
NFS Street Racers - A legjobb magyar NFS Oldal
FMP - NFS Oldala
NFS Hírportál
DreamCaster NFS MW Siteja

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

FOXX supreme
Hát jó, de újjak nincsenek, ezeket meg már rég láttuk.

innen fejlõdött ki, ahol most tartunk.

akyyy
hol lehet megnézni azoknak akocsiknak aképeit a játékból, ami ajátékban lesznek?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

OFF:
Kandur elmondanád plz h milyen téma ez ami neked van? mert sztem fasza és kéne <#banplz>

XenonIceX
régi fos képek

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

2005
bodesz
rendszám -> JAN ...
vaze

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ezek de ronda kepek😄

FOXX supreme
Nagy a csend, beraktam pár régebbi képet...

anyira rajtavgytok a játékon hogy mindenki csalodnifog benne😊 tuti😊 amugy ug motorja lesz benne? mert ha igen akkor nemsok különbség lesz. más pálya auton kivül.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

geri15
Így van sajnos :||

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

És õneki honna van?😄😄😄😄😄😄

Kandurex
.... a semmire!

Befejezve a mondatot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ Skyline
látom volt értelme megcsinálni a FAQ-t<#szomoru2><#sniffles>

geri15
Ez az üzlet az egészben, ebbõl élnek a hardvergyártók, plusz jó sok pénzt kapnak a szoftver fejlesztõk is, mi pedig csak dobjuk ki a sok sok pénzt.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

reménytelen
A második kép de ocsmány <#idiota>
Megyek, veszek is 1 GB-os videókártyát <#idiota>
Kandurex
Na akkor figyelj:

Ez a kép ami itt található közel 2,5 megabyte. A kép itt készült pár perce.

És ez a kép ami itt van annyiban különbözik, hogy gif formátumban van, de egyébiránt ugyanaz a két kép.

A konkluzió a következõ: Ha van egy 64MB videókártyád és szeretnél játszani a játékkal, de készítõk bmp tex -teket használtak, akkor kiszámolható, hogy maximum 30 db különözõ texturát láthatsz egyszerre (ami egyébként sok). Viszont ha a programozó gifként mentették el akkor 500! db láthatsz! És most nézd meg a két kép közti minõséget! és gondolkodj el rajta, hogy van e értelme 512! MB videókártyának.

FOXX supreme
Meg most nincs értelme csili, vili utat betenni...mert az a cél hogy az utosó kavicsig tökéletes legyen..ez ami most van út tökéletes ide

Sanyix
Más is 😉 de grafikán kívül is lehet elõnye egy játéknak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

reménytelen
Én is azt mondom! Olvasd el a többi hsz-t is!
FOXX supreme
Engem egyáltalán nem érdekel az út...úgyse azt nézem, még ha nem is megyek hanem állok egyhelyben, akkor nézem azt...úgyis más köti le a figyelmem!

reménytelen
Kedvencek között van... <#smile>
Sanyix
Mmm hát igen, nfs3 úgy tépett fullmaxhiperszuperbeállításokon, akkor, a voodoo2-mel, mint állat, és kva jól nézett ki. És érdekes, hogy a környezet tükrözõdött a kocsikon és akkor még sehol nemvolt a kamusedermiértvegyünkújvideokarit 1.0-sem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Evogordon
Különben ki várja ezt a játékot?<#idiota> (unatkozom)

Kandurex
Reménytelen! egy pár perc múlva nézz el ebbe a topikba, igazolom az elméleted.

reménytelen
Hát az út az lehet, hogy szebb más játékokban...
Sanyix
Lehet de akkor nem kéne sok embernek aláznia a más játékokat hogy az nfs akármi ilyen meg olyan, ha ezse olyan hûdeszép...

Kandurex
Igazad lehet,... és szerinted miért nem engedett a fórumon bmp kiterjesztésû filekot szúrkálni? Azért nyilvánvalóan mert nincs értelme 20 megába belerakni, amit minimális romlással (nem észrevehetõvel) 60kbye -be be lehet illeszteni.

Tehát ami gurul, azt gurítjuk, ami kocka azt visszük és nem fordítva.

bodesz
nézd meg a trackert...
bt.xbox-sky.com

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Ez a baj... (mármint, hogy nem csak neked, hanem sokaknak...) <#shakehead>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Lt.Balu
F U..:/ Köszi srácok..

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

reménytelen
Evogordon
Ezt én is letöltöttem vagy 3 nappal ezelõt ne tölcsed le FAKE!!!!!!!!

DJ Skyline
fake...már egyszer lelett szedve egy ugyanilyen,és fake volt,ill. az Xbox-os demo ha jóé tudom!

fireball
lol
minek szeded le?itt van nállam boci cd-je oaddaom,ha kell

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
😊
atom fake,szem ne is tölcsd le,mer 100 hogy nem az mw demo...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Kandurex
Úristen. Most azon gondolkodom, hogy aki látta a 3. részt az tudja, hogy 4MB! videó kártyával is meglehetne oldani eszméletlen látványt, olyanyira, hogy akkora különbség nincs is, akkor mi a jó istennek kellene 100X annyi? Hogy bezabálta a kiadói - fejlesztõi - eladói média a józan gondolkodást és programozói tudást. Vásárló vagy, méghozzá hardware - software tudatlan és ebbõl a szempontból a legjobb. Neked simán belehetne dumálni, hogy 512 mega byte kell a játékhoz high opciókhoz.

Lt.Balu
Haliho!Nahszal átállitott hozzám egy haver,h "megvan MW demo,de valami torrent.." nah kcsiit utánanéztem és most ez történik:
http://www.sg.hu/galeria/10409839581131466652.JPG

Ez szép meg jó,egy érdekes: szept.25 van a kelt.nél...na majd meglátjuk mivel bsztak át ha lejön😊
Üdv:
Lt.Balu (HA-FUN)

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --