Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leslieboy
Nekem csak egy lehet,hogy hülye kérdésem lenne!<#idiota>Lesz visszajátszás a gameben??<#fejvakaras>Mert az nagyot nyomna a hangulaton,hisz az nfsu2nél is mindenki örült,mikor lett visszajátszás!<#vigyor>Vagy lehet,hogy majd csak az NFS:MW2-ben lesz!!<#nyes><#idiota>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

kovecses
igazad van! de az tutkó hogy jó game lesz! még ha a grafika egyeseknek nem is fog tetszeni! a hangok a verdák eredeti hangjai tehát abban nem lesz csalódás!
már nagyon várom! MÁR NAGYON! asszem megint sikerült felhúznom magam! <#violent>

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

M@TriX
témát mint topicot, vagy témát, mint "mikor jelenik már meg"?
de amúgy örülnék ha jó gém kerekedne belõle, mert a rendõrverdák törnek, szóval jó kis hétvégi zúzós gém is lehetne pár haverral nyomni, akik nem szeretik a simeket.
szóval kerekedhet belõle értékelhetõ dolod, de én realista vagyok 😉
ami nagyon tetszett az U2-ben (igen olyan is volt), az a hang volt, valami brutálisat szóltak a verdák és ez valószínû most sem lesz másképp, szóval azért rápillantok a gémre az tuti 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kovecses
mátrix te nem nagyon kedveled ezt a témát!? 😊

kovecses
Igen egazatok van! Nem ugy értettem... átfogalmazom...semmi értelem ennyire húzni az idegeket...a játék ezer éve készen van! akkor mia rákért nem kehet kiadni? Hogy a hüle fõiskolás majd a vizsgaidõszakban szijon miatta...? 😄

sferrari
Ha megjelenik a demo úgyis több ezer oldalon fennt lesz az ilyen kamuknak meg nem kell bedõlni !

http://f1ferrari.hu

DJ Bee18
milyen csúszás??????? az hogy DEMO nem jött, annak semmi köze a kiadási dátumhoz. <#falbav><#falbav>Az már régóta nov. 16.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

M@TriX
én biztos nem, mert szerintem béna lesz, szóval engem csak pozitív csalódás érhet 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
mihez képest? az U2 óta eltelt 1 év,az alatt csináltak egy új játékot! és nincs eltolva a megjelenés,szóval nem értem mit húztak el!?

Van egy olyan megérzésem,h hamarosan kinnt lesz,szerintem jövõhéten már tolni fogjuk a fullt.

kovecses
...egy játék kiadásának elhúzása jó dolog lehet...de ezt már túl elhúzták...
...lehet csalódni fogunk az egészben...

kovecses
na ja...most már nekem is kezd elmenni a kedvem ettõl az egésztõl...

Jagi
Van rajta 2 db amit annak neveznék. A többi elmegy, megint vagy 2 ami nem kellett volna, egyébként jó, sztem.

Szabó Péter
Édesa...szakadt volna a feje!

fireball
nah ennyit a demorol,100 ik átbaszás..nekem akármit mondhatnak,nem hiszem el,csak ha télleg látom,h itt a demo vagy a full....
ameik meg kitalálta ezt az egész ami demo ügyet,annak kitépném a kezét tõbõl...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

bertino
nagy része rap 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
áhh, kb csak két hete

kovecses
már nagyon régóta megvan a soundtrack...
és csak kevés NORMÁLIS zene van rajta...

mucsácsó
nekem má megvan azóta mióta kijött a lista, gyors összekapkodtam róla egy 17-18 darabot <#idiota><#vigyor><#vigyor>
mucsácsó
há, én csak azért várom max, hogy tudjam majd hogy a full hogy repeszt majd a masinán <#idiota>
megvan már nektek a soundtrack?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

kovecses
én csak a demot nem várom, mert már a fullra gyúrok 😄

mucsácsó
azfaxa akkor<#idiota><#idiota>
kovecses
csak te...

mucsácsó
eh...ezek a sok képek meg ez a felhajtás, harc a demóért elérte nálam azt, hogy egyre inkább kezd nem érdekelni a játék<#idiota><#idiota><#idiota>
csak én vagyok valyon így vele? <#fejvakaras><#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor>
DJ Skyline
látom kivették a banner alól az NFS MW Garage topikot!? igaz a saját fórumok között volt,de miért vette ki az aki kivette!? mert jó lenne szerintem,ha majd az autók nem ide lennének ömlesztve,hanem egy külön topikba mint anno az Ándergrándoknál' !így nem fognak elveszni a kérdések,kommentek a sok képek között...<#fejvakaras><#nemtudom>

DJ Skyline
nagyon nem lehet tudni,hogy milyen konfigon készültek ezek a képek...sõt semmit nem lehet tudni róluk szerintem...

engem sem! egyszerûbb lenne a helyzetünk...még a végén rosszat hoznék el...megütne a guta! <#zavart2>

ja másik, pl a lentebbi képek #6863 milyen konfigon futnak? vagy errõl így nem igen lehet tudni?

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

DJ Skyline
ha így haladnak azzal a játékkal,akkor azt sem tartom kizártnak,hogy majd a gyerekem fog már izgulni a megjelenés miatt!<#idiota>

STALKER ... azt se adták ki ugytudom😄 pedig jó ideje ki kellett volna.. ?!:S amugy EA nem szokott nagyon késnij jó cég :o)

DJ Skyline
minden kiderül a maga idejében!😊
mondjuk engem nem zavarna,ha csak a Black Edition lenne PC-re!<#idiota><#gonosz1>

Kandurex
Jók ezek a képek, nagyon rég játszottam már jó autós - versenyes - lopós játékkal 😄 Az Underground I -el játszottam ugyan, de a II -be már bele se szagoltam :/ remélem ez tetszeni fog.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én részemrõl már túlléptem a demó problémán, igazából most az foglalkoztat egyre inkább, hogy most mi a rák lesz itt a teljes game körül...azaz hogy most akkor csak BE-nk lesz, vagy mégiscsak lesz sima is /ugyebár nemrégiben be lett linkelve a sima PC-s borítója/, és hogy a BE exrái a cd-n lesznek-e vagy majd a DVD-n és akkor az is kell az installhoz, vagy utólag másolgatunk majd...
röviden: mikor és milyen médiákkal menjek a koliba!<#nemtudom><#vigyor2><#zavart1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Na még az kéne....<#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
azt mondtam,hogy szidjuk,nem azt,hogy szidod!😛😄

bertino
tudom, de nekem mondhatod, mikor már bennem van és várom... mellesleg én nem szidom õket, oké ? <#ticking> <#bee1>

DJ Skyline
de feleslegesen izgulunk,meg szidjuk az EA-t,mikor meglett mondva a frankó,hogy ekkor és ekkor jön ez és ez...😊
felesleges ezen görcsölni szerintem...

ajaj, én hl2-vel voltam igy... 1 éves csúsztatás nagyon odabaszott akkor... <#vigyor1>
(már akkor is 2 éve vártuk, totál készvolt mindenki és 2 héttel hivatalos megjelenés elött jön a hír, hogy +1 év)
Azóta már inkább semmit nem veszek komolyan, azóta nem izgulok semmiért, az volt a csúcs 😊 Ott kiizgultam magam <#idiota>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Sland
kéne csinálni visszaszámlálót

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tibor
nálam is ilyesmi volt

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

ígyvan!!
Kevesebb mint 1 hét a full 😊 Kezdhetünk visszaszámolni...
(bár még mindig aszondom, hogy pénteken már full kintlessz nforce-on <#hehe>)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Tibor
2 és fél nap

bertino
elõzõ résszel(UG2) nem volt gondom, azt se tudtam mikor adják ki 😄 egyszercsak szétnéztem NETen és láttam, hogy letölthetõ a demo, onnantól kezdve elkezdett érdekelni az egész itt meg... fél évvel megjelenés elõtt itt izgulok mikor jön már mert nyomni akarom <#schmoll2>

DJ Skyline
hagyjuk már ezt a demot...14-ig van a határidõ,nem? ma van 8.-dika...semmi okunk még izgulni,ha azt mondták,hogy 14-ig kiadják...nem lesz nagy durr a demo...tudsz menni 3 autóval pár verseny módban aztán kész...óra alatt meglehet unni majd...aztán meg jön mindenki izélni,hogy jöjjön már a full...inkább abban reménykedjünk,hogy nem fog késni a megjelenés,és a warez sem...nehogy az legyen mint a CoD2-vel,hogy megjelent amikor kellett,de a warez majdnem egy héttel késõbb jött ki...

Tibor
januárban

Tibor
lehet, hogy csak akkor indul el a játék😄

báttyó02
jajjdecsunya :cccc

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

geri15
milyen szépen kéred, tuti oda is adja

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

gergobaby
megvan.

Toshiba L300-2C5