Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
már nagyon várom! MÁR NAGYON! asszem megint sikerült felhúznom magam! <#violent>#violent>
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
de amúgy örülnék ha jó gém kerekedne belõle, mert a rendõrverdák törnek, szóval jó kis hétvégi zúzós gém is lehetne pár haverral nyomni, akik nem szeretik a simeket.
szóval kerekedhet belõle értékelhetõ dolod, de én realista vagyok 😉
ami nagyon tetszett az U2-ben (igen olyan is volt), az a hang volt, valami brutálisat szóltak a verdák és ez valószínû most sem lesz másképp, szóval azért rápillantok a gémre az tuti 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://f1ferrari.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
...lehet csalódni fogunk az egészben...
ameik meg kitalálta ezt az egész ami demo ügyet,annak kitépném a kezét tõbõl...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
és csak kevés NORMÁLIS zene van rajta...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
csak én vagyok valyon így vele? <#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
ja másik, pl a lentebbi képek #6863 milyen konfigon futnak? vagy errõl így nem igen lehet tudni?
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
mondjuk engem nem zavarna,ha csak a Black Edition lenne PC-re!<#idiota>#idiota><#gonosz1>#gonosz1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
röviden: mikor és milyen médiákkal menjek a koliba!<#nemtudom>#nemtudom><#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
felesleges ezen görcsölni szerintem...
(már akkor is 2 éve vártuk, totál készvolt mindenki és 2 héttel hivatalos megjelenés elött jön a hír, hogy +1 év)
Azóta már inkább semmit nem veszek komolyan, azóta nem izgulok semmiért, az volt a csúcs 😊 Ott kiizgultam magam <#idiota>#idiota>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Kevesebb mint 1 hét a full 😊 Kezdhetünk visszaszámolni...
(bár még mindig aszondom, hogy pénteken már full kintlessz nforce-on <#hehe>#hehe>)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!