Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mi a tökömet csináljak?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sztem jobb lett a burnout revenge , abból vehettek volna ki dolgokat , de mind1 , lehet hogy még megszeretem bár a NFSU2 se vittem végig mert nem tetszett a vége felé , de az 1 nagyon!!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
(jó mondjuk távolabbi kamerából nem érdekes,de mégis)
1ébként sztem
-graf. szebb,mint UG2
-arcados picit a cucc,de akinek tul könnyû bevenni a kanyarokat,javaslom a Hard fokozatot, és pl. Manual váltót!
-hangok überjók
- 1-2 bugocska (pl.szétzúzod a csatornafedelet de 1csepp viz se jön ki stb.)
...megaztán a FULL-ban kissé több "lehetõségeink" lesznek
nekem bejön<#eljen>#eljen>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
\\__/) (O.o) ( } { )
még ha kipörgés közben visszaengedem a gázt, akkor is csak füstöli a gumit :\
Nekem is ugyanez a lap+proci+vga várja otthon hogy meglessük együtt milyen is lett az új NFS.
Én úgy vagyok vele (amennyit a céges gépen láttam belõle) hogy nem lesz ez rossz game.
A grafikát mindig csak az fikázza aki 150 ezerért vett vga-t és elvárná hogy filmérzete legyen azokkal szemben akik csak 50 ezret adtak ki rá. <#idiota>#idiota>
Kiváncsi leszek akik most anyáznak, hányszor 10 órát fognak ülni mellette! <#nevetes2>#nevetes2>
PEACE! NFS POWA! <#taps>#taps>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sínen megy az autó? De hát nincs is vonat a játékba...
hogy a városba lehet e járkálni????
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://goo.gl/gd6Zi5
nekem még nincs meg mit lehet csinálni a a demoban????
hi alll
Sokan fikázzák a grafikát de nemtom miért. Szvsz gyönyörû. A project gotham city szebb lesz meg van valmi másik progi (test drive köv része?) de azok még a holdba vannak. 1séges és szemetgyönyörködtetõ a grafika! Nem kell elveszni a részletekben: néhány konzolos gyemekbetegséget leszámítva (kis felbontású árnyékok, soft shadow hiánya, kevésbé kidolgozott részek, itt-ott ganyé textúrák) hibátlan a grafika. 1ébként ezeket akció közben nem lehet észrevenni és sok +fps-t kapunk cserébe. A kamera kezelése zseniális, iszonyatosat dob a hangulaton. Aki fikázza és negatívumként értékel 1 plussz opciót az meg esetleg próbálkozzon azzal, hogy kikapcsolja. A hangokat nem gondoltam volna, hogy még UG2-nél is élevhetõbb szintre tudják hozni, szintén qrva jók. Jah, 1 dolgot hiányolok: a particle effekteket. Nem naon vitték túlzásba. Azokra a szép hosszú szikra nyalábokra gondolok, de lehet azok csak konzolon vannak...
Nagyon arcade az irányítás? Az lehet viszont kibaszottul élvezetes vagy ez már nem is számít? Aki kormányozni akar meg szimulálni annak sem kötelezõ mw-zni van bõven választék: colin, gp legends stb...
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Szerintem ahangulata valami fenomenális végre van sebességérzet az egész úgy jó ahogy van! Megérte várni rá.
De egy bibi van miért nem lehet online nyomatni? Valami CDkeyt kérne dehát az nincs <#wink>#wink>
Valaki tud ebben segíteni?
Battlelog: kvantahun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Na én is leszedtem a demót, és kipróbáltam. Nem értem azokat az embereket, akik pampognak, szvsz. az undergroundokhoz képest qrva jó lett! És visszajött a régi nfs feeling, amikor az erdõben a Viper-el próbáltam lerázni a zsarukat. Az ea-nak meg plusz pont, hogy elég sok verda+elég nagy pályarész került bele. Na jöhet a full. 😊) Bár én elleszek még egy darabig a demóval is. A graf is jó lett sztem, a lenti konfigon 1024-full, és hasít rajta (ja és nálam jó az árnyék, azt hiszem 😊).
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Van egy kis gondom: Van egy Microsoft sidewinder kormányom, ami tökéletesen müködik kivéve a Gta-kat, illetve az Nfs Most Wanted-et. A gond az, hogy nem tudom beállítani a fékpedált.A gázpedált, jobbra,balra kormányozást igen, de a fránya féket nem! Az a vicc, hogyha defaulton hagyom, akkor a gáz pedál lesz a felváltás és a fék pedál a leváltás. Van valami ötletetek?
Köszi.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
u dont have to listen anybody else but me
nekem egy szár gef4 esem van decemberig ugyhogy egy ideig szarul fogg menni.de utánna nem.
:3