Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld meg windózzal elindítani😊

Jah egen... hang nélkül autómata váltóval szinte jáchatatlan szintre degardálódik a game...

Kaplan
Beszarok! Leszedtem innen az SG-rõl a demót. Erre kiírja nem win32 alkalmazás.
Most mi a tökömet csináljak?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Még 1-2 dolog a hangulathoz: nem alég, hogy jó hangok meg jó grafika legyen. Sok kis apróság van ami naon fel tudja dobin a gémet. Pl.: én már a menütõl beszartam, annyira felfokozta a hangulatomat a hirtelen kameraváltásokkal, hogy már alig vártam, hogy elinduljak. A rajton még 1x beszartam, érezni lehetett, hogy ezeket a gépeket szinte szétveti a lóerõ. Verseny közben sem pihen a kamera! Amikor váltáskor lenyomja a csóka a kuplungot és 1 pillanatig erejéig üresbe van a verda (nem húz) a kemara "utóléri" a kocsit de amikor bereccsented 2esbe megint elkezd húzni és eltávolodik a kamerától, szinte kilõ...kebaszottul ott van uáhhhhh...

Istencsászár
😄 csak 1 bibi hard fokozaton a kocsi nemváltozik ugyan az😄 max a körülmények erõsebb zsaru kevesebb idõ vagy mittomén... a manual váltó meg alap...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem tudom , hogy vagytok vele , de engem annyira nem fogott meg.Grafika elõtt le a kalappal , de az irányítást eltúloztás sztem.nagyon jó hogy ugrál a kocsi meg minden de azért ennyire....De hátha majd az eredetiben más lesz.
Sztem jobb lett a burnout revenge , abból vehettek volna ki dolgokat , de mind1 , lehet hogy még megszeretem bár a NFSU2 se vittem végig mert nem tetszett a vége felé , de az 1 nagyon!!!!

[HUN]FaTaL
persze mert a 12 éves pistike élvezi hogy pattog a falon a kocsi ettõl még a játéknak köze nincs az autókhoz. inkább légpárnáshoz, vonathoz hasonlít😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
azhát😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

icespeakyy
hy..hogy lehet egy forumba a ban-t beillexteni..pls help..😄

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Szvsz a leírtakból következik, hogy nem. Vagy ez költõi kérdés volt?

Johnny23
nyah az elég gáz,hogy rendben hamár belerakták a söfõrt,ami tök jó,de legalább csináltak volna hozzá vezetõi mozdulatot is,amit pl. flatoutba tök jól megcsináltak, nemcsak ott ül,mint egy faszent mozdulatlanul
(jó mondjuk távolabbi kamerából nem érdekes,de mégis)

1ébként sztem

-graf. szebb,mint UG2
-arcados picit a cucc,de akinek tul könnyû bevenni a kanyarokat,javaslom a Hard fokozatot, és pl. Manual váltót!
-hangok überjók
- 1-2 bugocska (pl.szétzúzod a csatornafedelet de 1csepp viz se jön ki stb.)

...megaztán a FULL-ban kissé több "lehetõségeink" lesznek

nekem bejön<#eljen>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

😊 ebben van valami. Én monyuk annak ellenére, hogy eléggé megfogott tuti nem fogom végigvinni. Sajna már kinõttem belõle 1xerûen nem köt le de naon teccik. Ha jó lesz a multi akkor viszont sokat fogom neten nyomni, ez így volt az UG1nél is. Azt sem vittem végig de qrva sokat nyomtam neten.

Most tettem fel és nagyon jóóóóó

\\__/) (O.o) ( } { )

Scrat
Nem is tudom.
A NFSU2 pár ezer emberkét néhány hétre (hónapra?) a gép elé szegezett!

Istencsászár
ja, belepakolna millio agyontunningolt verdát, csajokat, zenét, megy a kampány csomo ideig és megveszi a nép csodálkozol?

Zetorg
még az tünt fel, hogy amikor elindulok a kocsival és elforog a hátsó kerék, olyan, mintha odaragasztották volna az elsõket a földhöz...csak füstöl, aztán fél óra múlva elindul a kocsi.szvsz ezt kicsit eltúlozták...
még ha kipörgés közben visszaengedem a gázt, akkor is csak füstöli a gumit :\

Na jó 1 hiányosság van amire mérges is vagyok és már az UG1 óta hiányolom, ez pedig az 5.1 támogatás. mijeza szar stereo 2005ben?😊

Scrat
De jóóóó!
Nekem is ugyanez a lap+proci+vga várja otthon hogy meglessük együtt milyen is lett az új NFS.
Én úgy vagyok vele (amennyit a céges gépen láttam belõle) hogy nem lesz ez rossz game.
A grafikát mindig csak az fikázza aki 150 ezerért vett vga-t és elvárná hogy filmérzete legyen azokkal szemben akik csak 50 ezret adtak ki rá. <#idiota>

Kiváncsi leszek akik most anyáznak, hányszor 10 órát fognak ülni mellette! <#nevetes2>

PEACE! NFS POWA! <#taps>

báttyó02
akkor remélem az elkövetkezendõ napokban/hetekben nemfogod állandoan mondogatni hogy milyen szar,hanem szépen elhagyod a topikot?!<#gonosz1><#gonosz1>htx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár
próbáld már ki a Wolrd Racing 2-õt teeeee

Az emberek többsége nem ezt gondolja. Ezért is jó az nfs mert a nagy többséget szolgálja ki és sokat dolgoznak azon, hogy ezt, hogy vigyék véghez, tehát mi fogja meg leginkább az emberek többségét.

Sínen megy az autó? De hát nincs is vonat a játékba...

van benne free race
hogy a városba lehet e járkálni????
OrioN the S
Sry ,de ez egy szar! Jól elbaszták! <#levele>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DJ Skyline
autózni!

Gépigényfika: detto ilyen gépem van (csak 2500ön megy a proci acc.: 3500+) 1280x1024 minden full, text filter és aa ki, hibátlanul megy... kb 40-60 fps így érzésre...

[HUN]FaTaL
az neked élvezetes hogy sínen megy az autó? vannak jó arcade játékok de az utóbbi nfs részek nem tartoznak ezek közé...

http://goo.gl/gd6Zi5

segítsetek
nekem még nincs meg mit lehet csinálni a a demoban????
hi alll
Naon állat! Megint telibe trafáltak a srácok. Ezért garancia az nfs márkanév😊 Mindig hoz valami újat amivel több mint az átlag. Sõt, az 2 és 4 kivételével (motorcity-t haggyuk) mind1ik irányt mutatott amikor kijött.

Sokan fikázzák a grafikát de nemtom miért. Szvsz gyönyörû. A project gotham city szebb lesz meg van valmi másik progi (test drive köv része?) de azok még a holdba vannak. 1séges és szemetgyönyörködtetõ a grafika! Nem kell elveszni a részletekben: néhány konzolos gyemekbetegséget leszámítva (kis felbontású árnyékok, soft shadow hiánya, kevésbé kidolgozott részek, itt-ott ganyé textúrák) hibátlan a grafika. 1ébként ezeket akció közben nem lehet észrevenni és sok +fps-t kapunk cserébe. A kamera kezelése zseniális, iszonyatosat dob a hangulaton. Aki fikázza és negatívumként értékel 1 plussz opciót az meg esetleg próbálkozzon azzal, hogy kikapcsolja. A hangokat nem gondoltam volna, hogy még UG2-nél is élevhetõbb szintre tudják hozni, szintén qrva jók. Jah, 1 dolgot hiányolok: a particle effekteket. Nem naon vitték túlzásba. Azokra a szép hosszú szikra nyalábokra gondolok, de lehet azok csak konzolon vannak...

Nagyon arcade az irányítás? Az lehet viszont kibaszottul élvezetes vagy ez már nem is számít? Aki kormányozni akar meg szimulálni annak sem kötelezõ mw-zni van bõven választék: colin, gp legends stb...

DJ Skyline
videót róla!😄

Istencsászár
semmi kül. körités jó, zene kifejezetten jó csak a játék szar

Scott21
nekem az tetszik a játékban, hogy lehet madmaxelni 😄
nem lett valami jó a kép..
madmax

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Számomra az egyik leglényegesebb dologról még nem esett szó. Milyenek a hangok? Valóban érzõdik rajta hogy olyan sokat dolgoztak vele?

A grafikáról annyit,hogy nállam 1024x768-ban val minden fullon van,kivéve az élsímítást és semmi gondom nincs vele, hasít rendesen,pedig nem 1 erõgépem van:AMD XP3000+,Ati Radeon 9800pro
huh végre demo! AMi be kell valljam valami iszonyat jó lett!
Szerintem ahangulata valami fenomenális végre van sebességérzet az egész úgy jó ahogy van! Megérte várni rá.

De egy bibi van miért nem lehet online nyomatni? Valami CDkeyt kérne dehát az nincs <#wink>

Valaki tud ebben segíteni?

Battlelog: kvantahun

M@TriX
jó gémet

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Evogordon
Köszi szépen 😊

Az én korimnál nemkellet a gáz,fék,jobbra,balra-t állítani,alapból jóhelyen volt,illetve ,minden autos proginál amivel én szórakáztam.Logitech Wingmanom van.
M@TriX
2-es bill-t nyomd le
hmm, ez is gyors volt 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Evogordon
Akkor még holl lehet? Különben gyors volt 😊

Hali!

Na én is leszedtem a demót, és kipróbáltam. Nem értem azokat az embereket, akik pampognak, szvsz. az undergroundokhoz képest qrva jó lett! És visszajött a régi nfs feeling, amikor az erdõben a Viper-el próbáltam lerázni a zsarukat. Az ea-nak meg plusz pont, hogy elég sok verda+elég nagy pályarész került bele. Na jöhet a full. 😊) Bár én elleszek még egy darabig a demóval is. A graf is jó lett sztem, a lenti konfigon 1024-full, és hasít rajta (ja és nálam jó az árnyék, azt hiszem 😊).

M@TriX
nem
elég gyors volt?

Evogordon
Valaki gyorsan válaszoljon. Csak a felbontást meg azt a vonalat lehet felvvenni a videó opciókba?

báttyó02
jó bula

crazyclone
ja, télleg?
és hogy megy átlagos grafika stb?

báttyó02
na nekem bejövõs a gamma,igy 10perc után<#gonosz1>

Sziasztok!
Van egy kis gondom: Van egy Microsoft sidewinder kormányom, ami tökéletesen müködik kivéve a Gta-kat, illetve az Nfs Most Wanted-et. A gond az, hogy nem tudom beállítani a fékpedált.A gázpedált, jobbra,balra kormányozást igen, de a fránya féket nem! Az a vicc, hogyha defaulton hagyom, akkor a gáz pedál lesz a felváltás és a fék pedál a leváltás. Van valami ötletetek?
Köszi.

Tojesz
Respect,és tisztelet<#smile>
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

VRSDM
lehet online, ill. van ojan menü, mingyárt csekkolom is 😄

u dont have to listen anybody else but me

DJ RX7
háááááááááááááááát....
nekem egy szár gef4 esem van decemberig ugyhogy egy ideig szarul fogg menni.de utánna nem.

:3

gergobaby
jó lenne ha lehetne online nyomni...

Toshiba L300-2C5