Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alph4
A Demoban melyik kocsi a leggyorsabb??

És a Lexus-al mentem 180 mérföld/órát (persze egy kis nitro befigyelt 😊)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Istencsászár
temég nemláttál jó Viper fizikát, most megmondom azt billel nemvezeted el ha bele gebedsz akkor sem😄😄😄:😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Scrat
NA kipróbáltam az otthoni konfigon... így már szebb! <#taps>

Szerintem teljesen jó kis game. (lesz)
Méghogy "sinautó"! Próbáld meg a Viper-t bepadlózni egy kanyarba! Úgy tolja a seggét hogy öröm nézni.
ARCADE GAME!
A forgalomba király a nyergesvontató, fõleg ahogy átsuhansz a pótkocsi alatt!
Ahhoz képest pedig hogy demo, elég tekintélyes méretû terepet be lehet járni.
De vajon miért villognak a piros rendõrlámpák??? <#idiota>

Én várom a FULL-t és tuti végignyomom!
Szerintem jó lesz!

FOXX supreme
fánkos, meg gumis, meg tornyokat kell megsemmisíteni....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

mégis mire számítiottál ember?????????😄😄😄😄

matyi08
azok a piros háromszögek mit jelölnek a térképen, mikor kergetnek a rendõrök?

de.... (vagy nem)
asszem igen, de lehet, hogy nem!😄

fitutufi
másnál is ilyen gecikockás az árnyék ?
amugy minden fullon van és akadás nélküli
ja és zsír lett 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

matyi08
a sebességmérõ órát nem lehet átállítani kph-ra?

FOXX supreme
Nagyan akciódus videó...komoly!<#eljen>

Istencsászár
dejó miért kell mindekinek leirni hogy nekem a x,y,z, kártyámon megy fullon és de király 😄:😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ez nem a BF2 grafmotorját kapta egész véletlenül ?<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

matyi08
6600-as kártyámon megy full grafikai beállításokon! egyébként sztem jó játék...

DJ Skyline
well,nem vagyok moderátor,és nem csak én törölgetem a kommentjeidet,szal mást hurrogj le,thx!😊

huu gyerekek
ezt figyeltétek ezt a hsz-t

bertino
Egy haloványocska házilag készített Trailer grafikát meg egyebeket nem fikázni, tulajdonképp csak a zsernyákok felöklendezését hivatott inkább bemutatni <#nevetes1><#nevetes2>

45mp, XviD 20 mb
NFS MW COPS_demo_final.avi

ja a zene végét sajna nem tudtam jobban összehozni <#shakehead>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme
Kedved szerint beállíthatod...

Scott21
nekem g

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

DJ Skyline
mi a baj? különben nem csak én tudok kitörölni a topikban kommenteket,bármelyik moderátor megteheti!😊

FOXX supreme
jobb ctrl....

Evogordon
Melyik gombal lehet az idõ belassítást aktiválni???

Dave000
hú gyerekek, próbáljátok ki hogy a rajtnál a tuningolt Mustanggal, auto váltóval induljatok el, úgy hogy az elejétõl fogva folyamatosan nyomjátok a nitrot, vmi iszonyat az a hang!!!, olyan mint vmi drag verda, nagyon durva...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

serito
Ha mindent full-ra raksz akkor igen.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Istencsászár
jönnek vagy mennek?

ezt meddig hagyod benn skyline
😊))
UnknownAsshole
Azért hogy ne legyen szar ! <#idiota>
Istencsászár
ea

k8bal
hát nem forradalmi de ellehet vele játszogatni... nekem tetszik!
majdnem max grafon simán fut! az U2 ien graffal akadt...
egy valamit nem értek!!
miért van ien szépen aprólékosan kidolgozva a mûszerfal meg a belsõ ha nem enged belsõnézetet!?!?!?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

janos666, ha téged agyonver már a kiváncsiság, és mindenki azt mondja durva a demo, akkor is megvárod a fullt mi?
Mindenki azt várja szerintem, ezért nem tudom mit kell neked ilyen apró dolgokban is májerkedni...
üdvözletem
név
Kösz szépen Stex, magamtól lehet nem jövök rá<#zavart2>

Gameplay-be vana units, azt kõ átállítani...

Johnny23
akinek csakugy "ugrál" a kocsin a "visszaverõdés",az állítsa a "kocsivisszeverõdési frekit" MAX-ra !!! 😉

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ja

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

FOXX supreme
Sztem fának az árnyéka...nem?

Scott21
mik azok a foltok a kocsin? 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Nagyon sirály a game nekem 6600gt-vel full grafikán akadás nélkül fut gyönyörüen a grafika magasan veri az undergroundét!Itt egy kép full grafikával!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

szerintem nem...
valami baj van nálad....
de nem tom kérdezz meg mást is...

janos666
Én a teljeset várom. Nem tudom mi értelme letölteni egy 500Mb-os demót ha pár nap múlva kiadják a telejes játékot 2-3CD-nyi méretben...
elsõ helyen a topik😄
<#wink><#eplus2>

A gameplayben (asszem) van 1 olyan, hogy metrics. Ja nem... Nem jut eszembe mi a neve de imperial-ról metrics-re kell állítani. Najó nemtom de mosmá +nézem és megyek is kört ha már ott vagyok😊

Hát azon nem szabadna...

Nem kell ráparázni csak vitz volt, ott a smiley... Szentem ne xarakodj vele szedd le a hardwired-rõl...

TothLaci
Nah, hogy mennyire vártuk? És most ITTVAN! 😊
janos666
Szerintem az elsõ NFSU tarolt igazán. Még az utcán sétálva is sokszor hallottam ezt mindenféle ember szájából mikor unalmukban minden hülyeségrõl beszélgettek. Kiszúrtam, ugyanis zavart, mert ha nem itthon punnyadok a fotelben nem szeretek a gépre gondolni. Ez ilyen hülye szokás, abból a viselkedéstípusból száramazik mint az amikor napi órarend szerint él ész megszabod magadnak mettõl meddig mint csinálsz. (én ennyire nem viszem túlzásba)
disznózsir ez a game, nagypn teccik csak akadozik, szabadna ilyen konfigon?
MSi K8N NEO
amd64 3200+
MSI 6600GT 128MB
1024MB DDR RAm

gergobaby
2,5 GB

Toshiba L300-2C5

báttyó02
3,5körül sztem

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jakewyler
szerintetek hány gb lessz a teljes?

Kaplan
Ember szerinted mivel akarom elindítani??? A WC papírral? Pff.... Nem szeretem ha valaki hülyének néz....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

név
Hogy kell mérföld/órát KM/h -ra állítani?