Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a Lexus-al mentem 180 mérföld/órát (persze egy kis nitro befigyelt 😊)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem teljesen jó kis game. (lesz)
Méghogy "sinautó"! Próbáld meg a Viper-t bepadlózni egy kanyarba! Úgy tolja a seggét hogy öröm nézni.
ARCADE GAME!
A forgalomba király a nyergesvontató, fõleg ahogy átsuhansz a pótkocsi alatt!
Ahhoz képest pedig hogy demo, elég tekintélyes méretû terepet be lehet járni.
De vajon miért villognak a piros rendõrlámpák??? <#idiota>#idiota>
Én várom a FULL-t és tuti végignyomom!
Szerintem jó lesz!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
asszem igen, de lehet, hogy nem!😄
amugy minden fullon van és akadás nélküli
ja és zsír lett 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ezt figyeltétek ezt a hsz-t
45mp, XviD 20 mb
NFS MW COPS_demo_final.avi
ja a zene végét sajna nem tudtam jobban összehozni <#shakehead>#shakehead>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
😊))
majdnem max grafon simán fut! az U2 ien graffal akadt...
egy valamit nem értek!!
miért van ien szépen aprólékosan kidolgozva a mûszerfal meg a belsõ ha nem enged belsõnézetet!?!?!?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mindenki azt várja szerintem, ezért nem tudom mit kell neked ilyen apró dolgokban is májerkedni...
üdvözletem
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
valami baj van nálad....
de nem tom kérdezz meg mást is...
<#wink>#wink><#eplus2>#eplus2>
MSi K8N NEO
amd64 3200+
MSI 6600GT 128MB
1024MB DDR RAm
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!