Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sokaknak azért nem szaggat maxon, mert a GPU juk nem támoggatja a DX9et, becs 😄
amugy én meg azt hallotam hogy az nVidia megvádolta az Ati-t mert az atik nem számolják csak azt amit látsz, ... szoval 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A grafikája pedig 1xüen csodálatos! Kenterbe veri az x360at. (Természetesen az elõzetetes videók alapján)
Ha valakinek kétsegei vannak nézze meg a kép galériám. Tettem bele pár shot-ot. Ugyan nem a legjobbak de szerintem amit látni kell azt látni lehet. Fõleg a különbõzõ fényviszonyok nagyon szépek! Szóval itt vannak!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nah és igy néz ki, sztem csodaszép: pont mint a videokban:
majd még teszek be ha kell
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Szerény konfigommal : P4 Celeron 2,4 Ghz, Geforce FX 5200 , 768 Mb DDR ram , 3/4 beállításon süvít szaggatás nélkül.
Ehhez csak gratulálni tudok!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
UnkownAssholenak:Ma jelent meg új ati driver(catalyst 5.11)Nem vagyok ati-s az infot a www.hwt.hu-ra alapozva mondom.MInden nap nézem azt az oldalt.És onnan biztos le lehet szedni.Az ati oldalára még nem biztos hogy feltrakták.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Mer elégnek kellene neki lennie,
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Ja és pont ugyanolyan szar lesz a full is, szerinted sok változás lehet benne, ha a demó után 2 héttel jelenik meg? Segítek: nem
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Most Olvasom az uj Gamestraba a cikket....
92%
Ami Jó:
Komplexitás
Grafika és Hangok
Irányitás és hangulat.
Ami rossz:
Hullámzó MI
Drag Versenyek
Néhány idegesitõ bug.
Grafika 10/10
Hangok 10/10
Irányitás 10/10 !!!!!!!!
Hangulat 10/10
Kihivás 10/9
Szavatosság 10/9
Ez bitató és a GS szava számomra szent....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
akármilyen furcsa nem tudok itt ülni 24 órán keresztül és non stop frissítgetni,lesni mindent ami a játékkal kapcs!😊
sorry
.jpg)