Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurexnek és flashbacknek köszi a segitséget megpróbálok valamit kezdeni a codeckel 😄

VRSDM
aki ijen marhaságokrol beszél (elõre bocs a FLAME ért, de az nézzen már meg egykét xbox 360 filmeket... (mellesleg nekem nagyun ugy tünik hogy az intro az 360 tudás, nem render.. de ha nemis,megbizhatsz benne hogy tud az ojat.

u dont have to listen anybody else but me

BaliBoy
Szerintem veri. Nézd meg a képeket! Meg full graffon játsz vele egy kicsit. Meg fog gyõzni téged is!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ezt a modot hogy lehet végig nyomni, szal a pályát!? átmegyek azokon a helyken le is omlik a fal, de 0/6 marad mé?? 😮

VRSDM
igaz az ut nekem nincs feltéve a kevés mem miatt. de ugyis gyorsan megyek a😄

bertino
nem akarlak elkeseríteni, de Xbox360at veri... ? ehh ezt komolyan meggondoltad ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
még képek:

sokaknak azért nem szaggat maxon, mert a GPU juk nem támoggatja a DX9et, becs 😄
amugy én meg azt hallotam hogy az nVidia megvádolta az Ati-t mert az atik nem számolják csak azt amit látsz, ... szoval 😄

bertino
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BaliBoy
Szerintem is nagyon fasza a game lesz. Már a demó is az. Márcsak abból is erre következtetek, hogy a rendõrös üldözõs-kordonos áttõrõs részen úgy felhúztam magam... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
A grafikája pedig 1xüen csodálatos! Kenterbe veri az x360at. (Természetesen az elõzetetes videók alapján)
Ha valakinek kétsegei vannak nézze meg a kép galériám. Tettem bele pár shot-ot. Ugyan nem a legjobbak de szerintem amit látni kell azt látni lehet. Fõleg a különbõzõ fényviszonyok nagyon szépek! Szóval itt vannak!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kaplan
Effekt nélkül nem lenne szép a gém, az nagyon sokat húz rajta, bár mint mondtam az effekt is idegesítõ egy idõ után.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Petka
Egy kis kedvcsináló MX440-eseknek... 😊

VRSDM
nekem igy megy szaggatás - lassulás- késés nélkül, és a gépem: amd1,6+ - 384 sd ram - asus radeon 9550 gamer's edition (gyárilag huzott + jobban hütött)

nah és igy néz ki, sztem csodaszép: pont mint a videokban:

majd még teszek be ha kell

bodesz
beteszteletm UG2 minden maxon csak fények nem és megy 30-40fps-t fényekkel 10fps 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

lol

bodesz
amúgy UG2 és MW között annyi a külömbség hogy UG2 még most is szaggat közepes és ronda rajozn MW meg megy mint állat.miért???csak azért mert UG2 ben azokat a fényeket is számolja amit nem is látunk de MW be még a kereket se számolja ha nemlátjuk.legalábbis így halottam 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
egy 1800+ os amd...2db 512 es ram.ati radeon 9600xt...proci csere lesz nemsoká 😄

FOXX supreme
milyen pontosan a konfigod??

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
iegn van oylan hogy közelebb hajolok a monitorhoz, mert már annyira elvan mosódva 250 felett, hogy nagyon észnél kell lenni...<#idiota>

bodesz
nemtom nekem a minimum és az ajánlött között van a gépem de minden maxon 1280*1024 be megy 22fps el de ha aat leszedem picit akkor 30 😄 😊

Kaplan
Viszont elég jól optimalizálták .
Szerény konfigommal : P4 Celeron 2,4 Ghz, Geforce FX 5200 , 768 Mb DDR ram , 3/4 beállításon süvít szaggatás nélkül.
Ehhez csak gratulálni tudok!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Nah hát mit is mondjak. Nem lett annyira rossz, viszont ami kibaxottul idegesít, de NAGYON az az agyoneffektezés, a hátamon fölállt a szõr amikor annyira elmosódott a kép, hogy a köv. kanyart be se tudtam venni, mert nem láttam számomra ez nagyon idegesítõ.

FOXX supreme
Nem elég??? nekem is megy fullon a geforce 5700 ultrán...havernak meg 6600gt-je van aztmondta minden amit létezik fullon, és gond nélkül megy neki. nemazért, de ez nekem szebben fut, mint az UG2...

zolo
Nekem nagyon tetszik a game!!!Ami röktön a video optionsnal van nem tom mi azt maxra raktam+1024*768 az advanced beállítás eredeti(ott is van ami highon van)és szaggatás mentesen fut.Pedig nincs atomerõmûven!

UnkownAssholenak:Ma jelent meg új ati driver(catalyst 5.11)Nem vagyok ati-s az infot a www.hwt.hu-ra alapozva mondom.MInden nap nézem azt az oldalt.És onnan biztos le lehet szedni.Az ati oldalára még nem biztos hogy feltrakták.

http://flickr.com/photos/zolika90/

én nem ilogni akarok, csak egyszer kétszer akadozik, pedig nem szabadna és emgkérdeztelek titeket, mert azért van a fórrum!

Sanyix
Nem azért kérdezik hogy tényleg futni fog-e a gépükön, hanem azért hogy villoghassanak a gépükkel, meg videokártyájukkal, hogy nekik milyen jó van 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kill3r22
aki nem fizet annak meg nem jo értékelést adnak??? sztem ez baromság....annyiba adok igazat hogy az addot tesztelö is ember....szal lehet neki teccik nekünk nemfog....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

akkor már egybõl kell neki egy X1800XT??
Mer elégnek kellene neki lennie,

kill3r22
lentebb leirtam mibe jo....szal csak a demo xar...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

geri15
Elhiszed hogy SEMMIT nem ér az amit a GS-esek mondanak? Az egész meg van véve elõre, azt mondják amiért pénzelik az újságot.. és ne az legyen a szent amit azok mondanak hanem amit te gondolsz :|

Ja és pont ugyanolyan szar lesz a full is, szerinted sok változás lehet benne, ha a demó után 2 héttel jelenik meg? Segítek: nem

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Bandi 18
jah 1 kérdés a PS2 demoban volt valami rejtett kocsi a PC demoban nincs?

Bandi 18
A ma megjelent gamestarban már tesztelték is és 92%-ot kapott <#wow1>

Speedbreaker
DEMÓ letöltése innen akinek nincs kedve visszaolvasni

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

TothLaci
Hát ez a új NFS pont olyan, mint a legújabb GTA...

SZOKATLAN!

És nem elég neki GF 6600GT...
UnknownAsshole
Na megnéztem és tö zsir NEW a driverem.......
<#eljen><#worship><#vigyor3>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bodesz
nah felfedeztem hogy a memcard mappában van magyar is 😛 lehet hogy olyan lesz mint a fifánál hogy csak átkell nevezni 2cuccot és magyar lesz a game alapból? 😊 remélem 😊

fireball
huhhh,de fasza,most telepítem,már kurva kiváncsi vok,h mien..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

UnknownAsshole
De miért mindenki azt kérdezgeti hogy neki futni fog-e a konfigján ? P3-on nem fut azt szevasz a többi meg talán elmegy ! Lécci próbáljatok odafigyelni a komolyabb kérdésekre és hibákra ! Én nagyon megköszönnémm ha valaki nekem segítene !<#worship>
kill3r22
Na aki szidta a demot....ugynézki hogy a teljes faxa lesz....
Most Olvasom az uj Gamestraba a cikket....
92%
Ami Jó:
Komplexitás
Grafika és Hangok
Irányitás és hangulat.
Ami rossz:
Hullámzó MI
Drag Versenyek
Néhány idegesitõ bug.

Grafika 10/10
Hangok 10/10
Irányitás 10/10 !!!!!!!!
Hangulat 10/10
Kihivás 10/9
Szavatosság 10/9

Ez bitató és a GS szava számomra szent....

Kandurex
nem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SD456
Szerintetek nekem menni fog teljes grafikán?

-Ati Radeon 9600
-512mbram

😮

PS3 ID: SDani456

UnknownAsshole
Valakinek volt ojan problem hogy elinditottam a játékot és fekete képernyõ jött be ????? Nemhiszem hogy DRIVER hiba mert sztem ez új. De ha tudtok nagyaon friss ATi drvert akkor PLS linkeljetek nekem. Segítõkész emberek segítségét várom ! ^^ HTX
DJ Skyline
no problem,kösz hogy figyeled a népet,meg szerkesztgeted a dolgokat helyettem is!😊

Kandurex
Izé...én voltam a tettes <#vigyor5>, de már átírtam. A linkeket is közvetlenebbé tettem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

OrioN the S
Jahj ehez kellenek a kormányok! Itt megnyomok egy gombot és megfordul lál ez naon lál!<#wow3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DJ Skyline
különben nem én szerkesztgettem ma a banner alatti részt...nem tudom ki volt...én a FAQot bütyköltem ma!😊

ISTEN KIRÁLYSÁG A DEMÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheva
nekem tetszik a demo sztem jó lett de több autót is belerakhattak volna pl: BMW

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

DJ Skyline
mi nem tetszik rajta?😊
akármilyen furcsa nem tudok itt ülni 24 órán keresztül és non stop frissítgetni,lesni mindent ami a játékkal kapcs!😊
sorry

Istencsászár
F1 Challenge , rFACTOR , LFS S2 , Richard Burns Rally , World Racing 2 stb..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES