Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ATI POWER!!!!!!!!!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Nagyon szép grafika, kiválló hangok. jó irányíthatóság.... a rendõrös üldözések visszahozták a rég Hot Pursuitos játékélményt, sõt többszörösen felül is múlják azt... egyszóval: fasza game!! és ez még csak a demo...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
a windows letoltott vmien updatet s kérdezte ujrainditsa-e a gépet lepauzoltam az nfsmw toltését és ujrainditottam a gépet
de mit veszek észre a toltés nem akar fojtatodni
a szerverhez mintha kapcsolodna legalábbis azt irja (a flashget) de a végén:
fájl mérete megválozott!
hiba!
szerintetek sem fogom tudni ezt fojtatni?
kezdjem elolrol?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
INTEL CELERON 2,4GHZ \ ATI 9600XT 256MB-OS \ 1GB RAM
Tehát az, hogy mennyi mem kell egy játéknak, az is sokat vet a latba, hogy milyen grafikai részletességet állítasz be!
TIPPELEK: ha ki tudod kapcsolni a dx9 effektet ÉS 3/4-ed beállításon NEM!
Gépem.: Msi alaplap, 2ghz intel celeron 2, nvidia geforce fx5700le 256megás videókártya, és 256mb ddr ram.! Szerintetek akadni fog ezen a most wanted?
\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
én ki is kapcsoltam, nekem jobban tetszik úgy és ad pár +fps-t.
forceware 81.85 öt használok...és atomkirály a jaték irányitás is sokkal jobb sztem mint a u2be.gépem adatai alant...😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
idétlenül pattog ide oda... 😞
a "fizika" csak visszafele fejlõdött ug2 óta...
vannak benne nagyon jó 5letek, de úgy összességében nem igazán tetszik...
a grafika a karim miatt nem igazán szép, a játékélményt meg elbaszza ez az idétlen ugrálás, meg a szar fizika, szal számomra nem igazán élvezhetõ... 😞
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
If Everything That Has A Beginning Must Has An End