Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
Ja értem ,h az egész játékba bocsi

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
1 fajta porsche van.. 1 fajta mustang 1 fajta Viper.. 1 fajta lexus..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Bandi 18
Sõt 2 Porshe ua csak az egyik Turbo a másik meg GTS vagy mi

Csiaki
ez már meg volt nekem is csak én nem nyomtam print screent!😊

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Bandi 18
1-et nem értek mi a fenének annyi egyforma márkáju kocsi a gamebe. Miért van 4 fajta Porshe nemhogy lenne helyette Nissan vagy még 1 Toyota<#boxer>

segítsen már valaki hogy kell a játékba onlinet játszani
Joey_The_Man
És közbe printsrceent nyomtam.. 😄DD

Joey_The_Man
Nem tom srácok... de én automata váltóval simán elsõre kihiztam 352-t.

Plusz városi a pályán(3.7 mile) ez a rekordom(iõben)

nekem szarabb gépen is megy! 😊

bannerhez: Shadowkiller: nem olyan rossz, csak azért legalább ne ugyan az a kép legyen a 2 oldalon tükrözve...

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

TothLaci
Ez az ellenfél autója? (multival nem játszok)
Biztos valamelyik EA-s srác lehet az 😄
nézd meg a FAQ-t

ja és 1 kérdés, hogy lehet online jáccani ??!?!😄 próbáltam az online menüpontbol de ott eredeti cdkey kell... van vmi program vagy vmi hozzá?!

hát jól néz ki az uj kép, sztem be kehetne rakni simán...

fifi
AMD 2600+ Barton
DDR512MB
GeForce Ti4200 128MB

ezen el fog a demo reszelni, vagy ne is próbálkozzak???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

geri15
szerintem ennél sokkal jobb a mostani is
sorry

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Shadowkiller
thx kicsit siettem de remélem ez is megteszi a magas elvárásoknak<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

DJ Skyline
nem rossz...megvárjuk a többiek véleményét is!😊

DJ Skyline
mutka' !😊

Shadowkiller

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ez lenne az

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

DJ Skyline
érdekes:

na persze nem A4-el ment,de akkor is!😊

Shadowkiller
na van banner ha érdekel tesó

DJ Skyline
mi nem megy nektek a multival kapcs? én most játszottam online!😄

DJ Skyline
megvan az egész videó errõl!😊
amúgy manuális válltó,meg kicsit kispóroltam a szakasz elõtt a nitrót

Joey_The_Man
Tegnap én is akartam jelszavazni, e nem találtam.. uh nyomtam tovább idegenekkel...

akyyy
hog ylehet onlinban lejelszózni a szobát?
haverral akarunk játszani, de egybõl belemenek ezren, és így nagyon rossz!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
aki akar csináljon bannert tõlem!😊
kb akkora legyen mint a mostani,csak annyi a kritérium nálam

crash
Nekem nagyon bejott varom a full-t remelem jovo het elejen kint lessz az nforce on....
Joey_The_Man
Nem értelek.. én kb 2 kör után 344-et mentem ezen a szakaszon.. 320 a egyáltalán nem sokk.. <#whatever>

ja bocsi nem vettem észre

\\__/) (O.o) ( } { )

FOXX supreme
Most írták le, ne legyetek már ennyire lusták.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hi
hol lehet km/h -ra állitani a sebességmérõt?

\\__/) (O.o) ( } { )

Sland
az 576 ban azt mondta nekem a faszi hogy Nov 25 - én már lehet náluk kapni a black editiont.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Danman
a gameplayben asszem van olyan h UNITS azt állítsd át "Imperial"ról "metric"re és voálááá

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Fred10
bocsi lehet hogy vak vagyok de nemtom hogy hollehet átteni km/h-ára a sebesség mérõt.segítsetek please!!!

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

FOXX supreme
1 nap ide vagy oda, már mindegy.

Kandurex
Valóban? Akkor engedj rá egy farps -ot a dodge üldözéshez..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

amúgy a demo végén amikor kilépsz ott van h nov. 17. szal mostmár sztem az fix idõpont

Sland
én mostanában avval hülyülök hogy a teherautók alatt átmegyek. volt olyan hogy beálltam a teherautó alá és a kerekeivel tolt elõre és nem is nyomtam semmit. tök poén

FOXX supreme
vagy aztis lehetne hogy, a mostanit átalakítani. Pl. középen nem a rendõr csaj lenne, hanem Mia, két szélén meg ugyaniylen vagy hasonló beállású verdák....alapjába ugyanez lenne, de mégis más.

Sland
sokat.

Shadowkiller
a harmadik rendõrõs küldetésbe mennyit mentetek?? km/h

Sland
Meg egy BMW

mozstani jopp

Shadowkiller
te hol találkoztál ilyen aszfaltal? mert valahogy nekem nem ilyen😊

FOXX supreme
ja valami új banner kellene, csak az a lényeg hogy legyen benne az a csaj, a Mia.<#nyes>

A másik javaslatom ez volna persze egy alapos photoshop után😄

mit szótok kdeves fórumozók?

OMG!!!!
Már van MW paccs?

DJ Skyline....
Meg kellene változtatni a bannert nem?
ez már elég uncsi újkorában mág elment de már nem!
Készítsünk egy újat! pls
thx

(persze nagyobba😊

Mondjuk erre

Shadowkiller
nah mindegy ha magyron nem lesz black edition akkor megrendelem külföldrõl
a nyelv igy is úgy is angol😊