Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A mostani banner jobb - olyat ugyanis sosem csinálunk, hogy egy emberi alakon "átírunk"...! Újságíróknak, fényképészeknek, videosoknak már az elsõ órán megtanítják ezt, ahogy azt is, hogy hol "vághatunk meg" egy embert a fényképezés / videora rögzítés alkalmával...

Tehát, a tervezett banner eléggé gány lett - bocs Árnyékgyilkos, ne fakadj sírva!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
Biztos? 😊

És mi a különbség?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nekem ha 1024ben van és 1-2 dolog jobbra van álltiva akkor kési ka kanyarodás 😄 szal nyomom a gombot és nem kanyarodik :pppp 😄 egyböl... de 800 600on simán jol kanyarodik és sztem fps is elég.. amugy hogy tom megnézni mennyi az fps ?!😄

Magnum PI
Jó ezen ne veszekedjünk, úgy sem számít kinek van igaza, de hidd el ha 10-l menne akkor már rég letöröltem volna.

Shadowkiller
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051112/NFSMW_Banner_(kepfeltoltes.hu).jpg
ez az elõzõ

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
akkor te részeg vagy😊 nézd meg az elõzõt és ezt is

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Kandurex
Ez ugyanaz!

Kandurex
20-24? 15 - 20 talán.

Most nem az alap quick race -ekrõl van szó, ahol megy 40 - 60 -at is, hanem a wanted misszió, azaz a dodge -s. Mehet neked úgy 10 fps -el kb. Már ha valóban 9600XT és 1024HIGH all.

Magnum PI
Persze le lehetne venni a grafikát, de nekem itt a látvány számít

Shadowkiller

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Íme<#wink>

CSOCSO
nekem az egyetlen bajom hogyha nekimegyek a falnak akkor altalaban a masik falnak odaver ugy hogy orral talalom el..szal az esetek 100% aban ha kicsuszok akkor a a masik falon kotok ki es megfordul az autom...
Magnum PI
Azért ennyire lámának ne nézzél! Eleve az AA-t is csak ott lehet kikapcsolni. Lehet hogy neked 50FPS kell, de szerintem egy ilyen játékot nyugodtan lehet tolni 20-24 fps-l. A furcsa az hogy az UG2 a város közepén szintén ilyen fps-l megy pedig 100* csúnyább.

Shadowkiller
nah megi lefejlesztettem egyet csak alakulgat

igen, a kormányos nézetet kihagyták megint.... az is porsche unleashedben volt utoljára :| pedig nem ártana egy belsö nézet... aki nem szereti, majd nézi kivülröl^^😄

Nincs benne sajna.-(

Nightlady lvl60 NE Hunter Goblin Engi 300/Miner300 Arathor PVE

Kandurex
Francokat megy, legfeljebb nem néztél be a advenced menübe. Vagy még nem nézted meg a Dodge -s küldetést.

Magnum PI
Hi! Tényleg szar kormánnyal? Emlékszem az UG2 azért volt szar kormányal mert a kerék nem követte a kormány mozgását, ugyanúgy fordult mintha bill.-et használnék. Kitekertem balra full erõvel a kerék meg csak szép lassan fordult utánna. Remélem azért a MW-ben ezt megcsinláják. Szerintem szörnyû hogy minden idõk legsikeresebb autós játéksorozatát nem lehet kormánnyal nyomni (Az NFS 5-t lehetett).

A demó egyébként nagyon jó szerintem, 9600XT-n tökéletsen megy 1024x -ben full grafon és AA nélkül.

Negatívum : megint nincs belsõ nézet

examinee
Hát elég gázul néz ki ez a nagy banner! Egész képernyõs... gg

crazyclone
na vazzeeee
sehogysem tudom a pedálokat berakniiii mintha nem is látná nyomom de nem csál semmit!
plíííííííííííz help!

Kandurex
Pedig errõl a negyedképernyõ vastag bannerekrõl le kellene szokni <#ejnye1>

gizzda
nekem sajna nem látja a fékpedált a game.....nem érzékeli...valaki járt már így? vagy csak nekem szarakodik? (Logitech WingMan formula GP)

Pedig tuti hogy a pedál jó mert a aját logitech kalibrációs tesztjén létja és müködik is......

Van valakinek ötlete?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Shadowkiller
ja ehhez probtam méretezni kb

Kandurex
Magas egy kicsit, 260pix, lehet inkább 180 körüli. Mondjuk a mostani is magas :/

Bandi 18
ami most van (helyesbítve)

Shadowkiller
thx

Bandi 18
bocs de a régi jobb

geri15
ez már sokkal jobb lett 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Shadowkiller
amugy még van ötletem<#kacsint>

Sland
megfelel szerintem

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Shadowkiller

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Shadowkiller
nah szültem egy újat (bannert)<#vigyor4>

Joey_The_Man
csak az már valakinek uncsi is lehet, mer az elõzõ 2 részben is benne volt.. És most szupersportkocsik is benne lesznek... és ezzel a játékkal nem hsizem , h hirtelen megnõ a lamborghini eladott kocsijainak száma.. ezek a kocsik csak miattunk vannak benne sztem.. viszont reklám is.. na mind1 bonyolult.. <#vigyor0>sztem elég sokat foglalkoztak ezzel a marktingesek..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

nem szar 😉 ferrári szarabb lenne a játékba... amugy ha celica stb lenne akkor meg nem lenne benne uj... mert elözö 2 részben is celica.. s2000 és acura meg ilyesmik vannak... na mind1 a Golf benne van😄 az mindegyikben bent van😉

Speedbreaker
""Operációsrendszer: Windows 98/2000/ME/XP
Processzor: Pentium PIII - 800 MHz Processzor vagy AMD Athlon
Videokártya: NVIDIA GeForce 2 vagy ATI Radeon 7000 vagy jobb
CD-meghajtó: 4X vagy gyorsabb
RAM: 256 MB RAM""

Anyám büdös picsááért nem megy 😞<#schmoll2><#shakehead><#zavart2><#nemtudom><#conf><#falbav>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bandi 18
hát ez az hogy ilyen szar porsheval meg audival tönik meg nemhogy valami Celica vagy S2000 vagy Acura lenne helyette és akkor nem lenne 4-5 uo autó

hát 1-2 cégnél sztem semmi pénz nincs benne, mind2nek megéri ingyen 😉 Porsche, meg vw nek is... na mind1😄 a lényeg hogy benen van 😉

Joey_The_Man
Akkor meg fordítva igaz.. De minenkinek éreke, h bennelegyen... szal nem tom.. mondjuk a Fiat Puntoér(asszem azis benne van) tuti a Fiat szép dellát lecsengetett..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

öö, hát kb! itt a képen kicsit érdekesebb szinei vannak 😄 de nemtom mi ez😄 !! lehet szarül süt rá a nap 😉))

eh 😄D hát igazábol ez a játék autoknak is nagy hirdetés szal nemtom, lehet hogy inkább a kocsigyártók fizetnek hogy benne legyen a jó autójuk 😛

Joey_The_Man
már írtam, h felfogtam.. én azt hittem a emora panaszkodnak..<#duhos2>

Bandi 18
nemtom de a kocsinak is elég érdekesek a színei. ilyen a gameban is?

hali,vissza lehet nézni valahogy a versenyt vagy az üldözés5t???

Joey_The_Man
Gondolom így a porschétõl kaptak valmai kedvezmény.. 😄 1 licenset fizet 2-t kap 😄

hát, jpgben van, nemtom, én ugy jaccok hogy kocsi egész jora van állitva, a környezet nem annyira szép, hát nemtom 😄 kicsit téllleg fura 😉

Joey_The_Man
ezeka a belassúlós kameraforgatásos olgok nagyon teccenek..

Bandi 18
érdekesek a színek nem?

5 porsche lesz egészben, ott van autólista is lolllll ?!?!!!

Bandi 18
okés de mondjuk a 911 Turbo meg a GT meg a GT2 csak motorerõben különbözik meg minimális külsõ jegyekben különben ua

Joey_The_Man
ez az .. itt meg páran videokat tesznek fel a 348-ról 😄 ( ne vedd sértésnek )

hehe, egész jó kép lett :c) de valszeg szebb is lenne, ha highon menne😄