Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001
illegális cumokat leszedni😄D...játékok programok meg minden faszság...gondolom ezért wan...de ha walami nem az nforce-on wan fönt legelöször hanem máshol akkor az már fake?LOL..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Shadowkiller
Jólvan na azér nem kell túlreagállni a dolgot!!
SZÉPEN KÉRÜNK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓT AMÍG NEM JÖTT LE VALAKINEK ADDIG SENKI SE IROGASSA HOGY FAKE NEM FAKE VAGY HOGY NEKEM ENNYIVEL JÖN ANNYIVAL JÖN!! MINKET EZ NEM ÉRDEKEL (NYISSATOK NEM FAKE AZ NFSMW-M ÉS GYORSAN SZEDEM TOPICOT)
ENNEK A TOPICNAK NEM EZ A CÉLJA!!!!! THANX!!! KÖSZI!!! DANKE!!! (CSAK ÉSSZEL)

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

geri15
hehe
aztán majd szentségelsz hogy fake a cucc
mert jöhet még attól, hogy nem a Most Wanted lesz benne 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Volt már olyan,hogy elõbb lehetett tölteni valamit,mielõtt kijön az nforce-ra.

csum666
Igazából ez 1 forum... sztem azt irnak be amit akarnak most az hogy off kit érdekel.... nem csak arról kell szóljon ki ho láll stb ez is bele tartozik karácsonyt is így vártátok mikro még dedo volt bár leeht most is még így várjátok.... ez normális max a sok láma aki azt hiszi kijött az szánalmas na de ez 1 forum akkor is!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

bertino
ilyen egy moderátor feladata...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kovecses
Emre senki nem fog neked egy dvd-s fake-t csinálni!
Én letöltöm az tuti...
Már jön 40k-val...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

elegem van
FIGY,aki rutinos ugyis tudja hogy fake amig nincs N-force... A többi meg majd megtanulja.

I.J. <#nevetes1>

/legalább már van néhány peer<#zavart2>/

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Captain Sparrow
😊

Istencsászár
kb jó 5let , a gumiba nyissanak ezek 1et maguknak azt ott tomboljanak..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Imremagdi
Amedig az NFORCE.NL NINCS KINT A GAME, ADDIG AZ ÖSSZES VERZIÓ FAKE
ILYEN NEHÉZ EZT FELFOGNI ?

NEM ÓVÓDA EZ

NEM AKAROK TÖBB SZÁZ ÜZENETET FELESLEGESSEN VÉGIGOLVASNI.
ELEGEM VAN

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

már szoltam az egyik moderatornak is hogy zárja be addig
aszonta jo van, nem soká

fifi
ennyire híres, agyonhypeolt, régen várt cuccal?

különben nekem sem ez lesz az elsõ játékom... 😄DD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shadowkiller
Van benne valami!! Én épp ezér nem szedem le, nem idegesítem magam azon hogy jön nemjön, szar nemszar! Ráérek én! Idõm mint a tenger!!!<#buck><#zavart2>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

szerintem, adidg zárjukba amig nem látjuk az nforce-on!

volt már nem egy példa rá hogy már játszottunk valamivel mire nforce-ra ketették 😊

Fake úgy ahogy van az összes lehetõség amíg nforce-ra ki nem vágják.
Ez a 2005.11.03 is mert az jócskán 10 napja volt,nemhinném hogy annyi idõ alatt ha igazi lenne nem rakták volna ki nforce-ra😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

fifi
<#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Skyline
bázz bekéne zárni a topikot amíg nem jön ki a rendes warez...ennek semmi értelme,hogy egymást verjük át a fake cuccokkal,meg írogatjuk,hogy kinek mennyivel jön torrentrõl az NFS MW,amirõl azt sem tudjuk,hogy micsoda...

fifi
ugye egészen pontosan tudod, milyen célból is van az nforce nevû oldal???

berlinboy6329
mi a neve? nem lehet h u.a amit õk szednek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Truck Driver001
de oda wagytok ezzel az nforce-al...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Igen lehet fake, de viszont a Black&White 2 is elõbb fennt volt mint az Nforce és az is lassan jött lefele és nem volt fake. Ettõl hogy ezt mondtam, még nem kell örülni.. 😊
Shadowkiller
Ja igazad van!!! Bocsi mindenkinek a kellemetlenségekért, de fel***ta az agyam ez a hirtelen történések sorozata!!!! SORRY<#vigyor3>
Egyébként én inkább télleg várok egy olyan helyre amiben megbizok, ezen a fél napon nem múlik semmi, amugy is ha télleg az neten valószínüleg nem lehet majd tolni! Amugy ha télleg az akkor akinek lejön annak jó szálguldozást!!!!!!!
<#circling><#wink><#worship>

alph4
Amig nincs kint a PAJRÁT-on, addig nem lehet tölteni sehonnan! 😄

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

én is találajm dc -n ugyanilyet

fifi
<#taps><#taps><#taps>
és akkor mi van?
<#wilting><#wilting><#wilting>

Sheva
jaja télleg 😄DDDDDDDDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

jAsOn VoOrHeEs
Szerintem ez egy David Hasselhoff home videó lesz, extra bõvített kiadásban. <#mf2> <#eplus2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ha meglesz, akkor meg jön az hogy hogy kell elíndítani 😊)))

Imremagdi
Amedig az NFORCE.NL NINCS KINT A GAME, ADDIG AZ ÖSSZES VERZIÓ FAKE
ILYEN NEHÉZ EZT FELFOGNI ?

NEM ÓVÓDA EZ

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Ilyen fájlok is vannak a 4. CD-ben:

3COMPR~1.ZIP
AUTORUN.INF
RUNGAME.EXE
BIN.DAT
Sheva
na majd ha kinn lesz a wandoon akkorleszedem addig meg nyírjátok csak egymást h kinek lesz meg elõbb 😄DDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

az tuti én is😊))

clio1616v
Tudom de akkor végképp nem értem. ;P
Nyugi meglesz nem sokára.

Nem kell egymásst bsztatni.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nekem mininováról 25-35k-val jön, majd meglátjuk, elfér...
KAMU MEGOSZTÁS DC-N másfél gigás dvd iso

Captain Sparrow
Annyit ****tattátok már egymást hogy jaj nekem már születésem óta megvan meg hogy tegnap szettem havertól.. meg hogy a nagyi belesütötte a csipszbe (azóta gyakrabban eszem 😄DD), hogy mikor esetleg télleg kijön akkor már senki nem hisz senkinek...
grt

Gyerekek, ez a játék istenállat. Bevallom nem hittem, hogy az ug2-t felül lehet überelni, de tévedtem! Ez a timebrake vagy mi (reakcióidõ) ez állat. Na meg a rendõrök húúúúúúúúúúú. Én odavagyok érte. NFS sorozat az egyik legigényesebb sorozat az autós szimulátorokban
Ez már sok
berlinboy6329
mindenki megõrült.😊)))<#vigyor3><#vigyor3><#buck>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

clio1616v
Nem értem miért kell hazudni!
Ettõl jobb neked, hogy lefakezed a mininovát?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Shadowkiller
Ne köszönd Én szedtem ki magamtól!!! (vip tagok megtehetik, de szerintem ezt te is tudod) egyébként azt csináll mindenki amit akar ilyan szart tölt re a gépére amilyet akar, amíg nem tesz vele nekem kárt le**ar*m!!!!!
Hajrá Sikeres Letöltést Kívánok!!!!<#crazya>

berlinboy6329
WWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!KELLL!KELLL!!KELLL!!! de kinek nem.Holnap sztem már lehet szedni v h után.de akkor aztán unfék lesz.én várok,mint mindig.

semmi

fifi
10334...

geri15
sokhülyegyerek

fogjátok már fel hogy sehonnan nem lehet szedni amíg nincs kinn az nforce.nl-en, sehonnan!

lol

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Skyline
mittudomén' már nem tudom követni!😄

A 4.CD disk labelje: NFSMW_DISC4
még ilyet is találtam az isoban: 2005110322302800

Ezek szerint 2005.11.03. 22:30

Sztem ha FAKE lenne, akkor nem ez lenne a dátum!