Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1024 AA. szerintem

http://thenamelessphoto.com/

leslieboy
Szerintem utóbbi,mert ott nagyobb sokkal a felbontás,de ez csak tipp!De jó volt végre újra NFS hszhez hozzászólni!😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

bertino
szerintem karácsony -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kill3r22
tééleg vazze bocs...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
inkább abba segitsetek hogy szerintetek a demo mijen beállitásokkal szebb!!!
1024 AA val vagy 1280ban AA nélkül...Szerintetek?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

bertino
méret is passzol... még jó, hogy nem is látszik 😄

Imremagdi
sajnos, de így amire használnám a forumot arra nem tudom: Információ szerzés, olyan tippek és trükkök, infók összegyüjtése a gaméól, amire én még nem jöttem rá, Erre kereshetem a több száz hozzászólás között
egyre jobban el megy a kedvem ettol a topic rendszeres követésétõl

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Zetorg
ez szar

Shortstop
több mint 10 000 hsz és nem szól semmirõl....
nem megoldás ha bezárjátok mert valamelyik szemüveges vízfejû 12 éves gyerek csinál egy új topikot...<#violent>

kill3r22
Tessék kb 5 percembe tellett hogy csináljak egy fake nfs képet arrrol hogy megvan....és még a méret is passzol....majd ha nforcon kint lesz akkor kintvan..!!!!

Magnumrolcsi
Nem örökre gondoltam hanem csak ideiglenesen még kinem adják PC-re!

00 Blue 00
<#felkialtas> Nem tudom minek kell parázni, hogy mindenki írogatja a fake, nem fake baromságokat, ez a MW elött is így volt bármelyik komolyabb game megjelenése elött! És bárki bármit mond, tesz, és lázad ez ellen ez soha az életben nem lessz máskébb! És k*rv*ra felesleges, még a "zárjuk be a topikot", meg a "ne írkáljatok ilyeneket" hozzászólásokat beírkálni, mert úgysem lessz bezárva, és mindíg lessz aki beírja csak azért is, és csak ezzel is gyûlik a szemét a topikban! <#felkialtas>

bászki mi megy itt =/
DJ Skyline: õszinte részvétem =P

http://thenamelessphoto.com/

ok értem, thx

bertino
ha bezárták utána még ki lehet nyitni ?

X

wander01
Nforsz: hollandok ráérnek és mindig figyelik a netet meg a krekkercsoportokat hogy adnak-e ki valami cumot. ha igen, felrakják az Nforsz cimzetü oldalukra, ami csak simán infoval szolgál, hogy igen, ez a cumo amit itt látol éppen az már létezik, fent van neten és ha keresel akkor találsz is és leszedheted valahonnan.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Magnumrolcsi
ZÁRD BE A TOPICOT !!
Majd holnap este nyisd ki!!

SZERINTEM

fifi
és még mielõtt valamelyik jóképességû rákérdezne: nem, onnan NEM lehet semmit letölteni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

voxom
na csináltam egy fórumot neve :Need For Speed:Most Wanted töltöm a játékot
inkább it beszéljétek meg ki hány %-nál jár thx

Joey_The_Man
vagy ilyesmi.. 😄D

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
www.nforce.nl itt tudod meg elõször milyen releasek jönnek ki a netre.. bármi.. játék, film minden..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Nforce: alaplapi csipkészlet! (Chip & Dale)
Van 1,2,3,4... verzió!

Jó ha van a gépben, de az se nagy baj ha nincs <#eljen><#taps>
Joey_The_Man
Jólvangyerekek.. az a baj mindig többet akartok.. Én tök örülök annak a nyamvad demonak.. mostmár tudok azzal játszani, amíg kijön teljesbe... demo elõtt mi volt? mikor jön már kia demo?!! msot mikor jön már ki a teljes?! <#nyes><#nyes> kicsit vicces

akkor már ketten vágyunk erre az infóra. 1 kis terápiás kezelés addig se ARRA gondolounk😊

na, ha úgyis unatkozunk amiért még nem jött ki, addig vki magyarázza már el mi az az nforce és hogy mire szolgál? <#lama><#crazya>

wander01
mindjárt idehajtok pár hangyászt a monitor elé azt megirják a kórismét <#nyes>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Épp ezabaj😊
Ha az netre került volna akkor az kinnlenne nforce-on réges rég😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Neked ilyen gyorsan jön? Nekem még csak 2%... persze lehet, hogy fake meg 5 nap múlva lesz lent de azért 2 percenként megnézem hol jár lol... na má nálam is meghúzták a madzagot bazeg megyek is dolgozni😊

Ehh. A vicc hog az Nforce fórumon is mindenki azon van hogy már kijött clonecd-ben meg hogy már a black edition van feltörve. Na mind1. Amíg nincs kiírva Nforce-ra is addig egyenlõre nem reménykedek semmiben.

PS4 ID: Vordengo

kovecses
Itt már nem szabadul el semmi... 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

ez mind tiszta pszichológia emberek!
a szerzési vágy...<#nevetes1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

leslieboy
Szerintem itt már csak a bünti segít,elszabadult az NFS:MW pokol!😄
Tényleg!😞

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

fake vagy

leslieboy
Te is LOL,hogy még egy hszt se tudsz visszaolvasni!No fake nem fake!Még tényleg bezárják a topicot!😞

Aki qrva okos az minek jön ide a sok hülye közé. Zárd be ezt az ablakod oszt frissítgessed az enforszodat. Beírja bazzeg egymás után 20x... megértettük, köszi, de most az mw várás a trend😊

Fefe
Nem semmi mi megy itt 😊

kovecses
Én elmondom de ha mégsem az akkor majd sír a szátok hogy már tegnap játszhattam volna vele... 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

voxom
mekkora lol mindenki tölti NFSMW fakekat <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#nyes><#nyes><#nyes><#nevetes1><#nevetes1>

Shadowkiller
SZÉPEN KÉRÜNK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓT AMÍG NEM JÖTT LE VALAKINEK ADDIG SENKI SE IROGASSA HOGY FAKE NEM FAKE VAGY HOGY NEKEM ENNYIVEL JÖN ANNYIVAL JÖN!! MINKET EZ NEM ÉRDEKEL (NYISSATOK NEM FAKE AZ NFSMW-M ÉS GYORSAN SZEDEM TOPICOT)
ENNEK A TOPICNAK NEM EZ A CÉLJA!!!!! THANX!!! KÖSZI!!! DANKE!!! (CSAK ÉSSZEL)

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

holnap elmdnjátok szépen, ogy miylen volt a kamu verzio!

leslieboy
Szerintem meg nem megoldás a bezárás!Sõt,hagyni,hogy pár okoska,nem állbe a szám miatt bezárjunk egy ekkora topicot,hát akkor az már nagy LOL!!!

Captain Sparrow
Gyerekzárat az internetre! 😄

Istencsászár
mer tudatlan lámik... ugyse torrentrõl fogja leszedni mer mire onnan lejön már kintlesz warezon akkormeg mit pattog és flémel itt? nemtud várni? türelmesen

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kill3r22
az a helyzet hogy a Quake 4 el is ez volt....már rég jáccottak vele mire kiirták az nforcera....bár attol függetlenül nemhiszem hogy kijött...

ki kotelez ra hogy vegigolvasd vazze?<#wilting>

Te a 2005.11.03. az a dátum, amikor az EA elkészítette az aranylemezt!

Sztem ez már jó verzió, mert ha Józsi bácsi csinál egy másolatot a játékról akkor az nem fog egybõl megjelenni az Nforce oldalon
fifi
na ezzel tanúbizonyságot adtál arról, hogy halvány gõzöd sincs az egész Nforce témáról...

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Igen volt de csak percekkel elötte-...

Imremagdi
Egyetértek a forum bezárásával. Ennek így semmi értelme.

Nem értem miért kell ezt a fakézást minden nagyobb gaménél csinálni.

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1