Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Köszönöm szépen!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

dismarc
képzeljétek,kimegyek a ház elé, és esik a hóó!!!!
és xboxra van ps2, bizony, a most wanted meg ne mjelenik meg egy percen mulva

nemtudom

kill3r22
nemtuggyák ezek hogy nem a grafikát kell nézni!!! én mellesleg nagyon jol szorakoztam a final X-el..és holnap jót fogok az nfs Most Wanteddal...is aztán csütörtök remélem pcn is😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

bertino
hihetetlen, hogy csak konzol 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
A sturmovik kategória az milyen? ilyen kategóriáról nem hallottam <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

leslieboy

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

kovecses
demo patch url???????????????

mohus
"HDtv-n Burnout 4 nagyon fasza grafikailag.....komolyan egyedül az élsimitás hiányzik...😄"

az online mókákról nem is beszélve...nincs mese...burnout az árkádok királya...
3 éve...és idén is...hihetetlen hogy az is EA kiadás😊mohus video

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

A konzolosok nagy részének nincs PC-s tapaszatalata ehhez.
Ott a többség még mindig beéri egy PS2-vel a szobában, és nem is foglalkozik a neten terjedõ dolgokkal. Nomeg nem MO-ból kell kiindulni ugye.
kovecses
Valaki tudna irni egy mûködõ linket a demo patchez! please

Csak úgy repkednek a büntipontok...
Remélem nemsoká kijön,akkor egy ideig csak annyi lesz,hogy honnan szeded,mennyivel jön,aztán mé nem indul az antiblakszal,meg ilyneek...Utána lehet már a játékról is beszélni...

Consolt sokkal könnyebb feltörni mint a pc-t!
Mirõl beszélsz???
kovecses
Rendben bocsi! Csak sok a fake...

leslieboy
Mellesleg,aki nem bírja cérnával,javaslom a demo patchet letöltésre!13 autót próbálhatunk így a demóban!😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

mohus
"Szar Ps2-re meg kiadják....okádék a grafika, fényévekkel levan maradva, arra kiadják, aki normálisan akar, jó minõségbe játszani, az várjon. Valami nem jó ebben a rendszerbe..."

sztem meg ugyanazt a fost kapjuk meg pcre....max a felbontás jobb

nézd meg a PES szériát PCre portolva...128*128as fûkextúrûk stb

nextgen focihoz autókához nextgen konzol kell nincs mese...X360 karira itt van...jövõre várható elõrelépés a nem FPS RTS Sturmovik kategóriákban...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

kovecses
Biztos forrásokból tudom hogy az én rokonom Ádám és Éva...
Õk sem konzoloztak az almafán...
😄

Nemkéne átmenni személyeskedésbe.
kovecses
A konzolosoknak csak annyit hogy remélem kiesik a szemük a jó kis 50-100 Hz-s tv-ktõl 😄

leslieboy
Az egyik rokonom Criterion Games dolgozó!Ennyit errõl!Tudom,amit tudok!

ááá.Szia!
Nem csak sok volt a dolgom,meg nem jártam erre😊
Küldj privit!
kovecses
Hüleséget kotyogsz...le sem tojják a fórumokat...ja és én a konzolokat kipróbáltam és akkor sem kéne ha ingyen adnák! 😄

DJ Skyline
de nem tudok sokáig lenni,csak egy pár kör erejéig

leslieboy
Na az ilyenek miatt nem csinálnak pcre pl Burnoutot!Csak annyit,biztos forrásból tudom,lett volna pcre Burnout 4,de mikor elkezdték titokba,hogy meglepi legyen,látták a fórumokon az ehhe hasonló bunkó hszeket,és rögtön abbahagyták,hogy akkor meg se érdemlik a pcsek!Tudod mit?Igazuk volt!Én is csak addig voltam konzolgyûlölõ,míg egy hétvégén kinem próbáltam!Aztán a kövi hétán már vettem is egy ps2t!Az ne itélje el a konzolt,aki még kise próbálta!
A makarónir se mondhatod,hogy utálod,míg megnem kostolod!

mos mennék én is csak már leszettem 😞

megyek akkor
DJ Skyline
okés!

00 Blue 00
<#ravasz1><#hehe>

clio1616v
Próbáltam ezt a patchet amit szúrtatok. Elég jó a 4es viper színe 😛

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

vagy eladnád a ps2t <#violent><#banplz><#wilting>

Feljössz most FRENKYhun a nevem csinálok szervert ok?
DJ Skyline
én már játszottam vele,igaz csak 2 menetet,mert az ellenfél mindíg laggolt!

FOXX supreme
szintén<#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Nekem elég a demó, nem tudom nyomtad e már a neten,de igen nagy cucc. BF2 ugyanigy kapott el anno.Énis pizzát eszek<#mf1>
FOXX supreme
a 10 ropit elkölteném, utánnam meg élégetném az udvaron...<#nevetes1><#idiota>

DJ Skyline
és ha kapnál mellé ingyen grátisz egy NFS MW-t?😄

FOXX supreme
Ez is témába illõ volt....<#idiota>

oksa,értelek ám 😊

DJ Skyline
detto...

FOXX supreme
Én komolyan mondtam, de légyszi ez az én véleményem, nem akarok vitázni.

Már megint mással foglalkoztok!
Kit érdekel a ps2?
Most inkább imádkozzatok h duplasajtos pizzát hozzon a futár ^^

Ez azért nem teljesen így van. Úgy gondolom, hogy amennyi szemetet kiadott már a játékipar PC-re, az emberek szkepticizmusa érthetõ. Én magam sem dobok ki rögtön 10e-ret egy játékra. Elõbb warez. VISZONT, ha bejön hosszútávon, akkor megveszem.
FOXX supreme
Hát csak tudod nehéz az élet, és drága, nagyon sok értelmesebb helyet tudnék annak a kb. 15 ezer forintnak. Meg ha játszanék vele 2 hónapot, de játszok vele szûk 3 hetet, lehet annyit se, és ezért nem éri meg.

Sil3nt
Need.For.Speed.Most.Wanted.XBOX-WAM

Megijedtetek mi? <#mf1><#mf1><#mf1>

szerintem 2 napon belül jön pc-re is

Akkor meg ne sirjon a szád,szátok
khm..khmm..azért ezt te sem gondoltad komolyan,ugye?

FOXX supreme
Az lehet de nekem lehet még akkor se kellene ha fizetnének hogy vigyem el...

BORG igazad van!!! Pontossan igy mûködik.És aki már most törtet akar meg sem érdemli a gémet.Ha ennyire akarjátok a játékot akkor várjatok ,vegyétek meg és gyertek online majd.De szerintem többnyire csak németekkel fogok játszani...
Istencsászár
de a játékban se kell használni a 4 nyil kivételével semmit.. látod mégis ez a játék vonza a sok lámit amikor ittvan pcre az rfactor pl ami mindenben odaveri ezt a semmit és a fele nép aztse tudja hogy létezik, persze ennek a gémnek a reklémhadjárata mindent odavert aminek közsönhetõ ez a nagy felhajtás..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FOXX supreme
igen sajnos...

kill3r22
azér a ps2 nem ojan szar mit hiszitek...én is pc ért vagyok oda és van ps2öm.....HDtv-n Burnout 4 nagyon fasza grafikailag.....komolyan egyedül az élsimitás hiányzik...😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)