Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
ezt én is megtaláltam. u.a. a fajta mint a mininován.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

fifi
de most meg zéró a seed, meg írják is ,hogy nem nyert...
na mind1
remélem sok vaklárma már nem lesz

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
???
remélem nem kapok büntit érte...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

leslieboy
egyetértek,úgyis mindenki leszedi!EA most kampót fogott a light dologgal!<#levele><#eljen>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

berlinboy6329
én se,csak helyeseltem arra, hogy te azt mondtad h a blackbe van rendõr mód is, és erre írtam ezt h warezról le lehet nyugottan szal nem kell fosni, hogy azt mondták köcsög európa nesztek a lightos a sok hülye ami meg zúzza a blacket.Szal warez black és nem tom mé kell fosni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Torrenten elõbb fent lesz mint wanadoon, mert nekik is lekell szedni valahonnan nem? :SDFGH

leslieboy
Nem is mondtam ellene a wareznak!Akkor félreértettél valamit!<#fejvakaras>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

DJ Skyline
megtudja rendelni külföldrõl!😄

kill3r22
msn keress meg...átküldöm

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

berlinboy6329
Ez nem számmíííttt a mai világban. Mire jó szerinted a warez? Amúgy ez nem bûncselekmény ha leszedjük a blacket hisz szegény ember ha neki az kell és ha az egész kontinensen nem kapható akkor h szerezze meg????haaa????Hát persze.letölti illegálisan.És jól teszi.

leslieboy
Elvileg!Bár mindenki azt mondja,igen!

wander01
NFS planet-rõl a demo patch-et csak én nem tudom lehuzni? hiába kattingatok a downloadra az NFS MW files-ban (demopatch, viperpatch stb) semmit sem csinál. cél mentése másként sem müxik a javascript miatt. valahol máshol nincsen fent?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Barni
hát akkor csesszék meg. meg sem veszem akkor. warezon úgyis az amcsi lesz nem?

Avanti Italia!

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hol olvastad amúgy?

http://thenamelessphoto.com/

kill3r22
három autot választasz apply azszt start....kiválasztod valamejik eventet...azt benne az uj auto....ne ott keres ahol az autot lehet választani...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
Nforcon nincs!!!még...

leslieboy
Sajnos így van!Ugyanaz,mint az NFS4nél,mi a lightot,tengeren túliak a fullt!
A blackbe pl van rendõr mód is!😊

berlinboy6329
Lenne 1 ?-em. Van 1 amd atholn xp 2400+ procim meg 512 ddr meg radeon 9600.Maxon minden 1024 AA mennyi fps lehet kb v milyen beállításokat ajánlanátok h 1.szép is legyen(minél szebb)2 menjen f*szául?

Sziasztok.A patchet hogy lehet felrakni mert nekem új autót nem rakott be.Meg hogy szerintetek a wanadoora felkerül majd ha kijön?

kill3r22
mert?

báttyó02
váhhh a.sda.sd.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Barni
amúgy európában nem is lehet majd amerikai verziót kapni a boltokban mi?

Avanti Italia!

leslieboy
Na az a próféta,aki erre tudja a választ pontosan!<#vigyor5>Az biztos,még ezen a héten!<#smile>

Eisenhower
:😞PRE):😞 GAMES ):😞 Need.For.Speed.Most.Wanted-RELOADED ):: remélem nem kapok büntit

berlinboy6329
JEEEEEEEe.MIKOR JÖÖÖNNN??????<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

leslieboy
Én eddig 35rõl tudok!

DJ Skyline
jó lenne!😊

MoLc
Need.For.Speed.Most.Wanted.XBOX-WAM <#idiota>

leslieboy
Tényleg!<#vigyor><#idiota>

berlinboy6329
És ha a demóban 13 kocsika van mennyi lesz a teljesben?

mind1 csak jöhetne már valami 😊

http://thenamelessphoto.com/

kill3r22
a nyelvre is van megoldás....Reinsstall

Eisenhower
hm RELOADED verzióhoz mit szólnátok?

kill3r22
már megy a pecs...faxa...na igy elleszek a teljesik...thx annak aki mondta hogy van ijen...

Kandurex
Érdekes, de ez engem inkább már a Pod racer -re emlékeztet, mint autós játékra <#zavart2>, ennyire árkádos már nem nagyon jön be szvsz. S talán emiatt is tetszik az NFS sorozat, nem totál élethû, de még is adja az "ott vagyok" érzést

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

leslieboy
Nem a quick race en,hanem az üldözésnél!!A nyelvre nincs tippem<#nemtudom>!

bertino
mit számít...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
LOL a legutolsó FPS amit kipróbáltam a COD1-volt. Azóta már csak Lock on, IL2 sorozat, OFP, GTA-k és NFS-ek, fps-eket unom, és nemérdekelnek már egyáltalán 😉
Csak éppen olyan kategória hogy sturmovik nincs 😊 a repülõ szimulátor elnevezés jobbnak tûnik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tibor
én is😄

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

kill3r22
én akármit csinálok a patchel csak a 4autot lehet választani
meg átbasztam véletlenül a nyelvet németre...

mé ha bentvagy a házba nemesik? :o

mohus
hol laksz??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ja final fantasy....

van pc re is néhány rész...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
final az nálad mi?

kovecses
sirály!

www.vonulnakakanyakavagyjonatel.hu

😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

mohus
mer az egereddel már csak az fpseket vagy képes elindítani.....
😊

kill3r22
én is konzolgyülölö voltam.....de vettem egyyet és használom....mortal final tekken!!! gépen meg quake4 hl2 fear nfsmw!! halmozom az élvezeteket....mi kell még ennél több...a pc-t én is 1000x jobnak tartom mint a ps2...de finalozni sajnos csak azon lehet...ezért használom...😄 ennyi

leslieboy
Nincs mit!Nem semmi,a patch után 13 autótipust próbálhatunk!Azért ez már valami!<#vigyor>

leslieboy
<#vigyor3><#eljen>