Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Most néztem meg az EA.com-on és azt írják, hogy November 17-én adják ki.
DE! Megnéztem az eastore-ott és ott pedig már meglehet venni (Amerikában).

PS3 ID: SDani456

cd1
cd11
cd111
Megnéztem eddig lejött fakenek hitt torrent tartalmát(CD1). És már ebbõl is látszik hogy nem vágott át HKZonda. Csak lassan jön😞
Isobusterrel fejtettem ki belõl e fájlokat...
Jagi
Aki meg akarja venni úgy is megveszi. Ha fél évig tart összekoplalni, akkor is.
Ha tényleg bejön a game megveszem. Eddig mindíg így csináltam. Bár nekem a Black edition kéne. Ez mondjuk egy kicsit bajosabb..
Egyébként igazad van.

Scott21
fraps-t

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

okos ötlet volt a fehér szín

iagazad van!

fifi
aki akkora idiot, hogy ilyen helykrõl tudja csak leszedni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ti mit használtok a demo alatt fps-kiíratásához?

kössz
meglesz!

Demo alapján nagyon is jónak igérkezik, viszont ha minden elmosást, meg eztmegazt leveszel, akkor nem biztos, hogy szebb a város mint UG2-ben...

fireball
bazzzzki,mi megy ittt lol
régbben jártam ide,mostmár kedvem se nagyon van jnni,mer belépek,azt látom,hogy 125%beírva hogy kijött az xbox,full spam az egész..áh lol,maj leszedem és jáccok,nem forumozok....

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Te valami más demóval játszhattál!

Amúgy érdemes elolvasni az elõzõ 1 napi hozzzászólásokat <#ravasz1><#idiota>
... akkor most a szánalmas így meg úgy fejezet következik: Jó szórakozást kedves olvasóinknak!

zaki
szánalmas, ami itt folyik<#shakehead>

Scrat, teljesen igazad van. Csupán egy dolgot hagytál ki: a sok kis láma függõ itt nyomja a szöveget, hogy "ennyire várom, meg annyira várooom, meg ez az istenkirály game", de mikor arról van szó, hogy tessék menni megvenni a boltba, akkor aztán mind elkezd nyavajogni, meg hogy hogy gondolunk mi olyat...
Ami ingyen van, azt ne tessék követelni, csak szép csendben várni...

szerintem a demo alapján 1 fos lesz

Megkukkantottam ezt az isohunt izét, és az felettébb érdekes, hogy a játék serialja már kint van! (vagy talán a ps2 version is kér serialt?)

tuti fake!

Evogordon
Ja majd ha az nforce-on kint lessz akkor lehet majd szedni innen http://lordevowrz.smsbase.hu 😊

szerintem is!

kovecses
Hagyjátok most már azt a rohadt torrent dógot...má :d

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Én 24 vagyok. Már jó pár éve nem jáccok, vagy naon ritkán. De azért van 1-2 nagy név ami megfog. Persze ehhez kell hogy télleg jó legyen a game is. Ilyen volt pl a doom3 és most a most wanted. Úgy láccik én beletartozom az új kasztba: játékmegjelenésfüggõ😊 mert a doom3mat sem vittem végig a napig (pedig az vártam vagy 4 évig😊). Tudom, hogy ezt sem fogom de azért tök jó buli ez a várakozósdi😊)

M@TriX
szaglás...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez jó volt! 😊
examinee
És ha vak vagy akkor meg érzed hogy az orrod elõtt van😄

DJ Skyline
nem tilos,de a boltban sem kérdezed meg,hogy hol van a kenyér mikor ott van az orrod elött!😊

Akkor csináljatok elõre gyártott sablonszövegeket, mert itt már minden TILOS <#beka3>
Apus
inkább a kakaó&szofi kombót ajánlom 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tomo15
Ez a téma már nagyon unalmas...az árnyékokkal pedig csak a régebbi ATI- kártyáknál van baj szerintem.És azt hiszem ezzel le is lehetne zárni ezt a témát<#papakacsint>
Jagi
Srácok, Jagidokibácsi receptje Egy kis Xanax+sör=fogalmazásgátló
(aki kipróbálja azért felelõséget nem vállok, akinek eszébe jut ne tegye tilos a kettõt keverni, a sör meg cigivel a legjobb 😊 )

examinee
Nekem Atim Van és semmi gond az árnyékokkal!

Scott21
nekem sincs gondom az árnyékokkal!
nvidia forever 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

examinee
Hát ezt én sem értem! Fõlleg azért nem mert nem lett valami jo ez a Most Wanted! Utobbi 2 évbe visszafelé fejlödtek ebben is akárcsak a Fifában!

fifi
jaja

felajzott, ifi újregek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

M@TriX
"Csak hogy elmondhasd másnap a suliban..höhö én már nyomom az új NFS-t!"

rátapintottál a lényegre 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem nincs problémám az árnyékokkal. (Nvidia)
Scrat
Hetek óta olvasgatom ezt a topicot amikor idõm engedi, mert komolyan mondom jobb mint egy könyv!
Úgy érzem lassan meg kell tanulnunk egy új fogalmat: "játékmegjelenésfüggõ".
Tünetei: alvási zavarok,kézremegés,vérnyomás zavarok, enyhe szívritmus zavar amikor meglátja hogy (Need For Speed Most Wanted.ISO....PS2),kóros fórumba értelmetlen hozzászólásírási kényszer (mikó jelenik má meg?),refresh gomb 5 percenkénti nyomkodása az nforce-on... stb...stb.

Mert komolyan mondom hihetetlen ami itt megy!
Hogyan lehet ennyire várni egy játékot??? ÍGY várni egy játékot?
Ne értsen félre senki, én is NFS fan vagyok, az összes része megvan,az összes résszel nagyon sokat játszottam és ezt is nagyon várom, sõt azok közé tartozom,akiknek bejött a demo.
De könyörgöm!!! Mitõl lesz neked jobb kedves "függõ", hogy az elsõ nap játszhatsz a MW-el és nem csak a harmadikon???
Csak hogy elmondhasd másnap a suliban..höhö én már nyomom az új NFS-t!
Mert azt is erõsen feltételezem, hogy ezen üres hozzászólók átlag életkora jó ha a 13évet eléri.
Aztán jönnek mint anno a GTA-SA megjelenésekor a benyögések.. én már szedem innen meg onnan,meg haver holnap hozza...aztán ha visszaolvasunk, egyetlen ember nem írja le: "Vazzzeee leszedtem,de sajnos FAKE volt!Beszívtam" Akkor lapítás van.

Meg ugye majd jönnek a pofáraesések, mert ha már ennyire vársz valamit, tuti hogy kevesebbet fog adni mint amit vársz tõle!

Nem akarok megbántani senkit, de ez már kicsit beteges nem?

Peace Everybody!
NFS POWA! <#integet2>

Asszem eddig ez volt a top! 1 másik topic is kellen: Nfs MW-t váró idegbeteg fanok😊 1ébkétn ha már árnyékvadász a neved nemtod mi lehet a probléma az arnyékokkal😊)))

De ezt sztem jobban várják õk is.

Az faq-ba is benne van a varázslatos megolás az árnyékra de ezt nemtom ki találta ki... órisási 5let, hogy kapcsoljuk ki az árnyékot és ha mincs ott akkor ugye csunya sem lehet...

Jagi
<#eplus2>

Scott21
hát torrentre felrakhatja egy vicces emberke a most wanted-ot..
és az nem az igazi, hanem fake..
én azért nem is szedem, mert tuti megszívnám és fake lenne 😄D

B@dsector
heh, valaki clean up-ot nyomot a topicra <#hehe>
M@TriX
gondoltam átszínezem, hogy ne essen ki a szemetek amikor elolvassátok meg át is írtam egy csöppet, szóval aszerint viselkedjetek. ne kelljen büntit adagolni senkinek...

csak nálam lett fehér a szöveg?

ya értjük😄
de ezt mire mondod most?

lol <#vigyor3>

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Scott21
megtanulhatnátok amúgy, hogy az emberek szeretnek szórakozni meg van néhány olyan ember aki szeret rosszat okozni a másiknak.. na ezt jól megasszontam 😄
szóval értitek..

OFF:
Már bocsi,egyébként torrentkeresõvel(www.isohunt.com),meg lehet találni,az viszont érdekes,hogy 16 órája fent van,és csak 5 seeder van.Ha nem fakerék lenne,akkor legalább már 2-300 seedere lenne.De legyen igazad.És a letöltési sorodban sem látok egy darab seedert sem,csak leechert.
ON

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Scott21
nforce-n még nincs fent