Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE! Megnéztem az eastore-ott és ott pedig már meglehet venni (Amerikában).
PS3 ID: SDani456
Ha tényleg bejön a game megveszem. Eddig mindíg így csináltam. Bár nekem a Black edition kéne. Ez mondjuk egy kicsit bajosabb..
Egyébként igazad van.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
meglesz!
régbben jártam ide,mostmár kedvem se nagyon van jnni,mer belépek,azt látom,hogy 125%beírva hogy kijött az xbox,full spam az egész..áh lol,maj leszedem és jáccok,nem forumozok....
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Amúgy érdemes elolvasni az elõzõ 1 napi hozzzászólásokat <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Ami ingyen van, azt ne tessék követelni, csak szép csendben várni...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
(aki kipróbálja azért felelõséget nem vállok, akinek eszébe jut ne tegye tilos a kettõt keverni, a sör meg cigivel a legjobb 😊 )
nvidia forever 😊
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
felajzott, ifi újregek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
rátapintottál a lényegre 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Úgy érzem lassan meg kell tanulnunk egy új fogalmat: "játékmegjelenésfüggõ".
Tünetei: alvási zavarok,kézremegés,vérnyomás zavarok, enyhe szívritmus zavar amikor meglátja hogy (Need For Speed Most Wanted.ISO....PS2),kóros fórumba értelmetlen hozzászólásírási kényszer (mikó jelenik má meg?),refresh gomb 5 percenkénti nyomkodása az nforce-on... stb...stb.
Mert komolyan mondom hihetetlen ami itt megy!
Hogyan lehet ennyire várni egy játékot??? ÍGY várni egy játékot?
Ne értsen félre senki, én is NFS fan vagyok, az összes része megvan,az összes résszel nagyon sokat játszottam és ezt is nagyon várom, sõt azok közé tartozom,akiknek bejött a demo.
De könyörgöm!!! Mitõl lesz neked jobb kedves "függõ", hogy az elsõ nap játszhatsz a MW-el és nem csak a harmadikon???
Csak hogy elmondhasd másnap a suliban..höhö én már nyomom az új NFS-t!
Mert azt is erõsen feltételezem, hogy ezen üres hozzászólók átlag életkora jó ha a 13évet eléri.
Aztán jönnek mint anno a GTA-SA megjelenésekor a benyögések.. én már szedem innen meg onnan,meg haver holnap hozza...aztán ha visszaolvasunk, egyetlen ember nem írja le: "Vazzzeee leszedtem,de sajnos FAKE volt!Beszívtam" Akkor lapítás van.
Meg ugye majd jönnek a pofáraesések, mert ha már ennyire vársz valamit, tuti hogy kevesebbet fog adni mint amit vársz tõle!
Nem akarok megbántani senkit, de ez már kicsit beteges nem?
Peace Everybody!
NFS POWA! <#integet2>#integet2>
és az nem az igazi, hanem fake..
én azért nem is szedem, mert tuti megszívnám és fake lenne 😄D
de ezt mire mondod most?
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
szóval értitek..
Már bocsi,egyébként torrentkeresõvel(www.isohunt.com),meg lehet találni,az viszont érdekes,hogy 16 órája fent van,és csak 5 seeder van.Ha nem fakerék lenne,akkor legalább már 2-300 seedere lenne.De legyen igazad.És a letöltési sorodban sem látok egy darab seedert sem,csak leechert.
ON
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!